Σπορ και Θέαμα...!!!

Το Σαββατοκύριακο 25-26/8 πραγματοποιήθηκαν στην Ανω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας ποδηλατικοί αγώνες δρόμου και mountain bike.

Ο Περικλής Ηλίας, μόνιμος Πρωταθλητής Ελλάδος τα τελευταία 9 χρόνια και εκπρόσωπος της χώρας στο Λονδίνο στο MTB.

Ο Νίκος Τσουπράς, νικητής του αγώνα δρόμου, στο πρώτο από τα 3 ντεμαράζ που τελικά θα του εξασφαλίσουν απόσταση αφαλείας από τους διώκτες του.

Ας ποστάρω κι εγώ μια σ'αυτό το νήμα, 9 καρέ φορτωμένα στο ps σε layer χειροκίνητα (δυστηχώς είχε συνεφιά, με ήλιο πιστεύω θα ήταν καλύτερα)...

@Λιάκο πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σου στη φόρμουλα, ωραίες φωτό...
@Νάσο γίνεσαι ειδικός στο panning, πολύ καλές...

kite surfing by Steliost67, on Flickr

Ουφ! Επιτέλους "ξεκόλλησε" λίγο το 3G... Πως βγάζουν τα αποτελέσματα στις έρευνες οι εταιρείες κινητής μαμώτο και βλογάνε τα γένια τους, Ελευσίνια μυστήρια! Τέλος η γκρίνια... πολύ θαλασσινή η τελευταία!

Στελιο ωραιο το στιγμιοτυπο και η συνθεση με τα συνεχομενα καρε...

Night Run 9km με 3.500 συμμετοχες και κοστος συμμετοχης (!!) απο 12 εως 15 ευρω... και πολλοι δεν μπορεσαν να συμμετεχουν γιατι ειχαν τελειωσει τα ρολογακια που μετρανε τα km....

_MG_8516 by 1L1as, on Flickr

_MG_8503 by 1L1as, on Flickr

Sharpenedversion-51.jpg

Sharpenedversion2-27.jpg

Sharpenedversion3-15.jpg

Sharpenedversion4-12.jpg

Sharpenedversion5-12.jpg

Το χαβά μου εγω με τα ποδήλατα!

Την Κυριακή 14/10 διεξήχθη η 5η Ανάβαση Ταϋγέτου με αφετηρία την Καλαμάτα και μήκος 45 χιλιόμετρα, από τα οποία τα 10 προεκκίνηση. Είχε πλήρες ρεπορτάζ μια και βρέθηκα από την προηγούμενη ημέρα στο ξενοδοχείο της αποστολής της ομάδας Αίολος αλλά και στο support car για τον αγώνα.

Απάντηση: Re: Σπορ και Θέαμα...!!!

Το Σαββατοκύριακο 25-26/8 πραγματοποιήθηκαν στην Ανω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας ποδηλατικοί αγώνες δρόμου και mountain bike.

Ο Περικλής Ηλίας, μόνιμος Πρωταθλητής Ελλάδος τα τελευταία 9 χρόνια και εκπρόσωπος της χώρας στο Λονδίνο στο MTB.

Είναι και παγκόσμιος από το προηγούμενο ΣΚ στο Ornans .
Δεν είχα σχολιάσει τη φωτογραφία σου που μου άρεσε εξ αρχής - μόλις το θυμήθηκα ότι τον έχουμε εδώ πριν να γίνει και Παγκόσμιος!

Όσο για τη νεώτερη, Το support car είναι πάντα δύσκολη δουλειά!

Re: Απάντηση: Re: Σπορ και Θέαμα...!!!

Είναι και παγκόσμιος από το προηγούμενο ΣΚ στο Ornans .
Δεν είχα σχολιάσει τη φωτογραφία σου που μου άρεσε εξ αρχής - μόλις το θυμήθηκα ότι τον έχουμε εδώ πριν να γίνει και Παγκόσμιος!

Όσο για τη νεώτερη, Το support car είναι πάντα δύσκολη δουλειά!

Όντως, πρόκειται για τεράστια επιτυχία για την ελληνική ποδηλασία και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και επιβράβευση των κόπων του Περικλή.
Φυσικά η προβολή της εξαντλήθηκε σε μια ολιγόλεπτη συνέντευξή του σε κάποιο κρατικό κανάλι...

Όσο για τον Ταΰγετο, ευτυχώς δε χρειάστηκε κάτι ιδιαίτερο από πλευράς support - μια αλλαγή τροχού και μόλις 2 φορές υδροδότηση. Δυστυχώς το λάστιχο έβγαλε το Νίκο ουσιαστικά εκτός αγώνα, και δυσκόλεψε λίγο το σχέδιο του Αιόλου, αλλά τελικά πήγαν όλα καλά για την ομάδα (πρωτιά στις τρεις βασικές κατηγορίες και στη γενική).

Απάντηση: Re: Σπορ και Θέαμα...!!!

Το χαβά μου εγω με τα ποδήλατα!

Την Κυριακή 14/10 διεξήχθη η 5η Ανάβαση Ταϋγέτου με αφετηρία την Καλαμάτα και μήκος 45 χιλιόμετρα, από τα οποία τα 10 προεκκίνηση. Είχε πλήρες ρεπορτάζ μια και βρέθηκα από την προηγούμενη ημέρα στο ξενοδοχείο της αποστολής της ομάδας Αίολος αλλά και στο support car για τον αγώνα.

Πολύ ωραία εικόνα!
Πιστεύω ότι είναι τραβηγμένη την σωστή στιγμή!

Ευχαριστώ alfie!

Σπριντ λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό στη σημερινή, 51η, Ανάβαση Πάρνηθας.

Ειναι η νυφη που εχουν μερικες αθλητικες εφημεριδες στο πρωτοσελιδο, και σχεδον ολα τα σαιτ. Τα παιδια ηθελαν φωτογραφιση μετα το γαμο στο Καραισκακη.

Εχω να πω οτι το νυφικο ειναι μεγαλο κλειδι. Ολες οι πορτες ανοιγουν και αυτες που οδηγουν σε μερη που δεν πας ευκολα. Συνεβησαν ολα τα απιθανα, η νυφη ειναι και φωτογραφος και με εβγαλε φωτογραφια στη θεση του Βαλβερδε (δεν λεω του Ζαρντιμ) και ενας παραγοντας του ΟΦΗ τους κερασε μπανανες. Κατα τα αλλα, οπου πηγαιναμε επεφτε χειροκροτημα. Πολυ καλη εμπειρια, δυσκολευομαι να θεωρησω οτι το να φωτογραφιζεις ειναι δουλεια.

Βουλγαρικο εθνικο πρωταθλημα στην πιστα των... Σερρων !!!

_MG_0623 by 1L1as, on Flickr

Νωριτερα ειχε συγκεντρωση Ferrari, αλλα... δεν το ηξερα... :HTEHETH63:

Από τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, ο Κώστας Τσαγκαράκης, πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών, με τη σημαία που κρατούσε ο Γρηγόρης Λαμπράκης το 1962, όταν μόνος του έκανε την πορεία ειρήνης προς το Καλλιμάρμαρο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Και η παραπάνω φωτογραφία τραβηγμένη την κατάλληλη στιγμή...
Δείχνει την εξάντληση του αθλητή για την νίκη!
Πραγματικά πολύ όμορφη!