ΣΠΟΡ FM TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Στο Browsehere μου βγαζει Player error 2004 source error. Το εχω κατεβάσει στο box της Vodafone. Και όταν πατήσω back δειχνει σε μικρό παράθυρο για 1-2 δευτερόλεπτα και μετα λευκή οθονη

• Like
Reactions: ANAGNPANA
Το δοκιμασα και στο box της ΕΟΝ και στο mi box s και στα 2 με τον browser ΤV BRO και παιζει μια χαρα. Και η εικονα αρκετα καλη.

• Like
Με TvBro Browser ( πολύ δύσχηστος browser- πείτε κάποιον πιό καλύτερο), σε 55άρα TCL Google TV, κατώτερη εικόνα από Silk Browser στο Firestick (σε LG 32άρα του 2009).

• Like
Σε smart tv tcl με tv bro χαλιά εικόνα. 360p και με ποια σπασίματα και διακεκομμένη αναπαραγωγή. Αν είναι να δω κάποιο παιχνίδι θα το δω στο tablet μου που παίζει πολύ καλά. Ελπίζω να το διορθώσουν και να φτιάξουν και εφαρμογή.

Aυτό το site ετοίμαζαν μέρα νύχτα;;;; Εκτός και αν για να γλυτώσει χρήμα ο αφραγκού, το έκανε στο κινητό του με gemini οπότε καθυστέρησε λίγο... Ούτε ενα υποτυπώδες app δεν μπόρεσαν να κάνουν. Βρωμάει σούπερ προχειρίλα η υπόθεση από πολύ μακριά.

• Like
Reactions: thiseas
σε υπολογιστη καλα παιζει , το θεμα ειναι σε 75 ετων ατομα εκει γυρω μεγαλο προβλημα , τωρα ο πατερας μου λει θα παρει λαπτοπ να του μαθω αντε βγαλε ακρη .

• Like
Reactions: thiseas
Σε smart tv tcl με tv bro χαλιά εικόνα. 360p και με ποια σπασίματα και διακεκομμένη αναπαραγωγή. Αν είναι να δω κάποιο παιχνίδι θα το δω στο tablet μου που παίζει πολύ καλά. Ελπίζω να το διορθώσουν και να φτιάξουν και εφαρμογή.
Και εμενα σε android box δεν ανοίγει καν το βίντεο, λευκή οθονη κατευθείαν. Edit Λοιπόν δοκίμασα το Hibrowser που βρήκα στο play store και ανοίγει κανονικά τα βίντεο. Η ποιότητα δεν ειναι κατι σπουδαίο αλλα αποδεκτή για δωρεάν.

Last edited:
Ειναι θεμα χρονου λογικα να βγει και app δεν γινεται ολοι να ειναι στα pc και με tv browsers της κακιας ωρας.

• Like
Ειναι θεμα χρονου λογικα να βγει και app δεν γινεται ολοι να ειναι στα pc και με tv browsers της κακιας ωρας.
Το θεμα ειναι οτι ουτε οι browser δεν λειτουργουν.Σε lg με τιποτα…
Πραγματικά ελεος…Μια δουλειά σωστη δεν μπορουν να κανουν