Spotify

Μεσω cosmote υπηρχε και η ευκολια αυτοματης ανανεωσης μεσω του χρονου ομιλιας καθε μηνα. Τωρα ελπιζω να μην εχουμε θεμα με χρεωστικες καρτες ελληνικων τραπεζων.
Κανένα θέμα απολύτως. Τουλάχιστον εγώ που το έχω με paypal είναι όλα οκ

Κανενα πρόβλημα

Καπου ακουσα οτι απο 27/10 θα σταματήσει η προνομιακή χρέωση για συνδρομητές Cosmote αλλά δεν βρίσκω το δελτιο..

Ακυρο το βρήκα

Δελτίο Τύπου:
Ανακοινώνεται ότι από 27/10/2016 παύει, για όλους τους συνδρομητές COSMOTE, η εμπορική διάθεση του Προνομιακού Πακέτου Spotify που παρέχει την υπηρεσία Spotify Premium μαζί με 80ΜΒ για χρήση Internet και 500 ΜΒ για δωρεάν streaming. Από την ίδια ημερ/νια οι συνδρομητές θα μεταφερθούν αυτόματα στην υπηρεσία Spotify free χωρίς καμιά χρέωση.

Για υπηρεσίες Spotify οι συνδρομητές θα πρέπει να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Spotify.

Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το Προνομιακό Πακέτο Spotify σε οικονομικό πρόγραμμα που το Προνομιακό Πακέτο παρέχεται δωρεάν, και έχουν σύμβαση ορισμένου χρόνου με την COSMOTE, θα εξακολουθήσουν να έχουν το Προνομιακό Πακέτο Spotify μέχρι τη λήξη της δέσμευσής τους.
Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν υπόλοιπα επιδότησης συσκευών ή τερματικού εξοπλισμού) εντός 1 μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το www.cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 (χρέωση 0,19 /κλήση από κινητό COSMOTE).
Η χρέωση για κλήσεις προς τον αριθμό 13888 από άλλα δίκτυα είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος.

Last edited:
Από την αρχή που έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα πληρώνω με προπληρωμένη κάρτα της τράπεζας Πειραιώς χωρίς κανένα πρόβλημα.

.
πηγα να κανω διακοπη στο premium και μου ζητα να συμπληρωσω μια φορμα στα ελληνικα μαλιστα
και να την στειλω στη Σουηδια, αν καταλαβα ταχυδρομικως η κανω λαθος ?

Ενταξει ρε παιδιά, νομιζω οτι τα 7 Ευρώ που πλεον ειναι η μηνιαια συνδρομή και για τους πελάτες Cosmote ειναι λογικότατο ποσό σε σχέση με αυτά που προσφέρει η υπηρεσία.

Re: Απάντηση: Spotify

.
πηγα να κανω διακοπη στο premium και μου ζητα να συμπληρωσω μια φορμα στα ελληνικα μαλιστα
και να την στειλω στη Σουηδια, αν καταλαβα ταχυδρομικως η κανω λαθος ?
Πολύ κουφό κ απίθανο μου φαίνεται αυτό...

Καμία γνώμη ;τι κάνουμε από δω και στο εξής;
Εδώ και 2 χρόνια είχα το premium πακέτο από Cosmote και λόγο του ότι είχα το πακέτο κινητής 1500 ακριβό πάγιο δηλαδή ,το είχα δωρεάν !
Πλέον σε καθημερινή βάση σχεδόν χρησιμοποιούσα το Spotify είχα κατεβασμένη τη μουσική μου playlist τα πάντα !

Απάντηση: Re: Spotify

Εδώ και 2 χρόνια είχα το premium πακέτο από Cosmote και λόγο του ότι είχα το πακέτο κινητής 1500 ακριβό πάγιο δηλαδή ,το είχα δωρεάν !
Πλέον σε καθημερινή βάση σχεδόν χρησιμοποιούσα το Spotify είχα κατεβασμένη τη μουσική μου playlist τα πάντα !

