Σπορ και Θέαμα...!!!

Μα γιατι....? Με τη V1 θα ηταν πολυ καλυτερες (according to reviews world wide :grandpa:)... δυστυχως ειναι με την αρχαια κανον...

Σιγα μην αλλαξω... εχει τροπους... :grandpa:

Δοκιμαζα ριπη (οχι βεβαια αυτες τις υπερηχητικες των νεων μηχανων με τα ηλεκτρονικα κλειστρα) γιατι ηθελα ταυτοχρονα :antlers: και συνδυασμο με συνεχη εστιαση (οχι βεβαια αυτην την εξελιγμενη των νεων μηχανων χωρις καθρεπτες)... ετσι, δεν πηγε καλα αλλα οχι και ασχημα για ερασιτεχνικη χρηση... επιασα 12 στις 13 σε ποδηλαταδα... αυτη που εχασα ηταν οταν το θεμα περασε απο το καλο φως στο λιγοτερο καλο... οταν επεσε το κοντραστ δηλαδη (τουλαχιστον αυτο υποψιαζομαι εγω με τα λιγα που ξερω), αλλα μπορει να ειναι και το μπαφερ η χιλια δυο αλλα πραγματα... θελει ψαξιμο...

Untitled-2 by 1L1as, on Flickr

Σιγα μην αλλαξω... εχει τροπους... :grandpa:

Δοκιμαζα ριπη (οχι βεβαια αυτες τις υπερηχητικες των νεων μηχανων με τα ηλεκτρονικα κλειστρα) γιατι ηθελα ταυτοχρονα :antlers: και συνδυασμο με συνεχη εστιαση (οχι βεβαια αυτην την εξελιγμενη των νεων μηχανων χωρις καθρεπτες)... ετσι, δεν πηγε καλα αλλα οχι και ασχημα για ερασιτεχνικη χρηση... επιασα 12 στις 13 σε ποδηλαταδα... αυτη που εχασα ηταν οταν το θεμα περασε απο το καλο φως στο λιγοτερο καλο... οταν επεσε το κοντραστ δηλαδη (τουλαχιστον αυτο υποψιαζομαι εγω με τα λιγα που ξερω), αλλα μπορει να ειναι και το μπαφερ η χιλια δυο αλλα πραγματα... θελει ψαξιμο...

Untitled-2 by 1L1as, on Flickr

Εννοούσα ότι σίγουρα θα έχεις ξεπεράσει το όριο ζωής του κλείστρου αφού έχεις τραβήξει κάθε διποδο ζωντανό οργανισμό της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης. ... :flipout:

Μπα... ποιο οριο ζωης, αφου ξερεις, ειμαι πολυ επιλεκτικος στα κλικ μου... :smash:

Δυστυχως η κανον, παρεδωσε πνευμα στο κλειστρο καπου στις 60.000 κλικ που τα θεωρω λιγα... τωρα εχω μολις 72.000 και καμμια 10ρια χιλιαδες με τη νικον.

Capture.JPG

Καλημερα, οχι δεν το εχω αλλαξει γιατι δεν ξερω αν αξιζει να το πληρωσω μια και σκεφτομαι να αλλαξω μηχανη αλλα δεν βρισκω και καμμια να με ικανοποιει (σε σχεση με τα λεφτα που ζητανε και αυτα που θελω να πληρωσω)... απο οτι ειχα μαθει, αναμεσα στο κουμπι και στον μηχανισμο, παρεμβαλλεται κατι ελαστικο, το οποιο με τη χρηση σκιζεται και χανεται η ευαισθησια του μηχανισμου... αυτο κοστιζει περιπου 50-60 ευρω -νομιζω- και ολος ο μηχανισμος κανενα 150ρι... εδω ομως δεν τα επισκευαζουν και τα στελνουν στην αυστρια, οποτε δεν ξερω τι χρεωνουν τελικα... ετσι συνεχιζω με το ελατωματικο, πραγμα που μειωνει στο ελαχιστο την ευχαριστηση της χρησης...

Δοκιμασα και τα δυο, στο raw μπουκωνε γρηγορα το μπαφερ και εχανε το στοχο, στο jpg που δοκιμασα (medium) τα πηγαινε καλυτερα σε αυτο το θεμα... η σειρα που ανεβασα ειναι απο raw με μονό σημειο εστιασης... η καρτα που εχω ειναι no name αρα αργη αλλα τουλαχιστον ειχα καλη ταχυτητα στο κλειστρο, πρεπει να ηταν 1/800 αν θυμαμαι καλα...

Στην παραπανω σειρα, εκει που εχασε και την εστιαση στο 8ο καρε, απο τη διαφορα μεγεθους του κεφαλιου μεταξυ 8ου και 9ου, φαινεται ποσο γρηγορα την επανεκτησε... αντε να εχασε ενα καρε, δεν το λεω και ασχημη αποδοση...

Από αριστερά μου .. αυτοί

dsc1290w.jpg

μπροστά μου ... αυτοί :

dsc1403m.jpg

και στα δεξιά μου ... αυτή :

dsc1406n.jpg

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ Nasso..

Επί την ευκαιρία πες μερικές πληροφορίες για την παραπάνω φωτογραφία αν θες που τραβήξεις, με τη είναι ?

Επί την ευκαιρία πες μερικές πληροφορίες για την παραπάνω φωτογραφία αν θες που τραβήξεις, με τη είναι ?

Η φωτογραφία είναι από την Ατομική Χρονομέτρηση του 5ου Ποδηλατικού Δρόμου Ειρήνης που έγινε το Σ/Κ στον Πύργο Ηλείας. Τραβηγμένη από μοτοσυκλέτα με την D600 και το Nikkor 70-200.