petros_ksp
AVClub Enthusiast
- 1 March 2021
- 735
Μια χαρά το σάιτ πάντως.
Στάλθηκε από το CPH2791 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το CPH2791 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Και ναι μαντέψτε στο browser της Lg μου δεν αναπαράγει κανένα βίντεο. Δείχνει μόνο τα κείμενα. Μπλέξαμε. Στο box android της Vodafone tv ανοίγει τα κανάλια αλλα μόλις πας να το προβάλεις σε πλήρη οθόνη βγαζει μόνο λευκή εικόνα. Και η ποιότητα μου έδειξε 360p. Προσπάθησα να δω ξανά και βγαζει error 403. Τι φαση; Εσείς που ποσταρατε φωτογραφιες σε τι μέσο βλεπετε; Ο σχεδιασμός του σαιτ ειναι όντως όμορφος αλλα τι να το κανεις;ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ το καταχείμωνο βγάλτε τα tablet σας, τα laptop σας, τα κινητά σας. Το ΣΠΟΡ FM TV ήρθε. Μπείτε και απολαύστε την ομάδα σας. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άλλαξε τηλεόραση, άλλαξε tv box.... (Αστειεύομαι...) Εμένα μια χαρά σε κινητό Xiaomi και τηλεόραση Samsung...Και πολύ καλή εικόνα . .Και ναι μαντέψτε στο browser της Lg μου δεν αναπαράγει κανένα βίντεο. Δείχνει μόνο τα κείμενα. Μπλέξαμε. Στο box android της Vodafone tv ανοίγει τα κανάλια αλλα μόλις πας να το προβάλεις σε πλήρη οθόνη βγαζει μόνο λευκή εικόνα. Και η ποιότητα μου έδειξε 360p. Προσπάθησα να δω ξανά και βγαζει error 403. Τι φαση; Εσείς που ποσταρατε φωτογραφιες σε τι μέσο βλεπετε; Ο σχεδιασμός του σαιτ ειναι όντως όμορφος αλλα τι να το κανεις;
Αν ήξερα ακριβώς ποιο plugin player έχουν βάλει (η ιστοσελίδα είναι γραμμένη σε react.js) θα μπορούσα να τους πω τι να κάνουν για να φτιάξει το cast πως το ρυθμίζουν σε τοπικό δίκτυοθαναι τιγκα στα bugs λογικα
αν εχουν τζιμανια τεχνικους αυτα θα τα λυσουν σε λιγες μερες
Σε εμενα η εικονα ειναι αθλια ακομα και στο Galaxy A56 κινητο μου. Στην τηλεοραση αστα να πανε. Το δοκιμασα και με cast στην τηλεοραση η εικονα ειναι χαμηληϛ ποιοτηταϛ και κολλαει συνεχωϛ κανονταϛ σπασιματα... Edit στο κινητο η εικονα βελτιωθηκε.η εικονα παντως ειναι παρα πολυ καλη.Την περιμενα πολυ χειροτερη.Φυσικα αν πηγαινε να δειξει ματς σουπερλιγκ ετσι χωρις εγγραφη δωρεαν δεν πιστευω οτι δεν θα κολλαγε
Συγνώμη αλλά δεν έχει δυνατότητα ακόμη για εγγραφή.η εικονα παντως ειναι παρα πολυ καλη.Την περιμενα πολυ χειροτερη.Φυσικα αν πηγαινε να δειξει ματς σουπερλιγκ ετσι χωρις εγγραφη δωρεαν δεν πιστευω οτι δεν θα κολλαγε
Εμενα η lg ειναι μοντελο 2022 και παλι δεν μπαινει.Απο το ιντερνετ σε σαμσουνγκ τηλεοραση μοντελο 2018 δεν μπορεις να μπεις παντως.
μπαινει στο σαιτ αλλα δεν ανοιγει το στριμ.Τεσπα θελω να πιστευω τα ματς της σουπερλιγκ μεχρι να γινει η εφαρμογη θα τα χει στο σκαιΕμενα η lg ειναι μοντελο 2022 και παλι δεν μπαινει.
Ναι αυτο εννοώ και εγω. Το stream δεν μου ανοίγει. Στο box της Vodafone μπαίνει στο stream με χαμηλή ανάλυση και σπασίματα.μπαινει στο σαιτ αλλα δεν ανοιγει το στριμ.Τεσπα θελω να πιστευω τα ματς της σουπερλιγκ μεχρι να γινει η εφαρμογη θα τα χει στο σκαι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.