Δεν είναι φωτογραφία αλλά βίντεο που έβγαλα σήμερα με τη GoPro Hero στο κράνος μου. Πάντως το αρχικό είναι τραβηγμένο με 60fps -έχει πολύ πιο ομαλή κίνηση- και αρκετά καλύτερη ποιότητα.
Ωραίες φωτό (μεγειά τον εξοπλισμό), αλλά το (κατ' ευφημισμό) άθλημα έχει ξεφύγει τελείως - αν το πείς τσίρκο, προσβάλεις τα τσίρκα - Ρωμαϊκή αρένα ίσως - μπα ούτε, εκεί ήταν οργανωμένα τα πράγματα. Ελπίζω να μην είχες προβλήματα με τα επεισόδια...
Μια απ'το χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα. Φοβερό θέαμα οι snowboarders. Οι συνθήκες λίγο δύσκολες και το τρίποδο μου δεν βοήθησε (πρέπει αν πάρω επειγόντως ένα της προκοπής).
Όπου μπορώ χρησιμοποιώ τρίποδο. Ακόμα και σ'αυτή που είναι σε ταχύτητα κλείστρου 1/2000.Όχι ότι θα είχε πρόβλημα με το χέρι.
Αλλά το πρόβλημα που έγραψα με το τρίποδο το είχα σε λήψεις panning.
Όπως είπα όχι ότι χρειαζόταν, αλλά δοκίμαζα και μερικές με panning (που δεν πέτυχαν λόγω τριπόδου). Οπότε μιας και ήταν η μηχανή σε τρίποδο την έβγαλα απ'το τρίποδο.
Σ'ευχαριστώ.
Τη συγκεκριμένη λίηψη θα τη στείλω για την εργασία που έχω στο μάθημα φωτογραφίας με θέμα "κίνηση" και συγκεκριμένα "action freeze".