γλυκαθήκαμε όλοι με την προσφορά αυτή και τώρα δε βλέπω άλλη λύση από το 7ευρω το μήνα δυστυχώς.

Κάτι ακούγεται ότι η Cosmote θα μεταβεί σε άλλη πλατφόρμα μουσικής (φήμες)
Γνωρίζει κανείς κάτι εκ των έσω ;

Re: Απάντηση: Re: Spotify

γλυκαθήκαμε όλοι με την προσφορά αυτή και τώρα δε βλέπω άλλη λύση από το 7ευρω το μήνα δυστυχώς.

βαλε το οικογενειακό συμφέρει περισσότερο, 11 για 5 account. :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spotify

βαλε το οικογενειακό συμφέρει περισσότερο, 11 για 5 account. :-)

το σκέφτηκα κι εγώ αλλά:
a: Δε ξέρω πως λειτουργεί το οικογενειακό, απλά δηλώνεις 5 accounts?
b: Μου λείπουν άλλοι 3 για την πεντάδα :P

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spotify

το σκέφτηκα κι εγώ αλλά:
a: Δε ξέρω πως λειτουργεί το οικογενειακό, απλά δηλώνεις 5 accounts?
b: Μου λείπουν άλλοι 3 για την πεντάδα :P

και με δυο εισαι μια χαρα..

Αυτη την στιγμή δοκιμαζω το premium για 30 μέρες δωρεάν. Το βρίσκω πολυ βολικο να φταχνεις λίστες Απο Τραγούδια που κατεβαζεις και να τις άλλους offline. Η ποιότητα ειναι πολυ καλη στο extreme quality τόσο στο Σύστημα στο σαλόνι Άλλα και μέσω Bluetooth σύνδεσης με το ηχοσυστημα στο αμάξι. Εδώ και μέρες κατεβαζω συνεχώς.. θέλω να ρωτήσω Όμως το εξής:μετα τις 30 μέρες που ληγει το δωρεάν premium θα μπορώ να ακουω offline οτι έχω κατεβασει?

Αυτη την στιγμή δοκιμαζω το premium για 30 μέρες δωρεάν. Το βρίσκω πολυ βολικο να φταχνεις λίστες Απο Τραγούδια που κατεβαζεις και να τις άλλους offline. Η ποιότητα ειναι πολυ καλη στο extreme quality τόσο στο Σύστημα στο σαλόνι Άλλα και μέσω Bluetooth σύνδεσης με το ηχοσυστημα στο αμάξι. Εδώ και μέρες κατεβαζω συνεχώς.. θέλω να ρωτήσω Όμως το εξής:μετα τις 30 μέρες που ληγει το δωρεάν premium θα μπορώ να ακουω offline οτι έχω κατεβασει?
Όχι

Απάντηση: Re: Spotify

κι εγώ δωρεάν το έχω από το πρόγγραμμα XL. Απ' όσο καταλαβαίνω θα συνεχίσουμε να το έχουμε δωρεάν εμείς. Δοκίμασες να μιλήσεις με το customer service?
"Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το Προνομιακό Πακέτο Spotify σε οικονομικό πρόγραμμα που το Προνομιακό Πακέτο παρέχεται δωρεάν, και έχουν σύμβαση ορισμένου χρόνου με την COSMOTE, θα εξακολουθήσουν να έχουν το Προνομιακό Πακέτο Spotify μέχρι τη λήξη της δέσμευσής τους. "

κρίμα και άδικο....αλλα Νομίζω έχω βρει app που μετατρέπει τα Τραγούδια που έχεις κατεβασει απο το spotify σε mp3. Δεν το έχω δοκιμάσει ακομα Όμως.
Τι κρίμα και άδικο ρε παιδιά. Μην το τραγικοποιουμε. Είναι ξεφτιλα το ποσό των 7 δεδομένου αυτού που σου παρέχει. Παλιά με το cd πριν την εμφάνιση των streaming services ήταν όντως βάρβαρο το 20αρικο που έπρεπε να δώσουμε για ένα cd της προκοπής.