Squid Game [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 41.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 29.3%
  • Καλή

Votes: 9 22.0%
  • Μέτρια

Votes: 3 7.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    41
Κατά βάση τα περισσότερα επεισόδια της δεύτερης σαιζόν μας προετοίμασαν.
Ήταν σαν να έκαναν πράγματα για να περάσουν την ώρα τους περιμένοντας να βγει η τρίτη.

Η σειρα φυσικα δεν διεκδικει δαφνες αριστουργηματος αλλα με λιγη προσπαθεια
ειναι παρακολουθησιμη και ισως τελικα αρεσει κι ολας σε καποιους.
Η 2η σεζον βεβαια εχει τελειως προβλεψιμο σεναριο και εμφανως γραμμενο στο γονατο.
Επισης μεγαλη "απατη" που αφησανε δυο επεισοδια για τον Ιουνιο.
Τελος αυτα τα κορετικα ειναι υπερ-κακοποιηση ακοης να μη πω δλδ ηχορυπανση.
Επιβαλεται αλλαγη γλωσσας στα αγγλικα.

Η σειρα φυσικα δεν διεκδικει δαφνες αριστουργηματος αλλα με λιγη προσπαθεια
ειναι παρακολουθησιμη και ισως τελικα αρεσει κι ολας σε καποιους.
Η 2η σεζον βεβαια εχει τελειως προβλεψιμο σεναριο και εμφανως γραμμενο στο γονατο.
Επισης μεγαλη "απατη" που αφησανε δυο επεισοδια για τον Ιουνιο.
Τελος αυτα τα κορετικα ειναι υπερ-κακοποιηση ακοης να μη πω δλδ ηχορυπανση.
Επιβαλεται αλλαγη γλωσσας στα αγγλικα.
6 επεισόδια θα είναι η 3η σεζόν από όσο γνωρίζουμε. Οι δημιουργοί ήθελαν να βγάλουν όλα τα επεισόδια μαζί σε μια σεζόν αλλά το Netflix το έσπασε για αυτό η 2η σεζόν είναι τόσο λίγη και φαίνεται ημιτελής χωρίς την 3η.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πώς κατάφεραν να κάνουν τόσο άθλια την τελευταία σεζόν πραγματικά απορώ... Μεγάλη απογοήτευση κατά τα δικά μου δεδομένα. Καλά... Αυτοί οι VIP... Οι πρωταγωνιστές από τις οικογενειακές ιστορίες του alpha είναι οσκαρικοι μπροστά τους. 🤣🤣.

Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβα.
Οταν καταφερε να περασει απεναντι στην 3η πλατφορμα ο Gi-Hun,για ποιον λογο δεν πατησε κατευθειαν το κουμπι για να ξεκινησει ο 3ος γυρος?Αν το ειχε πατησει,με την πτωση του 333 θα τελειωνε το παιχνιδι και θα μοιραζοταν το επαθλο αυτος με το μωρο και δεν θα αναγκαζοταν να πεθανει ο ενας απο τους 2

Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβα.
Οταν καταφερε να περασει απεναντι στην 3η πλατφορμα ο Gi-Hun,για ποιον λογο δεν πατησε κατευθειαν το κουμπι για να ξεκινησει ο 3ος γυρος?Αν το ειχε πατησει,με την πτωση του 333 θα τελειωνε το παιχνιδι και θα μοιραζοταν το επαθλο αυτος με το μωρο και δεν θα αναγκαζοταν να πεθανει ο ενας απο τους 2
Προφανως και καλα το ξεχασε για να εχουμε το τελος που ηθελαν με το θανατο του 456. Τρεχα γυρευε γενικα πολλα λαθη η σεζον οπως και η 2η και εκεινη αρκετα πιο κατω απο την 1η. Την εφαγε το hype αυτη τη σειρα οπως και το casa de papel καλα εκεινο εγινε ειδικα τελευταια σεζον ηταν σκουπιδι τελειως

Καλά το πήγαινε, το τέλος ηλίθιο.

Δεν συζητάμε το πόσο φυσιολογικό είναι για κάποια που γεννάει άμμεσα να πάει σε τέτοιο παιχνίδι.