ΣΠΟΡ FM TV

Αποτυχία θα είναι. Ο άνθρωπος ήθελε απλά να διαχειρίζεται τα δικαιώματα της ομάδας του και να έχει όλα τα κέρδη ( ζημιές θα έχει άλλα λέμε τωρα).
Πήρε και τον Ηρακλή στον λαιμό του...
Δεν ειναι μονο τα τηλεοπτικα, πηρε και την ψηφο του Ηρακλη για την προεδρια τηϛ Superleague. Αυτο που με ενδιαφερει ωϛ φιλαθλο, γενικοτερα, και ωϛ καταναλωτη ειναι να μην επιβαρυνθω οικονομικα λογω τηϛ κοντραϛ, σε ολα τα επιπεδα, των μεγαλοεπιχειρηματιων που ελεγχουν τιϛ ΠΑΕ.

Υπαρχει και αλλο ζητημα, οι νεεϛ πλατφορμεϛ θα εχουν δορυφορικη μεταδοση? Υπαρχουν οι υποδομεϛ για κατι τετοιο? Δυστυχωϛ σε πολλεϛ περιοχεϛ στην Ελλαδα το ιντερνετ σερνεται και γενικοτερα η εμπειρια θεασηϛ ειναι καλυτερη σε δορυφορο.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό, (αυτό που είπε ο thiseas), υπάρχουν περιοχές που χωρίς δορυφορική μετάδοση, θα αποκλειστούν.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποτυχία θα είναι. Ο άνθρωπος ήθελε απλά να διαχειρίζεται τα δικαιώματα της ομάδας του και να έχει όλα τα κέρδη ( ζημιές θα έχει άλλα λέμε τωρα).
Πήρε και τον Ηρακλή στον λαιμό του...
Από ότι φαίνεται και από τις εκλογές στην ΕΠΟ υπάρχουν 2 στρατόπεδα.
Ολυμπιακός/Άρης το ένα και ΠΑΟ/ΑΕΚ/ΠΑΟΚ/Ηρακλής το άλλο.
Οι μικροί μπορεί να έχουν συμβόλαιο μέχρι το 29 με τη Percapita αλλά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι στο τελευταίο έτος του συμβολαίου τους.
Και άπατο να πάει τη πρώτη χρονιά δεν νομίζω να τους νοιάζει.
Όπως δεν ένοιαζε και τη Cosmote ο πάτος συνδρομητών που είχε το Coon-X TV τα πρώτα χρόνια.
Μη δούμε του χρόνου, να μπαίνουν μέτοχοι Σαββίδης και Ηλιόπουλος. Και η εταιρεία το προβλέπει αυτό στο καταστατικό της.
Αν μπει μέσα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ του χρόνου που λήγουν τα τωρινά συμβόλαια τους θα γίνουν και μέτοχοι.
Το πραγματικό crash test θα είναι τότε.

Από ότι φαίνεται και από τις εκλογές στην ΕΠΟ υπάρχουν 2 στρατόπεδα.
Ολυμπιακός/Άρης το ένα και ΠΑΟ/ΑΕΚ/ΠΑΟΚ/Ηρακλής το άλλο.
Οι μικροί μπορεί να έχουν συμβόλαιο μέχρι το 29 με τη Percapita αλλά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι στο τελευταίο έτος του συμβολαίου τους.
Και άπατο να πάει τη πρώτη χρονιά δεν νομίζω να τους νοιάζει.
Όπως δεν ένοιαζε και τη Cosmote ο πάτος συνδρομητών που είχε το Coon-X TV τα πρώτα χρόνια.
Μη δούμε του χρόνου, να μπαίνουν μέτοχοι Σαββίδης και Ηλιόπουλος. Και η εταιρεία το προβλέπει αυτό στο καταστατικό της.
Αν μπει μέσα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ του χρόνου που λήγουν τα τωρινά συμβόλαια τους θα γίνουν και μέτοχοι.
Το πραγματικό crash test θα είναι τότε.
Αν μπορεί να έχει την κάλυψη των συνδρομητών πανελλαδικά ίσως επιβιώσει. Αλλά εμένα το όλο εγχείρημα μου φαίνεται πρόχειρο και βιαστικό και τελικά μόνο για τις ψήφους έγινε...

Αν μπορεί να έχει την κάλυψη των συνδρομητών πανελλαδικά ίσως επιβιώσει. Αλλά εμένα το όλο εγχείρημα μου φαίνεται πρόχειρο και βιαστικό και τελικά μόνο για τις ψήφους έγινε...
Βιαστικό δεν είναι για πολλούς λόγους. Πρώτον έχει την υποδομή ήδη λόγω ΣΚΑΙ.
Και δεύτερον τα αθλητικά τηλεοπτικά συμβόλαια είναι πολυετή και δεν σε "περιμένουν" όταν θα έχεις έτοιμο... το εγχείρημα.
Μένεις έτσι πίσω για πολλά χρόνια. Προλαβαίνει να τα πάρει άλλος και μένεις πίσω για τριετίες ακόμη και για πενταετίες.
Έτσι έκανε και η Cosmote μη το ξεχνάμε, τη προετοιμασία την έκανε με το Conn-X TV ενεργό και σε λειτουργία.
Και αποκτούσε σιγά σιγά δικαιώματα για να γίνει μετά OTE TV και για να γίνει βιώσιμο.
Συνδρομητική πλατφόρμα που να είναι επιτυχημένη με την έναρξη της λειτουργίας της δεν μπορεί να γίνει.
Τα πρώτα χρόνια η Cosmote έμπαινε μέσα εκατομμύρια ευρώ με το Conn-X TV.

Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Βιαστικό δεν είναι για πολλούς λόγους. Πρώτον έχει την υποδομή ήδη λόγω ΣΚΑΙ.
Και δεύτερον τα αθλητικά τηλεοπτικά συμβόλαια είναι πολυετή και δεν σε "περιμένουν" όταν θα έχεις έτοιμο... το εγχείρημα.
Μένεις έτσι πίσω για πολλά χρόνια. Προλαβαίνει να τα πάρει άλλος και μένεις πίσω για τριετίες ακόμη και για πενταετίες.
Έτσι έκανε και η Cosmote μη το ξεχνάμε, τη προετοιμασία την έκανε με το Conn-X TV ενεργό και σε λειτουργία.
Και αποκτούσε σιγά σιγά δικαιώματα για να γίνει μετά OTE TV και για να γίνει βιώσιμο.
Συνδρομητική πλατφόρμα που να είναι επιτυχημένη με την έναρξη της λειτουργίας της δεν μπορεί να γίνει.
Τα πρώτα χρόνια η Cosmote έμπαινε μέσα εκατομμύρια ευρώ με το Conn-X TV.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Η cosmote έπαιξε σε μια αγορά που είχε περιθώριο να κερδίσει συνδρομητές.
Σήμερα όμως στους δύο τρίτος δεν χώρα. Το είδαμε με το paok TV. Μην τα λέμε πάλι.
Υποδομές ο ΣΚΑΙ ; σε τι ; σε δορυφορικό ή κάλυψη μέσω ip tv ;