ΣΠΟΡ FM TV

Το 2010 είχα 24αρα γραμμή 15 χλμ από την Θεσσαλονίκη. Τώρα το 2026 μάντεψε τι γραμμή έχω. 24αρα που κλειδώνει στα 12 . Η δε Vodafone δεν μπορεί να μου προσφέρει καν τηλεοπτικό πακέτο γιατί βάση ελαχίστων απαιτήσεων δεν υπάρχει η περιοχή στο σύστημα τους . Οπότε άλλο τι νομίζεις και αλλο τι ισχύει. Δεν μιλάμε για την Καβιλη και την Μεγίστη . Και βάση ορεινού όγκου της Ελλάδας πολλές περιοχές ακόμη και στην κεντρική Ελλάδα δεν έχουν κάλυψη επίγεια.

Ότι πρωτάθλημα και να πάρουν όταν δεν θα έχουν κάλυψη μετάδοσης πανελλαδικά, μάπα το καρπούζι.
Φίλε δεν σου λέω ότι έχεις άδικο και ότι δεν ισχύει αυτό που λες.
Απλά το θέμα είναι οικονομικό. Το κόστος της δορυφορικής μετάδοσης είναι τέτοιο που δεν τους συμφέρει με τα σημερινά δεδομένα.
Αν ξεκινήσει μια πλατφόρμα σήμερα θα θελήσει να αποφύγει τη δορυφορική μετάδοση.
Οι παραδοσιακές πλατφόρμες την έχουν γιατί είναι κάτι που παρείχαν από παλιά και είναι δύσκολο να βγουν και να πουν ότι θα τη κόψουν.
Προσπαθούν όμως να μεταφέρουν στην ΟΤΤ όσο το δυνατόν περισσότερους.
Και κάτι άλλο. Σήμερα δεν υπάρχει κάποιος που να μη μπορεί να έχει υψηλές ταχύτητες.
Έχουν και το επιχείρημα ότι κάποιος μπορεί να βάλει Starlink, που οι τιμές του σήμερα δεν έχουν χαοτικές διαφορές από την επίγειο internet.
Όταν το Netflix έχει περίπου 600.000 συνδρομητές στην Ελλάδα (έχει περισσότερους από τη nova), είναι εμφανές ότι καμία νέα υπηρεσία δεν πρόκειται να θεωρήσει τη δορυφορική μετάδοση απαραίτητη για τη λειτουργία της.

Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
πως ειναι δεδομενη η διακοπη τις δορυφορικης μεταδοσης.που και οι δυο πλατφορμες πρεπει να εχουν πανω απο 300 χιλιαδες δορυφορικους συνδρομητες.επισις ειμαστε χωρα με βουνα και νησια που το γρηγορο ιντερνετ δεν εχει παει παντου ουτε εχουν ολα τα νησια υποδομες για γρηγορο ιντερνετ.ειμαι στα χανια διακοπες και εκτος χανιων το ιντερνετ που υπαρχει ειναι ταχυτητα 50 μη λεμε οτι θελουμε.βλεπω τα δικαιωματα να παραμενουν οπως εχουν ισπανια νοβα ιταλια οτε.και ο αλαφουζος με το καναλι του να δειχνει τον παναθηναικο σε τρεις και ο κουκος αν δεν ενσωματωθει και στους δυο μεγαλους.
Οι περισσότεροι σήμερα από αυτούς τους 300 χιλιάδες δεν έχουν τη δορυφορική μετάδοση από ανάγκη, την έχουν από επιλογή.

• Like
Reactions: karras
(νομίζω ότι έχει πέσει πολύ θεωρητική κουβέντα)

Χθες το πρωί στο Σπορ fm μετά από ερώτηση ακροατή ο δημοσιογράφος απάντησε ότι μάλλον το Σπορ fm tv θα είναι στο πακέτο της cosmote tv