ΣΠΟΡ FM TV

Και το κακο ειναι οτι η Νοβα (δεν ξερω στην κοσμοτε αν ειναι το ιδιο) κανει διετες συμβολαιο. Θα γινουν αλλαγες δε θα δειχνει στο τελος τιποτα ουσιας και θα εχεις για ποσο καιρο ακομα συμβολαιο. Παλι στα πειρατικα θα το γυρισουν πολλοι και θα απορουν γιατι δε λυνεται αυτο το ζητημα. Και ορισμενοι που θελουν ειναι νομιμοι, αναγκαστικα θα διαλεξουν τι εχει προτεραιοτητα για αυτους πχ η ομαδα τους και champions league, η οποιο πρωταθλημα τους αρεσει και θα βαλουν την πλατφορμα που τα δειχνει. Ετσι και αλλιως δεν ειμαστε ολη μερα στην tv να βλεπουμε τα παντα.

Ευτυχώς που θα έχουμε πολλές πλατφόρμες και θα βλέπουμε όλα τα ματς.... 🤣🤣🤣 Πάλι τα ίδια με αγώνες την ίδια ώρα......... Ρεεεεεεε!!!!
1000021610.jpg

Ευτυχώς που θα έχουμε πολλές πλατφόρμες και θα βλέπουμε όλα τα ματς.... 🤣🤣🤣 Πάλι τα ίδια με αγώνες την ίδια ώρα......... Ρεεεεεεε!!!!
View attachment 275050
Εδώ δεν τα έβρισκε η Cosmote με τη Nova όταν έπαιζαν μπάλα μόνες τους, τώρα θα τους πιάσει η προκοπή; Τώρα θα δώσουμε και παραπάνω για να βλέπουμε μισή ώρα Παναθηναϊκό γιατί θα έχει και ΠΑΟΚ φυσικά μαζί.

• Like
Reactions: Joker19
Έχουν αρχίσει ήδη οι παραπλανητικες διαφημίσεις. Είδα eon tv, θα έχει λέει τα πάντα, και Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και όλα τα μεγάλα ξένα πρωταθλημάτα (ούτε τα μισά).

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουν αρχίσει ήδη οι παραπλανητικες διαφημίσεις. Είδα eon tv, θα έχει λέει τα πάντα, και Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και όλα τα μεγάλα ξένα πρωταθλημάτα (ούτε τα μισά).

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτη η εταιρια, παντα παραπλανουσε. Αφου με επαιρναν τηλεφωνο πριν χρονια και μου ελεγαν οτι θα εχει το ταδε πρωταθλημα. Τους ελεγα μα εχει κλεισει στον ΟΤΕ και δεν ηξεραν τι να πουνε. Τους το εκλεινα στη μουρη και ησυχαζα.