ΣΠΟΡ FM TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εγω ξερω οτι πηγε πηρε κυπελλο,μπασκετ και αγωνες της SL και μια ημερα πριν θα τραβαμε καλωδια απο λαπτοπ σε τηλεορασεις,mirroring,θα παρακαλαμε τους αργους browser των smart tv κτλ κτλ κτλ για να δουμε ενα προιον σε μετρια (λογικα) αναλυση που αργοτερα θα πρεπει να πληρωσουμε κιολας
Κλασικη περιπτωση…
Ολα στο ποδι και προχειροδουλειά μεχρι μια ημερα πριν
Καθήστε αυριο να δειτε τι εχει να γινει με τις μεταδοσεις,θα πεσει πολυ γελιο

Λογικά θα επιτρέπει cast/AirPlay από τα κινητά. Απαράδεκτα ερασιτέχενες, απλά να γλιτώσουμε τα καλώδια όσο τσεκάρουμε την ποιότητα της εικόνας τους.

Ή εγώ δεν τον βρίσκω, ή μήτε καν κάποιος ιστότοπος δεν υπάρχει, ακόμη...
Τοσο δυσκολο ειναι να εφτιαχναν ενα καναλι στο Youtube, οπωϛ εχουν κανει για παραδειγμα το Action24, το MegaNews, το Athletico που μεταδιδουν μια χαρα ζωντανα αγωνεϛ και εκπομπεϛ. Σιγουρα καλυτερη εικονα θα ειχε απο το browser και υποστηριζεται απο τη μεγαλη πλειοψηφια των smart τηλεορασεων, αν οχι απο ολεϛ. Μου αρεσει που στην αρχη μου ξυνιζεη εφαρμογη και ηθελα δορυφορικο αν καποτε γινομουν συνδρομητηϛ!

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Άσχετη - σχετική ερώτηση.... Στην υβριδική του ΣΚΑΪ δεν θα είναι τα κανάλια; Αν όχι δεν θα ήταν καλύτερα (και)στην υβριδική;;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ το καταχείμωνο βγάλτε τα tablet σας, τα laptop σας, τα κινητά σας. Το ΣΠΟΡ FM TV ήρθε. Μπείτε και απολαύστε την ομάδα σας.

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης 2026-10-02 180717.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2026-10-02 180717.png
    648.2 KB · Views: 32
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ANAGNPANA
Για site μια χαρά η εικόνα και ο σχεδιασμός.... Σχετικά.... Μπήκα και στην υβριδική αλλά δεν βρήκα τα κανάλια.... Είδα όμως ότι η υβριδική θα δείξει όλα τα ματς της Basket League! Κάτι είναι και αυτό....
3185.jpg

ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ το καταχείμωνο βγάλτε τα tablet σας, τα laptop σας, τα κινητά σας. Το ΣΠΟΡ FM TV ήρθε. Μπείτε και απολαύστε την ομάδα σας. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Και ναι μαντέψτε στο browser της Lg μου δεν αναπαράγει κανένα βίντεο. Δείχνει μόνο τα κείμενα. Μπλέξαμε. Στο box android της Vodafone tv ανοίγει τα κανάλια αλλα μόλις πας να το προβάλεις σε πλήρη οθόνη βγαζει μόνο λευκή εικόνα. Και η ποιότητα μου έδειξε 360p. Προσπάθησα να δω ξανά και βγαζει error 403. Τι φαση; Εσείς που ποσταρατε φωτογραφιες σε τι μέσο βλεπετε; Ο σχεδιασμός του σαιτ ειναι όντως όμορφος αλλα τι να το κανεις;

Και ναι μαντέψτε στο browser της Lg μου δεν αναπαράγει κανένα βίντεο. Δείχνει μόνο τα κείμενα. Μπλέξαμε. Στο box android της Vodafone tv ανοίγει τα κανάλια αλλα μόλις πας να το προβάλεις σε πλήρη οθόνη βγαζει μόνο λευκή εικόνα. Και η ποιότητα μου έδειξε 360p. Προσπάθησα να δω ξανά και βγαζει error 403. Τι φαση; Εσείς που ποσταρατε φωτογραφιες σε τι μέσο βλεπετε; Ο σχεδιασμός του σαιτ ειναι όντως όμορφος αλλα τι να το κανεις;
Άλλαξε τηλεόραση, άλλαξε tv box.... (Αστειεύομαι...) Εμένα μια χαρά σε κινητό Xiaomi και τηλεόραση Samsung...Και πολύ καλή εικόνα . .

θαναι τιγκα στα bugs λογικα

αν εχουν τζιμανια τεχνικους αυτα θα τα λυσουν σε λιγες μερες
Αν ήξερα ακριβώς ποιο plugin player έχουν βάλει (η ιστοσελίδα είναι γραμμένη σε react.js) θα μπορούσα να τους πω τι να κάνουν για να φτιάξει το cast πως το ρυθμίζουν σε τοπικό δίκτυο

• Like
η εικονα παντως ειναι παρα πολυ καλη.Την περιμενα πολυ χειροτερη.Φυσικα αν πηγαινε να δειξει ματς σουπερλιγκ ετσι χωρις εγγραφη δωρεαν δεν πιστευω οτι δεν θα κολλαγε

Πληροφοριακά πάντως όποιος είναι παναθηναϊκός η ολυμπιακός μπορεί να δε τους αγώνες πρωταθλήματος και από το app της Euroleague TV.

Edit Moderator: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, οι αγώνες του ελληνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ είναι διαθέσιμοι μέσω στο Euroleague TV μονάχα στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα, προβάλλονται μονάχα από τα μέσα του ΣΚΑΪ.

Last edited by a moderator:
  • Like