Spotify

Πριν από καιρό τους είχα ρωτήσει αν υπήρχε η πιθανότητα για Spotify σε επαγγελματικό χώρο (καφετέριες, μπαρ κλπ) και μου είχαν γράψει ότι το το είχαν στα πλάνα τους. Σήμερα μου έστειλαν e-mail όπου ανέφεραν ότι η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη σε Νορβηγία και Φιλανδία. Μου ζήτησαν να τους στείλω ένα μήνυμα (αν ενδιαφέρομαι ακόμα) όπου θα γράφω τι χώρα είμαι, πόσους επαγγελματικούς χώρους έχω και πως θα θέλω να ακούω την μουσική spotify, έτσι ώστε όταν έρθουν στην χώρα να μου αποστείλουν κάποια υπενθύμιση. Απλά δεν ξέρω τι θα παίζει με AEΠΙ, πάντως στην ιστοσελίδα λέει "unlimited music legally".
Η επαγγελματική ιστοσελίδα είναι η : https://www.soundtrackyourbrand.com/

και το μήνυμα έλεγε :

"Knock, knock...

Who's there?
It's us! Now live in Norway and Finland!

You're receiving this email because you signed up on our early bird list a while ago and we don't want you to miss out on any information.
Haven't got any locations in Sweden, Norway and Finland? Hit us up with an email and let us know:

What country/countries are you located in?
How many business locations do you have?
Best case scenario: how would you like to play background music?

Then, we'll transfer you from our early bird list to our VIP list. In that way, when we launch in countries where you're operating, we'll be able to pick you right up like a true VIP and get you started ASAP.

Want to get on the VIP list?

Let us know!

Got any questions? Send an email to [email protected]

Soundtrack Your Brand

A SpotifyΒοΏ½ joint-venture and exclusive

Provider of SpotifyΒοΏ½ for Business

Unsubscribe"

H μουσικη που εχω αποθηκευσει εχει φθασει στο οριο της και μου ζηταει να διαγραψω κομματια πρωτα σε περιπτωση που θελω να προσθεσω νεα.Πως μπορω να αποθηκευσω καπου το ονομα απλως του καλλιτεχνη,σαν λινκ πχ,για να τον θυμαμαι ? Υπαρχει καποια ρυθμιση/επιλογη/μενου και ποια ?

Εχω το Spotify premium. Γνωρίζει κάποιος πως μπορει το Spotify να αποθηκεύσει την offline μουσική στην sdcard Android smartphone;

Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω το πρόγραμμα στην Sdcard;
Αν ναι.. πως μπορώ να το εγκαταστήσω στην sdcard;

Ευχαριστώ

Εχω το Spotify premium. Γνωρίζει κάποιος πως μπορει το Spotify να αποθηκεύσει την offline μουσική στην sdcard Android smartphone;

Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω το πρόγραμμα στην Sdcard;
Αν ναι.. πως μπορώ να το εγκαταστήσω στην sdcard;

Ευχαριστώ

Δες εδώ
https://community.spotify.com/t5/Help-Android/spotify-doesn-t-save-to-sd-card/m-p/874789#M32280

Δεν το έχω δοκιμάσει, απλά το βρήκα

Re: Απάντηση: Spotify

Δες εδώ
https://community.spotify.com/t5/Help-Android/spotify-doesn-t-save-to-sd-card/m-p/874789#M32280

Δεν το έχω δοκιμάσει, απλά το βρήκα

thanks

κατι εκανα..

κατι αλλο πολυ σημαντικο..

εχω το app στο mac.. και εχω κανει save μερικα αλμπουμ (οχι offline αποθηκευση, απλα το ονομα του album)
ομως δεν γινεται synch στο κινητο μου..
οταν παω Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ > ΑΛΜΠΟΥΜ
δεν μου εμφανιζει αυτα που που εχω στο mac..

γνωριζει κανεις πως γινεται συγχρονισμος;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

thanks

κατι εκανα..

κατι αλλο πολυ σημαντικο..

εχω το app στο mac.. και εχω κανει save μερικα αλμπουμ (οχι offline αποθηκευση, απλα το ονομα του album)
ομως δεν γινεται synch στο κινητο μου..
οταν παω Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ > ΑΛΜΠΟΥΜ
δεν μου εμφανιζει αυτα που που εχω στο mac..

γνωριζει κανεις πως γινεται συγχρονισμος;

ok

επρεπε να ξανασβησω και να ξαναεγκαταστησω την εφαρμογη..
πλεον ειναι στην SDcard και συχρονιζει και απο την εφαρμογη στο mac για μεγαλυτερη ευκολια σε playlist κτλ

Δείτε αυτό το πρόγραμμα της mobile internet της cosmote : https://www.cosmote.gr/mobile/cosmop...IOTG_Plans_Prs όπου έχει 5GB με 15 ευρώ

στα δύο συν είναι και αυτά :

"Πρόσβαση στην υπηρεσία ΟΤΕ TV GO εάν είσαι συνδρομητής ΟΤΕ TV"
"Δωρεάν το προνομιακό πακέτο Spotify της COSMOTE (αξίας 5 /μήνα), για να απολαμβάνεις απεριόριστη μουσική"

