Σπορ και Θέαμα...!!!

Πριν 3 ημέρες πήγα στην ποδηλασία γυναικών, προχθές σε αγώνα ταχυπλόων, μετά στην έκθεση και σήμερα στον μαραθώνιο. Λες Νίκο ότι μπορώ παρακολουθώ όλα τα σπορ ?

Σήμερα λοιπόν που είναι και εθνική αργία εδώ (sports day), όλος ο κόσμος ήταν στα γήπεδα. Πήγα και εγώ στο αθλητικό κέντρο (κάτι σαν το ΟΑΚΑ το δικό μας) αλλά λόγω της αμμοθύελας όχι μόνο δεν έβγαλα την μηχανή από τον σάκο αλλά μπήκα και σε εσωτερικό χώρο για να προστατευτώ. Ο σκόνη της ερήμου ήταν πυκνή σαν ομίχλη και λεπτή σαν πούδρα.

DSC_4837_zps816dfb22.jpg

Πριν 3 ημέρες πήγα στην ποδηλασία γυναικών, προχθές σε αγώνα ταχυπλόων, μετά στην έκθεση και σήμερα στον μαραθώνιο. Λες Νίκο ότι μπορώ παρακολουθώ όλα τα σπορ ?

Σήμερα λοιπόν που είναι και εθνική αργία εδώ (sports day), όλος ο κόσμος ήταν στα γήπεδα. Πήγα και εγώ στο αθλητικό κέντρο (κάτι σαν το ΟΑΚΑ το δικό μας) αλλά λόγω της αμμοθύελας όχι μόνο δεν έβγαλα την μηχανή από τον σάκο αλλά μπήκα και σε εσωτερικό χώρο για να προστατευτώ. Ο σκόνη της ερήμου ήταν πυκνή σαν ομίχλη και λεπτή σαν πούδρα. ]

Νάσος εδώ!

Και οι ίδιοι οι ποδηλάτες πάντως διαμαρτύρονται για τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Είναι αλήθεια ότι χρειάζεται να έχεις και λίγο... κάλο ώστε να στηθείς να δεις και να φωτογραφίσεις ποδηλασία μέσα στην αμμοθύελλα, απλά το Tour of Qatar είναι ο δεύτερος (μετά το Tour of Dubai της προηγούμενης εβδομάδας) σημαντικός αγώνας του φετινού καλενταρίου της UCI, με μερικές πολύ σημαντικές συμμετοχές και ποδηλατικό θέαμα διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στους κλασικούς μονοήμερους της άνοιξης και στους Γύρους του καλοκαιριού!

Photo by Yuzuru Sunada
10983314_891831530839133_7951483001516190116_o.jpg

10856689_10204648932597877_8679820426661201407_o.jpg

Sorry Νάσο που σου άλλαξα το όνομα.

Εδω στο Qatar είναι χειμώνας .. με 25 εως 30 βαθμούς. Ετσι μέσα σε 1-2 μήνες γίνονται όλα τα αθλήματα που σε 6 μηνες αργότερα θα ήταν αδύνατο να γίνουν.

Δεν σου κρύβω ότι έχω χάσει πολλα αθλητικά γεγονότα που πολλοί θα ονειρεύονταν να παρακολουθήσουν.