ΣΠΟΡ FM TV

Λογικά τα εντός έδρας θα τα περιγράφει ο Κώστας Ψάρρας που ήδη έκανε τις περισσότερες περιγραφές του Παναθηναϊκού στην Cosmote.
Θα ηθελα τα ματς να τα περιγραφει ο βογλης ή ο παγκακης.....Ο τσοχος ειναι οσφπ ας περιγραφει αεκ λαθος εχει δοθει η εντυπωση οτι ειναι αεκτζης και ο ψαρας ειναι αεκτζης και αυτος.Υποτιθεται φυγαμε απο κοσμοτε και για αυτο το λογο

• Like
Reactions: Joker19
Ο Ηρακλής είναι η τρίτη ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει οπαδούς σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Εάν του χρόνου ανέβει και ο Πανιώνιος και τον πάρει θα έχει 5 στα 7.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ηρακληϛ δηλαδη απαγορευεται να πεσει? Και αν ανεβει αλλη ομαδα εκτοϛ του Πανιωνιου? Και εστω οτι ανεβαινει γιατι να παει Αλαφουζο? οπωϛ τα λεϛ υπονοειϛ προσυνενοησειϛ που αφορουν και αγωνιστικα θεματα.

Δεν εννοώ τίποτα. Δεν ξέρω κάτι. Όλα είναι εικασίες.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ηθελα τα ματς να τα περιγραφει ο βογλης ή ο παγκακης.....Ο τσοχος ειναι οσφπ ας περιγραφει αεκ λαθος εχει δοθει η εντυπωση οτι ειναι αεκτζης και ο ψαρας ειναι αεκτζης και αυτος.Υποτιθεται φυγαμε απο κοσμοτε και για αυτο το λογο
Και ο Βόγλης είναι πολύ αξιόλογος αν και λογικά η μεταγραφή Ψάρα έγινε για τα εντός έδρας παιχνίδια. Πάντως και τον Κώστα Ψάρα τον θεωρώ έναν από τους πολύ αξιόλογους speaker. Την περίοδο που είχε η Cosmote tv την F1 έκανε μια από τις καλύτερες περιγραφές. Μετά φάγαμε στην μάπα ΕΡΤ και ant1 δυστυχώς.

Μακριά από Ψάρα...Δεν αντέχετε ο τύπος...
Δεσύλλα να βάλουν , κανάλι του Παναθηναϊκού είναι και σχόλιο Νικολογιαννη...

Μακριά από Ψάρα...Δεν αντέχετε ο τύπος...
Δεσύλλα να βάλουν , κανάλι του Παναθηναϊκού είναι και σχόλιο Νικολογιαννη...
Tο παραφούσκωσες.... Αλάφρωσέ το.... Και δεν είναι κανάλι του Παναθηναϊκού.... Έχετε μπερδευτεί κάποιοι.... Είναι καινούρια πλατφόρμα.... ΣΠΟΡ FM Tv λέγεται, όχι PAO Tv.....

Και στην cosmote έπρεπε να ακούμε Παλομπαρίνι και Θαναηλακη ...
Δεσύλλα και πάλι Δεσύλλα λοιπόν...
Βαρέθηκα τους αντικειμενικούς σχολιαστές μόνο στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού...
Και όποιος δεν θέλει ας μην πάρε συνδρομή...

Και στην cosmote έπρεπε να ακούμε Παλομπαρίνι και Θαναηλακη ...
Δεσύλλα και πάλι Δεσύλλα λοιπόν...
Βαρέθηκα τους αντικειμενικούς σχολιαστές μόνο στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού...
Και όποιος δεν θέλει ας μην πάρε συνδρομή...
Ο Θαναηλακηϛ ειναι γνωστο σε ολουϛ πωϛ υποστηριζει Παναθηναικο. Στα παιχνιδια τηϛ Ευρωπηϛ,και μονο, που περιγραφει Ολυμπιακο, οντωϛ υποστηριζει την Ελληνικη ομαδα. Καποιοι προτιμουν οπαδουϛ τηϛ ομαδαϛ τουϛ οκ Αλλα το να φτιαχνειϛ ολοκληρη πλατφορμα μονο για αυτο και να ζηταϛ συνδρομη απο φιλαθλουϛ ολων των ομαδων για να δουν κυπελλο Ελλαδαϛ ή μπασκετ ξεφευγει απο τα ορια τηϛ επιχειρηματικηϛ ακομα και τηϛ κοινηϛ λογικηϛ.

