Σπυρος Σουρλας ,Δημοκηδης,SpyrosA

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,716
η Μουσικη κατηγορια εχει την χαρα να γιορταζουν σημερα 3 απο τα εκλεκτα της μελη

τοσο για αυτους οσο και σε ολους τους εορταζονατες ΧΡΟΝΙΑ πολλα και καλα

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και στους τρεις αγαπητούς φίλους!!!

:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Να ευχαριστήσω καταρχήν για τις ευχές και να πω ότι δεν θεωρώ ακριβώς τον εαυτό μου μέλος της μουσικής κατηγορίας αλλά θαυμαστής και μαθητούδι μαζί....
Σίγουρα οι άλλοι δυο κύριοι που γιορτάζουν σήμερα,έχουν προσφέρει και προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση από εμένα....
Χρόνια πολλά και από μένα και να ακούτε την αγάπη που λένε και οι Τρύπες:ernaehrung004:

στον Σπυρου Σουρλα με την καυστικη πενα του
στον Δημοκηδη με το καλοκαρδο χαμογελο του
στον Σπυρου Α με τον ποιητικο του λογο
σε σας που εχετε συμβαλει στα μεγιστα να ειναι
η μουσικη κατηγορια μια απο τις ωραιοτερες
κουκιδιτσες στον παγκοσμιο ιντερνικο χωρο

τις καλυτερες φιλικες ευχες μου

.

Να είστε όλοι καλά και να συνεχίζετε με εφηβική ορμή να μας προσφέρετε όλα αυτές τις ωραίες παρυσιάσεις.

Χρόνια πολλά στον Σπύρο το Σούρλα που με τα κείμενα και τη δραστηριότητά του έχει κοπιάσει όσο λίγοι για το club... Στο Σπύρο τον Δημοκηδή με το παιδικό χαμόγελο και την φλογερή ψυχή...Στον Σπύρο τον Α που κάνει θαύματα μ' εναν Zuiko ;)

Παίδες να χαίρεστε την γιορτή σας!

Χρόνια Πολλά στο Σπύρο (Σούρλα) εκ των στυλοβατών της Μουσικής Κατηγορίας! Ότι και να πω για την προσφορά αλλά και την όρεξή του θα είναι λίγο.
Χρόνια Πολλά στο Σπύρο (Δημοκηδή) που με τα πολύ ιδιαίτερα γραπτά του δίνει ξεχωριστό χρώμα στο γίγνεσθαι της Μουσικής μας γειτονιάς.
Χρόνια Πολλά στο Σπύρο (Α.) του οποίου η παρουσία γίνεται όλο και πιο έντονη!

Υγεία και Ανοιχτά αυτιά και για τους τρεις σας!!
:ernaehrung004: