ΣΠΟΡ FM TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

https://www.sportal.gr/blogs/articl...oi-den-simainoun-aparaitita-megalytero-kostos blog του Νίκου Μποζιωνελου για το θέμα. Λίγο αντιφατικό σε κάποια σημεία σχετικά με το αν τελικά επιβαρυνθεί οικονομικά ο καταναλωτής με την εμφάνιση μιας νέας πλατφόρμας αθλητικού περιεχομένου. Το καλο ειναι οτι θα υπάρχει ένα δωρεάν διάστημα. Το ερωτηματικό ειναι τι θα γίνει στη συνέχεια με τις συνδρομές και τις πλατφόρμες. Για παραδειγμα η εφαρμογή θα ειναι συμβατή με ολα τα λειτουργικά των τηλεοράσεων (google tv, webos, tizen, vidaa,titan) ή θα έχουμε τα "καλα" του vodafone tv; Τι να το κανω αν ειναι δωρεαν και δεν μπορώ να το δω στην τηλεόραση μου χωρις εξτρα εξοπλισμό ή μόνο μέσω κινητής συσκευής ή υπολογιστή αφου οι browsers όλων των τηλεοράσεων ειναι για τα μπάζα.

https://www.sportal.gr/blogs/articl...oi-den-simainoun-aparaitita-megalytero-kostos blog του Νίκου Μποζιωνελου για το θέμα. Λίγο αντιφατικό σε κάποια σημεία σχετικά με το αν τελικά επιβαρυνθεί οικονομικά ο καταναλωτής με την εμφάνιση μιας νέας πλατφόρμας αθλητικού περιεχομένου.
Νομίζω ότι εννοεί (κάπως αυθαίρετα) πως δεδομένου ότι μπαίνει νέος παίκτης δυνατός για απόκτηση αθλητικών δικαιωμάτων, ότι οι νυν συνδρομητικές είτε θα μειώσουν τις τιμές για να παραμείνουν ανταγωνιστικές είτε θα προσθέσουν περιεχόμενο για να υποστηρίξουν τις πλατφόρμες τους και πώς θα βγει κερδισμένος στο τέλος ο κόσμος, βλέποντας παραπάνω περιεχόμενο και περίπου ίδιες τιμές με τώρα. Μου φαίνεται ουτοπικό όλο αυτό προσωπικά βέβαια.

Νομίζω ότι εννοεί (κάπως αυθαίρετα) πως δεδομένου ότι μπαίνει νέος παίκτης δυνατός για απόκτηση αθλητικών δικαιωμάτων, ότι οι νυν συνδρομητικές είτε θα μειώσουν τις τιμές για να παραμείνουν ανταγωνιστικές είτε θα προσθέσουν περιεχόμενο για να υποστηρίξουν τις πλατφόρμες τους και πώς θα βγει κερδισμένος στο τέλος ο κόσμος, βλέποντας παραπάνω περιεχόμενο και περίπου ίδιες τιμές με τώρα. Μου φαίνεται ουτοπικό όλο αυτό προσωπικά βέβαια.
Το ιδιο ουτοπικο το βρισκω καιγω για αυτο ειπα οτι ειναι λιγο αντιφατικο!

Μέσω web, για αρχή...!!!

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: ANAGNPANA

Μέσω web, για αρχή...!!!

Το χειροτερο δυνατο σεναριο. Οι web browsers των τηλεορασεων ειναι πονεμενη ιστορια. Τελικα δεν εκρυβαν την εφαρμογηϛ οπωϛ ελεγε εναϛ φιλοϛ εδω, απλα δεν ειναι ετοιμη. Ελπιζω μονο τα καλα παιχνιδια να τα δειχνει και στο επιγειο καναλι και να μη στραβωθουμε σε οθονεϛ κινητων και υπολογιστων. Βλεπω να ζουμε μερεϛ Ant1 plus.

Άποψη μου είναι ότι ποτέ δεν θα βγει πλατφόρμα τύπου Magenta TV και ΕΟΝ. Παίζεται ένα παιχνίδι επιχειρηματικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι με μια web έκδοση τηλεοπτικού προϊόντος θα μπορέσει ο ΣΠΟΡ FM TV να χτυπήσει σοβαρά τον διαγωνισμό για Champions League, Europa League και Conference League. Θα αναγκαστεί να πουλήσει σε άλλον τα δικαιώματα. Στο χωριό μου Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Τα ίδια λέγαμε και με τον Ant1+ όταν πάτωσε στο Μουντιάλ και είδατε τι έγινε. Έτσι για την ιστορία στους αγώνες του Suoer Cup το site του ΣΚΑΪ TV είχε πέσει και έβγαζε 505 κωδικό. Περαστικά μας. Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια από αύριο. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να πέσουν καμπάνες από τις αρμόδιες αρχές.

Μέσω web, για αρχή...!!!

Με το καλημέρα αποτυχία.