δεδομένου ότι αν δεν υπάρχει mobile internet πακέτο για πρόσβαση στο OTE TV go πρέπει ούτως ή άλλως να αγοραστεί και επειδή το spotify είναι δωρεάν με απεριόριστη χρήση (όπως λέει) πιστεύετε ότι αξίζει μια που τα 5gb βγαίνουν πια πιο φθηνά; δεν ξέρω βέβαια αν τα 5gb τρώγονται από το OTE TV go ή έχει και εδώ απεριόριστα δεδομένα όπως στο spotify. Πως σας φαίνεται; ειδικά για την χρήση του spotify! συμφέρει από την απλή καρτοκινητή + premium spotify; μάλιστα αν γίνει και συνδυασμός με OTETV go, τι λέτε;

Απάντηση: Re: Spotify

Δείτε αυτό το πρόγραμμα της mobile internet της cosmote : https://www.cosmote.gr/mobile/cosmop...IOTG_Plans_Prs όπου έχει 5GB με 15 ευρώ

στα δύο συν είναι και αυτά :

"Πρόσβαση στην υπηρεσία ΟΤΕ TV GO εάν είσαι συνδρομητής ΟΤΕ TV"
"Δωρεάν το προνομιακό πακέτο Spotify της COSMOTE (αξίας 5 /μήνα), για να απολαμβάνεις απεριόριστη μουσική"

δεδομένου ότι αν δεν υπάρχει mobile internet πακέτο για πρόσβαση στο OTE TV go πρέπει ούτως ή άλλως να αγοραστεί και επειδή το spotify είναι δωρεάν με απεριόριστη χρήση (όπως λέει) πιστεύετε ότι αξίζει μια που τα 5gb βγαίνουν πια πιο φθηνά; δεν ξέρω βέβαια αν τα 5gb τρώγονται από το OTE TV go ή έχει και εδώ απεριόριστα δεδομένα όπως στο spotify. Πως σας φαίνεται; ειδικά για την χρήση του spotify! συμφέρει από την απλή καρτοκινητή + premium spotify; μάλιστα αν γίνει και συνδυασμός με OTETV go, τι λέτε;

To πακέτο αυτό της cosmote το χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό και φυσικά το διάλεξα λόγω spotify το οποίο και λιώνω παντού σπίτι - δουλειά - προπόνηση - αυτοκίνητο.
Αξίζει για μένα!

ote tv δεν έχω για την άλλη υπηρεσία που λες

τα MB που καταναλώνει το spotify δεν είναι δωρεάν πλέον, μόνο η συνδρομή για spotify premium είναι. Για το spotify η cosmote σου δίνει 500ΜB extra, μετά την κατανάλωση των 500ΜΒ τρώει από τα GB του προγράμματος.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως:
spotify bit perfect playback
Έχει ασχοληθεί κανείς?

Σου εμφανιζει την μουσικη που εχεις περασει η μονο playlists ? Ρωταω γιατι περασα την προηγουμενη εκδοση , την τελευταια για καποιο λογο μου την εμποδιζει το antivirus

Παιδιά έχει νόημα αυτή η εφαρμογή; από την στιγμή που το φορμάτ είναι συμπιεσμένο;
Δεν ξέρω.. Ρωτάω..

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Σήμερα μου ήρθε στο e-mail προσφορά για Spotify premium με 0,99 (και μάλιστα σε δολλάρια!!) για 3 μήνες! Ήρθε σε κανέναν άλλον;

"Αγάπησε το καλοκαίρι με 3 μήνες υπέροχης μουσικής.

Κάνε download μουσική.
Άκου χωρίς σύνδεση.

Άκου όποιο τραγούδι θες.
Καλοκαιρινές επιτυχίες on-demand.

Άκου μουσική χωρίς διαφημίσεις.
Χωρίς διακοπές.

Απόλαυσε ήχο υψηλής ποιότητας.
Το Premium ακούγεται τέλειο.

Περιορισμένη επιλεξιμότητα, ισχυουν όροι.

GET 3 MONTHS FOR $0,99

Μόνο 6.99 EUR/μήνα στη συνέχεια.
Η προσφορά λήγει στις 30 Ιουνίου."

Ρε παιδιά ασχέτως προσφοράς ,ποια είναι ή πιο οικονομική λύση για spotify ?
Ή γυναίκα μου έχει cosmote και iphone , θα μπορώ να το χρησιμοποιησω στο δικό μου android + Vodafone ?
Κάθε premium λογαριασμός αφορά μία συσκευή ή και περισσότερες αρκεί να είναι μόνο μία συνδεδεμένη ανά φορά?

Χρησιμοποιω premium λογαριασμο σε περισσοτερες απο μια συσκευες απλα δεν γινεται ταυτοχρονα.
Ανοιγεις ενα νεο λογαριασμο απο τον αριθμο της cosmote που ειναι πιο οικονομικο και κανεις log in και απο αλλες συσκευες.
Απλα σε vodafone οποιοδηποτε streaming απο δεδομενα θα το χρεωνεσαι. Στον αριθμο με τον οποιο ανοιγεις το λογαριασμο η cosmote δινει πλεον 500 mb το μηνα για streaming ενω παλαιοτερα ηταν δωρεαν για απεριοριστο ογκο δεδομενων.
Προσωπικα κανω download αποθηκευμενα albums απο το wifi του σπιτιου οποτε δεν εχω αναγκη για να σπαταλησω mb on the go.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρα μπορω να γραφτω στη γυναίκα μου(Cosmote) και να ακουω και απο το δικό μου Android (Wind) μεσω WiFi δωρεαν χωρις 3Google και τα ρεστα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

3G εννοούσα..