SPL Audio

Re: Πόσες SPL υπάρχουν;

Όσο ζεί κανείς μαθαίνει.
Νόμιζα πως υπήρχε μόνο μία SPL.
http://www.soundperformancelab.com/
Όμως έχουμε και στην Ελλάδα.
Ερώτηση: Πόσες SPL υπάρχουν; Ποιά γεννήθηκε πρώτη;:flipout:

Συμπέρασμα: Το AVClub δεν είναι μόνο ενημερωτικό :grandpa:αλλά και άκρως διασκεδαστικό!:music-smiley-005:

φιλαράκι εχεις μείνει πίσω

εδώ τα πραγματα πανε μπροστα

SOUND PROMOTION & LIGHT ειναι η πλήρης ονομασία

τη πίεση και π@π@...
promotion και light ειναι το σωστό
ουτε αυτοί στη wiki δε το ξερουν

Παιδιά φοβερή σελίδα!!!! Πραγματικά μου έφτιαξε τα κέφια μου!!!

Μερικά από τα άπειρα διαμάντια που περιέχει η σελίδα!
"Για τους ενθουσιώδης του single ended 15 μόλις Watt είναι ικανά να ταράξουν την ηρεμία τους."
"Απίστευτα σταθερός στην Ωμική αντίσταση και σε 2Ω ηχεία, χωρίς να επηρεάζεται από δύσκολα στην οδήγηση ηχεία που δεν έχουν γραμμική Ωμική συμπεριφορά."
"Απόκριση συχνότητας 6Hz έως 100MHz -3db"
"Επίσης διαθέτει balance είσοδος με canon και ο συντονισμός των λυχνιών (ματσαριζμα) γίνετε εξωτερικά."
"Η λειτουργία του ενισχυτή πραγματοποιείται από 2 λάμπες ΚΤ88 παράλληλα και άλλες 2 ΚΤ88 που είναι μεταξύ τους Push-Pull σε τριοδική λειτουργία με μηδενικό Fit Back."
"Πραγματοποιηθήκανε ασημοκολλήσεις και hardwired (αεροκατασκευή) σε όλα τα τμήματα.":flipout::flipout::flipout::flipout:

χαχαχα Ολο κατι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι να αλλάξω hobby.
P.S. Κανένα καλό μαγαζί με τηλεκατευθυνόμενα μήπως ξέρετε?
:BDGBGDB55::flipout::flipout::flipout:

"Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα ηχεία μας είναι ξύλο τροπικό Βραζιλίας 10 ετών που έχει περάσει από ειδική επεξεργασία αργού θανάτου"

... ξύλο και μάλιστα τροπικό Βραζιλίας :grinning-smiley-043, θέλει αυτός που γράφει αυτες τις ηλιθιότητες....

Ακου εκεί "αργός θάνατος":
grinning-smiley-043

+1000 :4603::ridinghorse:

Περυσι θεωρουσα οτι τα μεγαλα τους ηχεια ηταν ο πιο αστειος ηχος στην εκθεση. Η φετινη αποδοση των μικρων ηχειων βασης τους ομως ηταν η μεγαλυτερη εκπληξη για εμενα αφου μπηκα προκατελλημενος βαση της περυσινης τους εικονας.

Επαιζαν πολυ καλα για τα λεφτα τους κατα τη γνωμη μου... Τα μεγαλα ξανα δε με εντυπωσιασαν αλλα επαιζαν καλυτερα απο περυσι...

Εμένα πάντως τα μικρά μου άρεσαν περισσότερο από τα μεγάλα...
Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό...
Βέβαια οι ενισχυτές σε σχήματα μνημείων ήταν κάπως...

"Κύριοι" είσαστε ΟΛΟΙ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.:twoguns:
Ασχοληθείται μα τίποτε άλλο......
Ας πούμε με τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΑΣ Hi-End συστήματα...... και αφήστε τον άνθρωπο.
ΑΓΩΝΑ κάνει αν δεν τόχεται καταλάβει.....

