Σπορ και Θέαμα...!!!

Το μέλλον του βόλεϋ... Στο beach volley ΔΕΝ πειράζει που ο αγώνας δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια (κάτι σαν το τένις) :music-smiley-005:

Αχιλλέα πες μου πως δεν έκανε ο κυρίως φακός όλη την άψογη αυτή δουλειά , διότι αισθητήρα και επεξεργαστή έχουμε τον ίδιο .

Να χαίρεσαι τον παικταρά !

Αχιλλέα πες μου πως δεν έκανε ο κυρίως φακός όλη την άψογη αυτή δουλειά , διότι αισθητήρα και επεξεργαστή έχουμε τον ίδιο .

Να χαίρεσαι τον παικταρά !

Ευχαριστώ Κώστα.
Γι αυτό την έβαλα. Για να δείξω το πόσο καλός φακός είναι ο παλιός καλός ζούικος 12-60 swd. Και πόσο ωραία συνεργάζεται με τη Μ1 σε CAF mode με τη μικρή ριπή (για να εστιάζει η κάμερα μεταξύ των καρέ)...

ΥΓ
Για το ότι θέλει λίγο ίσιωμα η φωτογραφία φταίω εγώ. Μεγάλωσα και άρχισα να γέρνω ;)

Ευχαριστώ Κώστα.
Γι αυτό την έβαλα. Για να δείξω το πόσο καλός φακός είναι ο παλιός καλός ζούικος 12-60 swd.

Ευτυχώς διότι ή έπρεπε να πετάξω την ΕΜ10 από το μπαλκόνι , ή να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο .

Re: Απάντηση: Σπορ και Θέαμα...!!!

7d01a765_o.jpeg

Last edited:
Από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου που έγινε το ΠΣΚ στην Καλαμπάκα.
Οι αφοί Μπούγλα στρίβουν με απόλυτο συγχρονισμό, μια στροφή πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το Γιώργο (μπροστά) και τη 2η θέση του Αποστόλη.

Cornering in perfect sync by NassosT, on Flickr