SR 4936 7E KAI 10E και dream

21.6Ε-11555Η-5000-3.4 DVB-S2 QPSK με τα 4 λιβανέζικα

λοιπον αυτη η δεσμη ειναι λιγο παραξενη και τι θελω να πω

δεν ξερω αν εχετε παρατηρησει σε διαφορους δεκτες hd οταν κατεβαζουμε καναλια που πραγματικα ειναι hd συνιθος σε καποιους δεκτες οπως και το nano xx hd 9500 που διαθετω αναβει στην κενρικη σελιδα το λαμπακι Hd

ε σε αυτη τη συχνοτητα μου αναβει το λαμπακι λες και τα καναλια αυτα ειναι hd

αρα εδω εχουμε περιπτωση

δεν προκειτε για bug του δεκτη γιατι το φαινομενο παρατηρητε και σε αλλους δορυφορους

Reported by teomad on 2010-01-20 07:57 pm
ligne570.gif
fleche.gif
Eutelsat W1 (10.0°E)
defaut-en.gif
ligne415_verte.gif
Frequency: 10858 - Pol: V - SR: 2874 - FEC: -
ligne415_verte.gif
Category: Autre
ligne415_verte.gif
Transmitted in: MPEG-2 4:2:2
ligne415_verte.gif
Comments: ID:BENGUELA(dvb-s2)no good signal
ligne570_verte.gif
------------

δοκιμαστε οσοι θελετε αυτο να τεσταρετε τους δεκτες σας
η καρτα μου αρνητε να δω τι κριβετε απο πισω και φυσικα αζβοχ δεν εχω

Last edited:
ειναι απο τις ποιο δυσκολες συχνοτητες η οποια την επιασα με το μονομετρο

Το HD σου ανάβει γιατί τα κανάλια LBC είναι mpeg4. Λάθος του δέκτη σου, mpeg4 δε σημαίνει απαραίτητα και HD

Το HD σου ανάβει γιατί τα κανάλια LBC είναι mpeg4. Λάθος του δέκτη σου, mpeg4 δε σημαίνει απαραίτητα και HD

εμ γιαυτο σου λεω να την αφησουμε αυτη τη συχνοτητα γιατι κατι παιζεται

------------

δοκιμαστε οσοι θελετε αυτο να τεσταρετε τους δεκτες σας
η καρτα μου αρνητε να δω τι κριβετε απο πισω και φυσικα αζβοχ δεν εχω

dsc01205.jpg

dsc01206.jpg

Βρηκα και ενα bowling που μου κλειδωνει χαμηλα και χωρις σπασιματα.
Dvb-s και το δινω ετσι μιας και το βρηκα.

dsc01207.jpg

dsc01208.jpg

Δεν φόρτωσα τα feeds του John78 όμως φόρτωσα μαλλον το κανάλι με το απόλυτα χαμηλότερο symbol rate σε dvb-s2/mpeg4, αρα το τιουνερ του 8000 φορτώνει τα πάντα
Ειναι το κανάλι Thaqalayun tv, 10East, 11630H, SR 1500, FEC 5/6, 8PSK

Attachments

• Thaqalayun TV-10E.JPG
    Thaqalayun TV-10E.JPG
    26.3 KB · Views: 11
δεν εκπεμπει το καναλι αυτο φιλε αυτη τη στιγμη τουλαχιστον εγω με 1 μετρο και τσεκαρισα ολους τους δεκτες

Last edited:
το κατεβασα εχετε δικιο ειμουν σε λαθος δορυφορο

Attachments

• IMG_0358.jpg
    IMG_0358.jpg
    148 KB · Views: 16
  • IMG_0359.jpg
    IMG_0359.jpg
    149.6 KB · Views: 11
Last edited:
Δοκίμασα τις κάρτες σε linux. Μία από τα ίδια. Άρα δεν παίζει ρόλο το firmware. Δοκίμασα και very latest drivers από το repository του Igor Liplianin αλλά και πάλι τα ίδια.

Άρα οι συγκεκριμένες κάρτες δε μπορούν να κατέβουν σε τόσο χαμηλά SR σε DVB-S2, ενώ ο IPBOX 9000HD και ο DM800 με το ίδιο τσιπ demodulator κατεβαίνουν. Το γιατί, άγνωστο.

Θα ρωτήσω τον Tideglo που φτιάχνει τους drivers για ipbox για enigma2. Αφού τους έχει φτιάξει, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Μένει να δοκιμάσω την TBS6980 με το νέο τσιπάκι CX24117.

Ωραίος malacudi για τα ενδιαφέροντα test που κάνεις

@τώρα όσο αναφορά τον Vorios θα τον παρακαλούσα να μου ξαναφωτογραφισει τo κανάλι στην τηλεόραση του αλλά να φενοντε τα lavel από μακριά μαζί με το κανάλι καθώς και η τηλεόραση από μακριά(όχι streaming σε Pc)
Την φωτογραφία θα την στείλω στον τεχνικό της tbs και θα ξεκινήσω ένα διάλογο μαζί του να δούμε τι θα μας πει

Όλα τα μηνύματα και οι απαντήσεις του θα βγουν στον αέρα να δούμε πως θα δικαιολογήσει αυτή την συχνότητα που όντος είναι πολύ χαμηλή σε SR

teomad νομίζω δεν έχει νόημα ο διάλογος με τον τεχνικό της TBS. Αν η dream multimedia κατάφερε με κάποιο τρόπο να ξεπεράσει τα specs του συγκεκριμένου demodulator, μπράβο της. Αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει το ίδιο να καταφέρει και η TBS.

Θα δοκιμάσω και εγώ αυτή τη συχνότητα στις 10E.

teomad νομίζω δεν έχει νόημα ο διάλογος με τον τεχνικό της TBS. Αν η dream multimedia κατάφερε με κάποιο τρόπο να ξεπεράσει τα specs του συγκεκριμένου demodulator, μπράβο της. Αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει το ίδιο να καταφέρει και η TBS.

Θα δοκιμάσω και εγώ αυτή τη συχνότητα στις 10E.

Δεν νομιζω οτι θελει να βοηθησει στην εξελιξη της καρτας.
Μαλλον καποια λυση για τα χαμηλα sr,αν ειναι δυνατον.
Η' μαλλον να τη γυρισει πισω και πληρωνοντας τη διαφορα να παρει την αλλη που κατεβαζει ολα τα sr.
Η' αν δεν γινεται να την παρουν πισω,ισως να του κανουν καλυτερη τιμη σε αυτη που κατεβαζει ολα τα sr ?
Γι αυτο χρειαζεται και τις φωτο απο DM ωστε να αντικρουσει τα λεγομενα τους και να πετυχει κατι απο αυτα.

Ωραίος malacudi για τα ενδιαφέροντα test που κάνεις

@τώρα όσο αναφορά τον Vorios θα τον παρακαλούσα να μου ξαναφωτογραφισει τo κανάλι στην τηλεόραση του αλλά να φενοντε τα lavel από μακριά μαζί με το κανάλι καθώς και η τηλεόραση από μακριά(όχι streaming σε Pc)
Την φωτογραφία θα την στείλω στον τεχνικό της tbs και θα ξεκινήσω ένα διάλογο μαζί του να δούμε τι θα μας πει

Όλα τα μηνύματα και οι απαντήσεις του θα βγουν στον αέρα να δούμε πως θα δικαιολογήσει αυτή την συχνότητα που όντος είναι πολύ χαμηλή σε SR

Για το κανάλι στις 10Ε dvb-s2 με το SR 1500 εννοείς;