"Κύριοι" είσαστε ΟΛΟΙ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.:twoguns:
Ασχοληθείται μα τίποτε άλλο......
Ας πούμε με τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΑΣ Hi-End συστήματα...... και αφήστε τον άνθρωπο.
ΑΓΩΝΑ κάνει αν δεν τόχεται καταλάβει.....

Μπράβο ρε φίλε , ειλικρινά σου βγάζω το καπέλο !
Συμφωνώ απολύτως :worshippy:

PS
...Παλιόφιλοι , γνωστοί , αγνωστοι , φίλοι κι εχθροί , καταλάβετε κάτι :
Εχει χαθεί το μέτρο και ουσιαστικά ήταν καταστροφική απο πολλές πλευρές η ανέλιξη
Λιγη Ανθρωπιά

Last edited:
Εχει εξηγηθεί ήδη,στο θέμα για την φετινή έκθεση,ότι ο άνθρωπος έχει μεγαλώσει Γερμανία και δεν τα πάει καλά μ' ελληνικά κι αγγλικά.

Απο την άλλη,ακούσαμε τα μηχανήματά του και δεν δείχνουν κατασκευές άσχετου.Μια χαρά ακούγονται...

Δεν μπορούμε να κρίνουμε,απο μερικές μεταφράσεις σιστράν έναν άνθρωπο και τις κατασκευές του.

Last edited:
Re: Απάντηση: SPL Audio

Εχει εξηγηθεί ήδη,ότι ο άνθρωπος έχει μεγαλώσει Γερμανία και δεν τα πάει καλά μ' ελληνικά κι αγγλικά.

Απο την άλλη,ακούσαμε τα μηχανήματά του και δεν δείχνουν κατασκευές άσχετου.Μια χαρά ακούγονται...

Δεν μπορούμε να κρίνουμε,απο μερικές μεταφράσεις σιστράν έναν άνθρωπο και τις κατασκευές του.

Μπράβο σε οσους εξηγήθηκαν και ζήτησαν συγγνώμη , έστω και με τον τρόπο τους
IMHO Μένει να ανακαλέσουν και οσοι άλλοι νομίζουν , οτι πρέπει ...

Απάντηση: Re: SPL Audio

Περυσι θεωρουσα οτι τα μεγαλα τους ηχεια ηταν ο πιο αστειος ηχος στην εκθεση. Η φετινη αποδοση των μικρων ηχειων βασης τους ομως ηταν η μεγαλυτερη εκπληξη για εμενα αφου μπηκα προκατελλημενος βαση της περυσινης τους εικονας.

Επαιζαν πολυ καλα για τα λεφτα τους κατα τη γνωμη μου... Τα μεγαλα ξανα δε με εντυπωσιασαν αλλα επαιζαν καλυτερα απο περυσι...

Η πλάκα ειναι οτι και περσι το ιδιο πολυ καλα επαιζαν (τα μικρα ηχεια).
Επειδη γουσταρω πολυ τις ελληνικες κατασκευες , οι όποιοι αγοραστες – κριτες ας προτιμησουν τις εισαγομενες (πανάκριβες) πολυεστερικες υλοποιησεις ηχειων, οι οποιες προσπαθουν να πεισουν αλλα δεν μπορουν να τα καταφερουν ……………. και δεν κανουν ουτε για το τζακι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: SPL Audio

Η πλάκα ειναι οτι και περσι το ιδιο πολυ καλα επαιζαν (τα μικρα ηχεια).
Επειδη γουσταρω πολυ τις ελληνικες κατασκευες , οι όποιοι αγοραστες – κριτες ας προτιμησουν τις εισαγομενες (πανάκριβες) πολυεστερικες υλοποιησεις ηχειων, οι οποιες προσπαθουν να πεισουν αλλα δεν μπορουν να τα καταφερουν ……………. και δεν κανουν ουτε για το τζακι.

τα μικρα δεν τα ειχα ακουσει περυσι αλλα τα μεγαλα οταν τα ακουσα με δικα μου κομματια περυσι ηταν απλα χαλια μαυρα....

τα μικρα ξαναλεω ομως οτι φετος ηταν εξαιρετικα για τα λεφτα που στοιχιζουν...

