sta 1.000 euros TI na parw?

Για να επαναφέρω το νήμα σε αυτό που με καίει (με θυμάστε? είμαι αυτος που δεν ήξερε τίποτα..., και ήθελε να δώσει μέχρι 1.000 ευρώ...)

είχα καταλήξει στην πανασονιψ Πλασμα 42Px8
όπως ακριβώς γράφει και η προσφορά απο το μαγαζί.

παρατήρησα όμως διαφορες ονομασίες:
42Px8 , 42PX80, 42PX80E, 42PX8E ...

όλα αυτά είναι το ίδιο? μήπως είναι διαφορετικά και κοίταγα άλλα χαρακτηριστικά στο ιντερνετ απο αυτή που θα πάρω?

H 42PX8 ειναι διαφορετικη απο την 42PX80 (το E στο τελος ειναι Europe και δεν εχει να κανει με καποιες διαφορες)

Κοιτα το thread της 42PX80 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804
οπου στην 1η σελιδα εχει αναφορες για ολες τις πληροφοριες και τις διαφορες που θελεις.

αν δεν θέλεις να μπλέξεις με τα Ε τα 8 και τα 80 πάρε μια 42pz6000 που την ´πήρα και 'γω και είναι σούπερ και απο ντιζάιν άπαιχτη...πολύ καλή βέβαια και η PX80

Φίλε μου, τελικός και καθοριστικός παράγοντας για την απόφασή σου θα είναι τα μάτια σου. Προσπάθησε να δεις όσο το δυνατόν περισσότερα μοντέλα σε όσο το δυνατόν περισσότερες ποιότητες σήματος. Αυτό που θα σε ικανοποιήσει θα το καταλάβεις όταν το δεις.............. Ό,τι και να γράφουν οι εταιρείες και τα διαφημιστικά φυλλάδια, το μάτι σου δεν το ξεγελάει τίποτα. Άσε επιμέρους τις υποσχόμενες αντιθέσεις, αναλύσεις, τα 24p,x,f και ω και κοίταξε τι ευχαριστεί εσένα. Εμείς οι υπόλοιποι θα πούμε την άποψή μας βέβαια, αλλά εσύ δεν πρέπει να πάρεις την απόφαση βάσει των δικών μας προτιμήσεων.........

Κι εγώ απευθύνθηκα στο φόρουμ πριν από κάποιους μήνες και έμαθα πολλά πράγματα, ωστόσο όταν είδα την τηλεόραση που τελικά πήρα κατάλαβα με την πρώτη ότι αυτό ήταν που ήθελα, παρόλα τα μείον της.

Απάντηση: Re: sta 1.000 euros TI na parw?

Κι εγώ απευθύνθηκα στο φόρουμ πριν από κάποιους μήνες και έμαθα πολλά πράγματα, ωστόσο όταν είδα την τηλεόραση που τελικά πήρα κατάλαβα με την πρώτη ότι αυτό ήταν που ήθελα, παρόλα τα μείον της.

Ακριβώς αυτό λέμε συνέχεια :a0210:. Καλή η παρέα και η διάδοση της γνώσης, αλλά αν μην ξεχνάμε και την προσωπική επιλογή του καθενός -bye-

ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑ Η ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 649 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΝ PANASONIC PX8 100HZ PLASMA DVB-T ΜΕ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΚΑΙ 24 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΚΑΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΠΙΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.

Έτσι είναι ρε Πάνο. Εμένα, από τις τηλεοράσεις που είδα να παίζουν με ενθουσίασαν (εκτός από την Pioneer 5080xd) η KDSa2000 και (άκουσον άκουσον !!!!!) η Panasonic 42PX7............ Τα χαρακτηριστικά τους είναι τελείως διαφορετικά, αλλά τι να κάνουμε, στα δικά μου τα ματάκια αυτές ήταν είχαν την πιο όμορφη εικόνα.

Έτσι είναι ρε Πάνο. Εμένα, από τις τηλεοράσεις που είδα να παίζουν με ενθουσίασαν (εκτός από την Pioneer 5080xd) η KDSa2000 και (άκουσον άκουσον !!!!!) η Panasonic 42PX7............ Τα χαρακτηριστικά τους είναι τελείως διαφορετικά, αλλά τι να κάνουμε, στα δικά μου τα ματάκια αυτές ήταν είχαν την πιο όμορφη εικόνα.

Τα παντα εν σοφια εποιησεν.............αλλο που μερικοι πεσαμε στην αργια της εβδομης μερας:flipout:

c066.gif
c066.gif
c066.gif

H αργια που λεγαμε..........