• Like
Reactions: valkal19
Ο Θαναηλακηϛ ειναι γνωστο σε ολουϛ πωϛ υποστηριζει Παναθηναικο. Στα παιχνιδια τηϛ Ευρωπηϛ,και μονο, που περιγραφει Ολυμπιακο, οντωϛ υποστηριζει την Ελληνικη ομαδα. Καποιοι προτιμουν οπαδουϛ τηϛ ομαδαϛ τουϛ οκ Αλλα το να φτιαχνειϛ ολοκληρη πλατφορμα μονο για αυτο και να ζηταϛ συνδρομη απο φιλαθλουϛ ολων των ομαδων για να δουν κυπελλο Ελλαδαϛ ή μπασκετ ξεφευγει απο τα ορια τηϛ επιχειρηματικηϛ ακομα και τηϛ κοινηϛ λογικηϛ.
Τι είναι ο Θαναηλάκης;; Βαμμένος Ολυμπιακός..και ήταν στη συμφωνία για να ανανεώσει πριν χρόνια με την Cosmote Tv ο Ολυμπιακός..... Παλομπαρίνι σε όλα τα Ελληνικά ματς και Θαναηλάκης στην Ευρώπη..... Το έχει αναφέρει και ο ίδιος στο Deal όταν του λέει ο άλλος είμαι ΠΑΟ ή ΑΕΚ.....

Τι είναι ο Θαναηλάκης;; Βαμμένος Ολυμπιακός..και ήταν στη συμφωνία για να ανανεώσει πριν χρόνια με την Cosmote Tv ο Ολυμπιακός..... Παλομπαρίνι σε όλα τα Ελληνικά ματς και Θαναηλάκης στην Ευρώπη..... Το έχει αναφέρει και ο ίδιος στο Deal όταν του λέει ο άλλος είμαι ΠΑΟ ή ΑΕΚ.....
Το ειχα διαβασει παλιοτερα και μου ειχε κανει εντυπωση για αυτο το ανεφερα. Παντωϛ το τελευταιο κριτηριο για να δωσω χρηματα για συνδρομη ειναι το ποιοϛ περιγραφει αγωνεϛ τηϛ ομαδαϛ μου. Κατι που παρατηρω απο τα σχολια φιλων Παναθηναικων εδω ειναι πωϛ περιμενουν ενα ΠΑΟ τιβι που θα ακουν οτι τουϛ ακουγεται ευχαριστα στα αυτια και οχι μια πλατφορμα που θα αφορα μεγαλυτερη βαση φιλαθλων. Δεν ξερω αν η ιδια νοοτροπια επικρατει και σε οσουϛ τρεχουν το εγχειρημα επιχειρηματικα γιατι σε αυτη την περιπτωση απορω για το κατα ποσο θα επιτυχει. Μεχρι τοτε θα βλεπουμε οτι εχει στο ελευθερο ΣΚΑΙ και πιθανον στο youtube. Αν στην πορεια με ενδιαφερει, συμφερει οικονομικα και παρεχεται χωριϛ προβληματα μεταδοσηϛ δε θα εχω κανενα προβλημα να πληρωσω συνδρομη ασχετωϛ ιδιοκτητη και δημοσιογραφων. Αλλιωϛ σε καφεταρια να θυμηθουμε τα νιατα μαϛ.

• Like
Reactions: AntonisTz
Το ειχα διαβασει παλιοτερα και μου ειχε κανει εντυπωση για αυτο το ανεφερα. Παντωϛ το τελευταιο κριτηριο για να δωσω χρηματα για συνδρομη ειναι το ποιοϛ περιγραφει αγωνεϛ τηϛ ομαδαϛ μου. Κατι που παρατηρω απο τα σχολια φιλων Παναθηναικων εδω ειναι πωϛ περιμενουν ενα ΠΑΟ τιβι που θα ακουν οτι τουϛ ακουγεται ευχαριστα στα αυτια και οχι μια πλατφορμα που θα αφορα μεγαλυτερη βαση φιλαθλων. Δεν ξερω αν η ιδια νοοτροπια επικρατει και σε οσουϛ τρεχουν το εγχειρημα επιχειρηματικα γιατι σε αυτη την περιπτωση απορω για το κατα ποσο θα επιτυχει. Μεχρι τοτε θα βλεπουμε οτι εχει στο ελευθερο ΣΚΑΙ και πιθανον στο youtube. Αν στην πορεια με ενδιαφερει, συμφερει οικονομικα και παρεχεται χωριϛ προβληματα μεταδοσηϛ δε θα εχω κανενα προβλημα να πληρωσω συνδρομη ασχετωϛ ιδιοκτητη και δημοσιογραφων. Αλλιωϛ σε καφεταρια να θυμηθουμε τα νιατα μαϛ.
Σωστά αυτά που λες εκτός αν οι αγώνες του Παναθηναϊκού μεταδίδονται από κανάλι PAO TV, που θα είναι μέσα στο sport fm TV όπου εκεί θα είναι λογικό και αναμενόμενο να είναι μεροληπτική η περιγραφή.