Σιγα μην εξαρτωνται οι συνδρομες απο το ποιοι περιγραφουν.Απλα το λεω ως διαπιστωση πολλων ετων οτι τον παναθηναικο δεν τον αβανταρουν στις μεταδοσεις οπως τους αλλους
Εγώ έχω μια απορία. Πληρώνει κάποιος Ant1+; Όλοι οι γνωστοί μου και εγώ έχουμε το δωρεάν από την ΔΕΗ. Κάπως έτσι θα πάει και η ΣΠΟΡ FM TV. Κάτι ανάλογο γίνεται και με το Disney+.
Εγώ έχω μια απορία. Πληρώνει κάποιος Ant1+; Όλοι οι γνωστοί μου και εγώ έχουμε το δωρεάν από την ΔΕΗ. Κάπως έτσι θα πάει και η ΣΠΟΡ FM TV. Κάτι ανάλογο γίνεται και με το Disney+.
Καλά δεν έχουν σχέση, ο ΑΝΤ1+ δεν πήρε κανένα αθλητικό που ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο, μια φορά το δοκίμασε με το μουντιάλ το 2022, απέτυχε παταγωδώς και το έδειξε ελευθέρα μετά από 2-3 ματς
O ANT1+ πήρε μόνο τη F1 σαν αθλητικό περιεχόμενο "συνεχούς" μετάδοσης. Δεν ενδιαφέρει πολύ κόσμο.
Πήρε και το fight network και κάτι MMA....
Για να βγει ο αντικαταστάτης του και να δείχνει από του χρόνου μόνος του Superleague με Ολυμπιακό και Primera και θα δούμε τι θα γίνει.
Και να δούμε που θα καταλήξει και το Champions League, το Europa και το Conference, γιατί αν καταλήξει σε Percapita ή ΣΠΟΡ FM TV οι αλλαγές θα είναι τεκτονικές.