ΣΠΟΡ FM TV

Αμα ληξει το συμβολαιο πχ στην Νοβα και δεν τους πεις οτι θες διακοπη το κοβουν? Η συνεχιζει με καμια χρεωση καταλογου που θα ναι σιγουρα μεγαλη. Η ερωτηση αφορα την Εον οχι για σταθερο ιντερνετ.
Εμενα εχει ληξει εδω και δυο μηνες και πληρωνω περιπου 4€ παραπανω.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μου κανει εντυπωση τι θα κανει ο τσοχος στην πλατφορμα.Αυτος ειχε συνηθισει περιεγραφε cl,europa,πολλα ματς πρωταθληματος.Θα πληρωνεται για να περιγραφει παο ή ηρακλη?Και να κανει μια εκπομπη καθε εβδομαδα?

• Like
Μου κανει εντυπωση τι θα κανει ο τσοχος στην πλατφορμα.Αυτος ειχε συνηθισει περιεγραφε cl,europa,πολλα ματς πρωταθληματος.Θα πληρωνεται για να περιγραφει παο ή ηρακλη?Και να κανει μια εκπομπη καθε εβδομαδα?
Προφανωϛ για καποιεϛ εκπομπεϛ. Να περιγραφει Παναθηαναικο δυσκολο, θελει πιο οπαδο.

Ανεβαίνει πάνω από 20 ευρώ το μήνα χωρίς συμβόλαιο, συμβόλαιο καλοκαίρι 2024 αυτό μόλις είχε γίνει η συμφωνία Cosmote - Nova
Γιατί, με συμβόλαιο πόσο είναι τώρα; Γύρω στα 25€/μήνα νομίζω...
Επίσης, θα μπορείς να διακόψεις οπότε θέλεις...!

Προφανωϛ για καποιεϛ εκπομπεϛ. Να περιγραφει Παναθηαναικο δυσκολο, θελει πιο οπαδο.
Λογικά τα εντός έδρας θα τα περιγράφει ο Κώστας Ψάρρας που ήδη έκανε τις περισσότερες περιγραφές του Παναθηναϊκού στην Cosmote.

Ο Τσόχος θα ξεκινησει με τη περιγραφη στο Σουπερ Καπ και προφανως θα αναλαβει καποιες εκπομπες και τις περιγραφες στα μεγαλα ντερμπι για το κυπελλο (εκει στους 4) και σιγουρα το τελικο της διοργανωσης.

• Like

ΣΚΑΪ: Αποχώρηση σοκ σε χρόνο ρεκόρ για τον Γρηγόρη Δημητριάδη​

Ειχε ακουστει πωϛ πρωτοστατουσε στο εγχειρημα του Sport fm tv. Περιεργεϛ καταστασειϛ.

Ειχε ακουστει πωϛ πρωτοστατουσε στο εγχειρημα του Sport fm tv. Περιεργεϛ καταστασειϛ.
Καταστάσεις που είναι καθημερινές στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός 15 χρόνια τώρα και θα τις δείτε και πολλοί που δεν είχατε ασχοληθεί με αυτό. Δεν βγάζουν νόημα οι κινήσεις του Αλαφούζου γενικά σαν ιδιοκτήτης, αλλά κάνει τη μια μέρα, άλλα την άλλη, διώχνει κόσμο από το πουθενά, αλλάζει ροτα και στρατηγική από το πουθενά κτλ. Μην ψάχνετε να βρείτε λογική