thiseas
AVClub Enthusiast
Σε τι πηγη; Εμένα στο box της Vodafone 360p.Δείχνει καλά, 1080p/50fps, περίπου στα 6Mbps (μπακαλίστικη μέτρηση)
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Σε τι πηγη; Εμένα στο box της Vodafone 360p.Δείχνει καλά, 1080p/50fps, περίπου στα 6Mbps (μπακαλίστικη μέτρηση)
Στην αρχή σε browser στο MacBook. Μετά από iPhone με AirPlay σε Apple TV (για κάποιο λόγο δεν δούλευε το AirPlay από το MacBook).Σε τι πηγη; Εμένα στο box της Vodafone 360p.
Φιλε μου ποιον browser χρησιμοποιείς;;;Και εμένα σε google tv streamer αλλά θα προτιμούσα app
Browsehere λέγεταιΦιλε μου ποιον browser χρησιμοποιείς;;;
Σε LG παντως δεν παιζει απο την εφαρμογη τπυ Browser
Στο Browsehere μου βγαζει Player error 2004 source error. Το εχω κατεβάσει στο box της Vodafone. Και όταν πατήσω back δειχνει σε μικρό παράθυρο για 1-2 δευτερόλεπτα και μετα λευκή οθονη
Και εμενα σε android box δεν ανοίγει καν το βίντεο, λευκή οθονη κατευθείαν. Edit Λοιπόν δοκίμασα το Hibrowser που βρήκα στο play store και ανοίγει κανονικά τα βίντεο. Η ποιότητα δεν ειναι κατι σπουδαίο αλλα αποδεκτή για δωρεάν.Σε smart tv tcl με tv bro χαλιά εικόνα. 360p και με ποια σπασίματα και διακεκομμένη αναπαραγωγή. Αν είναι να δω κάποιο παιχνίδι θα το δω στο tablet μου που παίζει πολύ καλά. Ελπίζω να το διορθώσουν και να φτιάξουν και εφαρμογή.
Δεν δείχνει το ΣΚΑΪ όλους τους αγώνες.Αφού θα τα δείχνει και το κανάλι του ΣΚΑΙ γιατί κάθεστε και παιδεύεστε
Το θεμα ειναι οτι ουτε οι browser δεν λειτουργουν.Σε lg με τιποτα…Ειναι θεμα χρονου λογικα να βγει και app δεν γινεται ολοι να ειναι στα pc και με tv browsers της κακιας ωρας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.