Παιδιά φοβερή σελίδα!!!! Πραγματικά μου έφτιαξε τα κέφια μου!!!
Μερικά από τα άπειρα διαμάντια που περιέχει η σελίδα!
"Για τους ενθουσιώδης του single ended 15 μόλις Watt είναι ικανά να ταράξουν την ηρεμία τους."
"Απίστευτα σταθερός στην Ωμική αντίσταση και σε 2Ω ηχεία, χωρίς να επηρεάζεται από δύσκολα στην οδήγηση ηχεία που δεν έχουν γραμμική Ωμική συμπεριφορά."
"Απόκριση συχνότητας 6Hz έως 100MHz -3db"
"Επίσης διαθέτει balance είσοδος με canon και ο συντονισμός των λυχνιών (ματσαριζμα) γίνετε εξωτερικά."
"Η λειτουργία του ενισχυτή πραγματοποιείται από 2 λάμπες ΚΤ88 παράλληλα και άλλες 2 ΚΤ88 που είναι μεταξύ τους Push-Pull σε τριοδική λειτουργία με μηδενικό Fit Back."
"Πραγματοποιηθήκανε ασημοκολλήσεις και hardwired (αεροκατασκευή) σε όλα τα τμήματα."![]()
"Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα ηχεία μας είναι ξύλο τροπικό Βραζιλίας 10 ετών που έχει περάσει από ειδική επεξεργασία αργού θανάτου"
... ξύλο και μάλιστα τροπικό Βραζιλίας, θέλει αυτός που γράφει αυτες τις ηλιθιότητες....
Ακου εκεί "αργός θάνατος":
grinning-smiley-043
"Κύριοι" είσαστε ΟΛΟΙ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.:twoguns:
Ασχοληθείται μα τίποτε άλλο......
Ας πούμε με τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΑΣ Hi-End συστήματα...... και αφήστε τον άνθρωπο.
ΑΓΩΝΑ κάνει αν δεν τόχεται καταλάβει.....
Εχει εξηγηθεί ήδη,ότι ο άνθρωπος έχει μεγαλώσει Γερμανία και δεν τα πάει καλά μ' ελληνικά κι αγγλικά.
Απο την άλλη,ακούσαμε τα μηχανήματά του και δεν δείχνουν κατασκευές άσχετου.Μια χαρά ακούγονται...
Δεν μπορούμε να κρίνουμε,απο μερικές μεταφράσεις σιστράν έναν άνθρωπο και τις κατασκευές του.
Περυσι θεωρουσα οτι τα μεγαλα τους ηχεια ηταν ο πιο αστειος ηχος στην εκθεση. Η φετινη αποδοση των μικρων ηχειων βασης τους ομως ηταν η μεγαλυτερη εκπληξη για εμενα αφου μπηκα προκατελλημενος βαση της περυσινης τους εικονας.
Επαιζαν πολυ καλα για τα λεφτα τους κατα τη γνωμη μου... Τα μεγαλα ξανα δε με εντυπωσιασαν αλλα επαιζαν καλυτερα απο περυσι...
Η πλάκα ειναι οτι και περσι το ιδιο πολυ καλα επαιζαν (τα μικρα ηχεια).
Επειδη γουσταρω πολυ τις ελληνικες κατασκευες , οι όποιοι αγοραστες – κριτες ας προτιμησουν τις εισαγομενες (πανάκριβες) πολυεστερικες υλοποιησεις ηχειων, οι οποιες προσπαθουν να πεισουν αλλα δεν μπορουν να τα καταφερουν ……………. και δεν κανουν ουτε για το τζακι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.