από την μια φαντάζει απαραίτητο από την άλλη δεν παίζει κανένα ρολο..!Δεν ξέρω πολλά να σου πω, οπότε σου λέω απλά ότι σαν μουσικός, προτιμώ πάντα ηχολήπτη που να είναι κι αυτός μουσικός. Η διαφορά στο αποτέλεσμα που φέρνει η διαφορετική αντίληψη ενός μουσικού σε σχέση με έναν "σκέτο" ηχολήπτη είναι συχνά χαώδης.
Έτσι, θα σου πρότεινα παράλληλα με την αναζήτησή σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να βάλεις σαν στόχο και μια δυνατή μουσική κατάρτιση.
φυσικά και θέλω να πιάσω δουλεία σε αυτό τον χώρο...δηλάδη γιατί για σένα η Αγγλία είναι καλύτερη...?Αν θέλεις μόνο το πτυχίο ότι και να διαλέξεις το ίδιο είναι.
Αν θέλεις να πιάσεις δουλειά πας Αγγλία με το ανάλογο κόστος διδάκτρων.
μουσική παιδεία και μουσικές γνώσεις δεν έχω και είναι δύσκολο να αποκτήσω καθώς είμαι ήδη 16
σύμφωνα φίλε και με την δική σου βοήθεια αυτό http://www.film.auth.gr/index.php?rm=1&mn=6 είναι αρκετά καλό...πόσο μάλλον αν συνεχίσω για ένα master ή κάτι άλλο καθαρά για ηχοληψία..
με αυτα θα γίνω και ένας ικανός κινηματογραφικός-μουσικός παραγωγός καθώς και ένας καλός ηχολήπτης με πτυχείο(που σήμερα ελάχιστοι έχουν)
*η σχολή στην Κέρκυρα μου φένεται πολύ γενική....
φυσικά και θέλω να πιάσω δουλεία σε αυτό τον χώρο...δηλάδη γιατί για σένα η Αγγλία είναι καλύτερη...?
Μουσική παιδεία είναι σχεδόν απαραίτητη για να κάνεις σωστά τη δουλειά του ηχολήπτη χωρίς να αποκλείεται το αντίθετο αλλά πολύ δύσκολα θα κάνεις δουλειά. Όσο για το πανεπιστήμιο που αναφέρεις άστο καλύτερα. Στην καλύτερη περίπτωση όταν δεν έχουν κατάληψη θα μάθεις τόσα όσα για ξεκινήσεις τη δουλειά του 'ηχειολήπτη' και όχι του ηχολήπτη.μουσική παιδεία και μουσικές γνώσεις δεν έχω και είναι δύσκολο να αποκτήσω καθώς είμαι ήδη 16
σύμφωνα φίλε και με την δική σου βοήθεια αυτό http://www.film.auth.gr/index.php?rm=1&mn=6 είναι αρκετά καλό...πόσο μάλλον αν συνεχίσω για ένα master ή κάτι άλλο καθαρά για ηχοληψία..
με αυτα θα γίνω και ένας ικανός κινηματογραφικός-μουσικός παραγωγός καθώς και ένας καλός ηχολήπτης με πτυχείο(που σήμερα ελάχιστοι έχουν)
*η σχολή στην Κέρκυρα μου φένεται πολύ γενική....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.