βεβαια ειναι γεγονος οτι η πηγη που χρησιμοποιηθηκε για τα μικρα (Linn) ηταν σαφως καλυτερη απο αυτη που οδηγουσε τα μεγαλα (Sony) τουλαχιστον την Παρασκευη το απογευμα. Ισως σε αυτο να οφειλεται και για το οτι τα μικρα επαιζαν σαφως καλυτερα απο τα μεγαλα... περυσι δε ξερω με τι πηγη επαιζαν...

Last edited:
Λοιπόν πέρα από την πλάκα η οποία είναι απαράδεκτο να γίνεται σε κάποιον άνθρωπο που δίνει τον αγώνα του για ένα μεροκάματο (εγώ θα είχα πάθει εγκεφαλικό) και προφανώς για να ασχολείται με αυτό το άθλημα το αγαπάει, να θέσω και μια άλλη πλευρά και ελπίζω να διαβάζει το θέμα κάποιος της εταιρίας.
Πέρσι το μεγάλο σύστημα που είχε στο μέσα χώρο ήταν απαράδεκτο. Όταν μπήκα μέσα μαζί με κάποιον φίλο μου μετά βίας καταφέραμε να περάσουμε πίσω από τις καρέκλες οπού κάθονταν 4-5 άνθρωποι. Στήνω λοιπόν αφτί και ακούω να λένε στον υπεύθυνο : < αυτό που σου κάνει εντύπωση είναι το πόσο ξεκούραστο είναι το σύστημα >.
Τρελάθηκα ……
Αφού είσαι ρε κουφός και άσχετος γιατί εκφέρεις γνώμη και οδηγείς με τις κοτσάνες σου κάποιον επαγγελματία σε λάθος δρόμο ?
Γιατί είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος του έλεγε (που προφανώς το έκανε αφού εφέτος είχε αλλά ηχεία σαν μεγάλα ) ότι φίλτατε με όλη την καλή διάθεση ΑΥΤΑ ΠΕΤΑ ΤΑ θα ήταν πολύ ποιο χρήσιμος από τους άλλους τους παπαρες που έλεγαν την μαλακ… μονό και μονό για να χαϊδέψουν τα αυτιά ενός κατά τα αλλά πολύ συμπαθούς ανθρώπου που όπως φαίνεται μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από αυτά που είδαμε, αρκεί να μην έχει τον κάθε άσχετο να τον καθοδηγεί.
Το να έχεις κάποιους αξιόπιστους και αυστηρούς κριτές για τα προϊόντα σου είναι το σημαντικότερο πράγμα (σας το λέω από προσωπική πείρα) και μπορεί να σε βοηθήσει να ανέβεις πολύ.

Γεια χαρα παιδια/...Ρε μαστορια παντως εγω πριν ενα μηνα που ημουν Αλεξανδρουπολη πηγα και τον γνωρισα τον ανθρωπο. Κοιταξτε να δειτε, τουλαχιστον ειναι τιμιος. Απο την κουβεντα ποου καναμε καταλαβα οτι δεν το παρα χει το αθλημα αλλα πιστεψτε με δε πουλαει φουμαρα. Τουλαχιστον δε προσπαθησε να μου πει εξυπναδες και χαζομαρες. Ακουσα 2-3 ηχεια του σε ενα προχειρο στησημο που χει στο εργαστηρι του και αν και δε τρελαθηκα μου αρεσαν αρκετα. Ο ανθρωπος εχει διαφορα ηχεια εκει για προσωπικες του δοκιμες μαζι και καποια Magnepan τα οποια δε μπορεσα να δω ποια ειναι... Το παλευει πολυ.Σιγουρα ομως το φυλαδιο του ειναι λιγο Out..Aλλα ενταξει δε πουλαει και μαπα κινεζο σε τιμη εξευγενισμενου Αγγλου..Καλουτσικες εντυπωσεις μου αφησε... Α μου ειπε κιολλας οτι περιμενε πως και πως την High end εκθεση να ακουσει κριτικες τις οποιες μου πε οτι σεβεται παρα παρα πολυ..