Σπορ και Θέαμα...!!!

Φεύγω στις 5 για γήπεδο και λέω να πάρω τη μηχανή για παρέα.

Θα έχω έναν 28-70 μαζί μου. Θα καθίσω βέβαια κάτω-κάτω στην κερκίδα αλλά υπάρχει και το ταρτάν ενδιάμεσα.

Τι λέτε υπάρχει περίπτωση να βγάλω καμιά καλή ή τσάμπα θα την πάρω?

Έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται τουλάχιστον 150-200mm

Πάρε τη αλλά δε νομίζω να βγάλεις κάτι καλό.. Στο Κλεάνθης Βικελίδης ήμουν ~7m από το κόρνερ με τον 80-200 και τα 200mm μου φάνηκαν σχετικά "λίγα".

Πάρε τη αλλά δε νομίζω να βγάλεις κάτι καλό.. Στο Κλεάνθης Βικελίδης ήμουν ~7m από το κόρνερ με τον 80-200 και τα 200mm μου φάνηκαν σχετικά "λίγα".

Αυτό σκέφτομαι.

Δε ξέρω και αν αξίζει τον κόπο γιατί θα έχω και το νου μου στη μηχανή.

Εκτός και αν καταφέρω να μπω μέσα. Φαντάζεστε θέαμα δίπλα ένας με μπουρί και εγώ με την π@@τσίτσα...??:smash::smash:

Ή εκτός και αν καταφέρω να το γυρίσω σε στυλ paparazzi και όχι στις φάσεις. Εξέδρα, ζέσταμα κλπ.

Βασικά τον φακό (ταχύτητα) ήθελα να δοκιμάσω....

Όντως λίγα πράγματα.

Ανεβάζω κάποιες απλά για την ιστορία...

attachment.php

f80, 1/8, iso1600

attachment.php

f80, 1/8, iso1600

attachment.php

F80 ?? :speechless-smiley-0

Θα ήθελα να ήξερα πόσο δύσκολο είναι να πάρεις άδεια να πας μέσα στο γήπεδο πχ εκεί δίπλα στους φωτογράφους ??

F80 ?? :speechless-smiley-0

Θα ήθελα να ήξερα πόσο δύσκολο είναι να πάρεις άδεια να πας μέσα στο γήπεδο πχ εκεί δίπλα στους φωτογράφους ??

Ουπς.
f8...-bye-

Στην επαρχία είναι πανεύκολο.
Τουλάχιστον εδώ. Άλλωστε μιλάμε για παιχνίδι ερασιτεχνικού (έστω και τελικό).

Ουπς.
f8...-bye-

Στην επαρχία είναι πανεύκολο.
Τουλάχιστον εδώ. Άλλωστε μιλάμε για παιχνίδι ερασιτεχνικού (έστω και τελικό).

Και γιατί δεν το δοκίμασες ??

Γιατί ήμουν προσκεκλημένος από 2 άτομα και δε μπορούσα να τους αφήσω και να τριγυρνάω.

Το σκέφτηκα αλλά το θεώρησα αγένεια....

Σωστό.. Την επόμενη φορά..

πηγα στο GFC αλλα οχι αρκετα.στο πρωτο διαλειμμα εφυγα.Δεν ενιωθα καλα.
Η κατασταση δυσκολη με τον 80-200 πισω απο πλεγμα και σε αποσταση (κερκιδες)για να μπορεις να πετυχεις κινηση και μονο με φωτα.
Αυτο που μου σπασε τα νευρα ηταν που πολλες φορες εστιαζε στο διχτυ και οχι στους ανθρωπους.

ολες με 3200 iso και με M σατερ.
καμμια επεξεργασια.
photo133.jpg

photo131.jpg

photo126.jpg

photo124.jpg

photo121.jpg

photo120.jpg

photo108.jpg

photo93.jpg

photo87.jpg

photo85.jpg

Μια χαρα ειναι για τις συνθηκες... οσο για την εστιαση, μαλλον ενα μονοποδο και χειροκινητη εστιαση θα βοηθουσε...

Τι ειναι το GFC? Πες λιγα και γι αυτο...

δε νομιζω πως χειροκινητη εστιαση (ασε που δεν εχω) θα βοηθουσε.οταν εισαι σε 40-50μετρα και οι αθλητες ειναι αποσταση 1-2 μετρα απο το διχτυ δε θα προλαβαινες να εστιασεις 1-2 μετρα πιο περα.ασε που δε καταλαβαινες απο το viewfinder αν εστιαζε στο διχτυ.μετα με ζοομ τις εβλεπα

http://www.mmagfc.com/

Η τέλεια επιλογή για να εστιάσεις με επιτυχία μέσα από το δίχτυ(χωρίς να εστιάζει στο δίχτυ) είναι η χειροκίνητη εστίαση. Δυστυχώς οι αθλητές κινούνται γρήγορα και ο φωτισμός δεν είναι επαρκής.

Μόλις περιέγραψα τις πιο δύσκολες συνθήκες για φωτογραφία:κινούμενο αντικείμενο σε χαμηλό φωτισμό. Και μάλιστα μέσα σε δίχτυ. Συγχαρητήρια για αυτές που έβγαλες. Χωρίς πλάκα. Πολύ καλή δουλειά.

Δεν είναι ακριβώς άθλημα αλλά λόγο δραστηριότητας θα την τοποθετούσα σε αυτή την κατηγορία... :vollkommenauf:

DSC_0310.jpg

ενδιαφερον, εκοψες το χερι λιγο βεβαια:)

Ευχαριστώ Paul, ο μικρός ήταν απιστευτός και πολύ γρήγορος...
Το καδράρισμά μου θέλει εξάσκηση... :a0210: