ΣΠΟΡ FM TV

Λογικά τα εντός έδρας θα τα περιγράφει ο Κώστας Ψάρρας που ήδη έκανε τις περισσότερες περιγραφές του Παναθηναϊκού στην Cosmote.
Θα ηθελα τα ματς να τα περιγραφει ο βογλης ή ο παγκακης.....Ο τσοχος ειναι οσφπ ας περιγραφει αεκ λαθος εχει δοθει η εντυπωση οτι ειναι αεκτζης και ο ψαρας ειναι αεκτζης και αυτος.Υποτιθεται φυγαμε απο κοσμοτε και για αυτο το λογο

• Like
Reactions: Joker19
Ο Ηρακλής είναι η τρίτη ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει οπαδούς σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Εάν του χρόνου ανέβει και ο Πανιώνιος και τον πάρει θα έχει 5 στα 7.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ηρακληϛ δηλαδη απαγορευεται να πεσει? Και αν ανεβει αλλη ομαδα εκτοϛ του Πανιωνιου? Και εστω οτι ανεβαινει γιατι να παει Αλαφουζο? οπωϛ τα λεϛ υπονοειϛ προσυνενοησειϛ που αφορουν και αγωνιστικα θεματα.

Δεν εννοώ τίποτα. Δεν ξέρω κάτι. Όλα είναι εικασίες.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ηθελα τα ματς να τα περιγραφει ο βογλης ή ο παγκακης.....Ο τσοχος ειναι οσφπ ας περιγραφει αεκ λαθος εχει δοθει η εντυπωση οτι ειναι αεκτζης και ο ψαρας ειναι αεκτζης και αυτος.Υποτιθεται φυγαμε απο κοσμοτε και για αυτο το λογο
Και ο Βόγλης είναι πολύ αξιόλογος αν και λογικά η μεταγραφή Ψάρα έγινε για τα εντός έδρας παιχνίδια. Πάντως και τον Κώστα Ψάρα τον θεωρώ έναν από τους πολύ αξιόλογους speaker. Την περίοδο που είχε η Cosmote tv την F1 έκανε μια από τις καλύτερες περιγραφές. Μετά φάγαμε στην μάπα ΕΡΤ και ant1 δυστυχώς.

Μακριά από Ψάρα...Δεν αντέχετε ο τύπος...
Δεσύλλα να βάλουν , κανάλι του Παναθηναϊκού είναι και σχόλιο Νικολογιαννη...