Άποψη μου είναι ότι ποτέ δεν θα βγει πλατφόρμα τύπου Magenta TV και ΕΟΝ. Παίζεται ένα παιχνίδι επιχειρηματικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι με μια web έκδοση τηλεοπτικού προϊόντος θα μπορέσει ο ΣΠΟΡ FM TV να χτυπήσει σοβαρά τον διαγωνισμό για Champions League, Europa League και Conference League. Θα αναγκαστεί να πουλήσει σε άλλον τα δικαιώματα. Στο χωριό μου Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Τα ίδια λέγαμε και με τον Ant1+ όταν πάτωσε στο Μουντιάλ και είδατε τι έγινε. Έτσι για την ιστορία στους αγώνες του Suoer Cup το site του ΣΚΑΪ TV είχε πέσει και έβγαζε 505 κωδικό. Περαστικά μας. Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια από αύριο. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να πέσουν καμπάνες από τις αρμόδιες αρχές.
Δεν προβλέπονται απο το νόμο καποιες κυρώσεις. Είπαμε οτι δεν συμφωνούμε και οτι μπορει να αποτύχει επιχειρηματικα αλλοι αυτοι θα χάσουν χρήματα. Το κράτος δεν μπορει και δεν πρέπει να παρέμβει. Αν είχες κάνει συμβόλαιο και με οποιοδήποτε τρόπο δε σου παρείχε την υπηρεσια εκει ναι να παρέμβουν οι ρυθμιστικές αρχες.

Νομίζω ότι έχει κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις απέναντι στις ομάδες και στην GBL λόγω της σύμβασης.

• Like
Reactions: ANAGNPANA
Νομίζω ότι έχει κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις απέναντι στις ομάδες και στην GBL λόγω της σύμβασης.
Αυτές ομως αν δεν τηρηθούν αφορουν τα συμβαλλόμενα μέλη και οχι τις ρυθμιστικές αρχες. Αν κάποιοι είναι θιγόμενοι προφανως θα διεκδικήσουν τις ρήτρες που εχουν τεθεί στα αστικά δικαστήρια. Το κράτος δεν μπορει να εμποδίσει κανένα να κανει μια επιχειρηματική προσπάθεια αναλαμβανοντας το σχετικό ρίσκο. Οι ενώσεις καταναλωτών επίσης δεν εχουν αρμοδιότητα απο τη στιγμή που στο προσφέρει δωρεάν. Τέλος κανένας δεν ειναι υποχρεωμένος να παρέχει στο φίλαθλο την δυνατότητα να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομαδα. Όλοι για το κερδος το κανουν. Οταν λοιπόν θα ζητήσει συνδρομή και δεν μπορει να προσφερει το προιον που υποσχεται η δύναμη του καταναλωτή ειναι η αποχή και η προσφυγή στις αρμόδιες αρχές. Μέχρι τότε εχουμε καιρό απο οτι φαίνεται.

• Like
Reactions: alany and ANAGNPANA
Αυτές ομως αν δεν τηρηθούν αφορουν τα συμβαλλόμενα μέλη και οχι τις ρυθμιστικές αρχες. Αν κάποιοι είναι θιγόμενοι προφανως θα διεκδικήσουν τις ρήτρες που εχουν τεθεί στα αστικά δικαστήρια. Το κράτος δεν μπορει να εμποδίσει κανένα να κανει μια επιχειρηματική προσπάθεια αναλαμβανοντας το σχετικό ρίσκο. Οι ενώσεις καταναλωτών επίσης δεν εχουν αρμοδιότητα απο τη στιγμή που στο προσφέρει δωρεάν. Τέλος κανένας δεν ειναι υποχρεωμένος να παρέχει στο φίλαθλο την δυνατότητα να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομαδα. Όλοι για το κερδος το κανουν. Οταν λοιπόν θα ζητήσει συνδρομή και δεν μπορει να προσφερει το προιον που υποσχεται η δύναμη του καταναλωτή ειναι η αποχή και η προσφυγή στις αρμόδιες αρχές. Μέχρι τότε εχουμε καιρό απο οτι φαίνεται.
Σωστός. Έχεις δίκιο το διατύπωσα λάθος.

Σωστός. Έχεις δίκιο το διατύπωσα λάθος.
Κι όμως θα έπρεπε να υπάρχει ρυθμιστικό πλαίσιο, έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος να πάρει τηλεοπτικά δικαιώματα χωρις τρόπο μετάδοσης (βλέπε κ την εταιρεία των άλλων ολιγαρχών), όπως κ να μην επιτρέπεται σε συνδρομητικό κανάλι να δείχνει διαφημίσεις την ώρα του παιχνιδιού.

Μη σας πω πως θα χαιρόμουν να απαγορεύονταν κ οι διαφημίσεις τζόγου, αλλά είναι μικρή η αγορά κ δεν μπορεί να επιβιώσει τέτοιο σενάριο

• Like
Reactions: cyclades