Stab HH 120 επιτελους το κραταω!!!

Παιδια μην με παρεξηγητε αλλα επειδη φοβαμε μην το γυρισει σε βροχη λεω να ανεβω σε λιγο πανω οπωτε αν μπορειτε απαντηστε και παλι ευχαριστω και συγγνωμη για την πιεση!-bye-

Φίλε satnick σε πιο βήμα είσαι τώρα? Ο δέκτης σου υποστηρίζει usals ή όχι?

Εχει ενα δικο του plug που κατευασα απο τον server του newnigma που λεγεται positioner setup και εχει τα γνωστα move west-east goto0 κ.τ.λ.!

Alex σε παρακαλω σβησε τα μικρα κουτσομυνηματακια που γραφω πανω στη βιασηνη μου!
Φιλε newlynx πες μου λιγο γρηγορα αυτο που θες σε δεκα λεπτακια ανεβενω πανω!!

το σημειο 0 για την αθηνα ειναι 23 ανατολικα οποτε αν βρεις τον αστρα στης 23 τοτε σχεδον τελειωσες,εγω το καλυτερο σημα το περνω απο την συχνοτητα 12109 H 27500 9/10 QPSK

Ακουστε τωρα την Σημερινη λοξα να παθετε την πλακα σας επεισης thanks leo που απαντησης χρεισημη η σηχνοτιτα που μου εδωσες αυριο θα το παλεψω με αυτην λοιπον τωρα στο σημερινο αφου λοιπον δεν εβγαλα ακρη με τον Astra τον 19.2 ειπα να το παω στον badr στον οποιο ολα δουλεψαν ρολοι οπου δηλαδη ελεγα στο satfinder να παει πηνεναι και το μοτερ με σημα περιπου 89-92% και ειμουνα πανευτηχης και οπωτε λεο να κανω ενα automatic scan παω να κανω περιμενω και αρχησε να κανει απο ολους τους δορυφ. και ξαφνικα του ειχα μαρκαροι ποιους δορυφ. να κανει scan πατησα ok και πηγε απο τον astra 28.5-2 και ξαφνικα βλεπω το πιατο να πηγενη west και λεω τι εγινε εδω!Και ξαφνικα καταλαυα με ολους τους δορυφ. οτι πηγενε το πιατο και κεντραρε στους δορυφ. που του ελεγα αλλα αντι για east πηγενε west και το αντιθετο και μετα το αλλο κουλο οταν το μοτερ εκανε πολλες κινησεις αριστερα-δεξια που δοκιμαζα κολαγε σταματαγε και ας του εστελνα σημα και επρεπε να βγαλω το καλωδιο να το αφησω για κανα 3λεπτο να φυγει το ρευμα απο μεσα του γιατι αλλιως δεν κουνιωταν με τιποτα!
Αυτα και thanks για τις απαντησεις!!!
Και αν μπορειτε λυστε μου τις αποριες εντως της ημερας για να ποω αυριο παλι πρωι πρωι πανω να μην με χτυπηση ο ηλιος!!!-bye-
Y.Γ.Ολοι οι δορυφ. ειναι εκτος κανενας δεν δουλευει εκτος του hotbird οπωτε κανω zap στον δεκτη με τα καναλια του το μοτερ γυρναει κατευθιαν και βλεπω τα παντα με σημα περιπου 89-92%Επεισης οταν πηγα να κανω scan στον badr δεν εκανε το scan πηγενε μεχρι το 1 με 2 περιπου % και μετα σταματαγε ουτε κολαγε ουτα τιποτα απλα σταματαγε!!!
Και παλι Ευχαριστω για την βοηθεια σας!!!-bye--bye--bye-

Re: Απάντηση: Stab HH 120 επιτελους το κραταω!!!

Ναι τον 800αρη εχω!

Φίλε μου δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά σε βλέπω να αλλάζεις μοτερ.

Το συγκεκριμένο έχει τα απίστευτα προβλήματα με τον 800άρη. Είχα το ίδιο το οποίο δούλευε άψογα με dm500, dm500+, kaon και κανά 2 δέκτες ακόμη, αλλά με τον 800άρη έστελνε το πιάτο (όταν επέλεγα οριζόντιες συχνότητες) όπου του κάπνιζε (ρύθμιση usals).

Τελικά άλλαξα μοτερ και ησύχασα.

Εύχομαι εσύ να είσαι πιο τυχερός.

το έχω αναφέρει και γω ξανά ότι το συγκεκριμένο μοτέρ με τον 800ρη πάει πάντα west. δανείσου αν μπορείς έναν 500ρη να κάνεις την δουλειά σου, να αποθηκεύσεις τις θέσεις και μετά βάλε πάλι επάνω τον 800τη στις θέσεις αυτές ή προσπάθησε να δουλέψεις με το usals.

το έχω αναφέρει και γω ξανά ότι το συγκεκριμένο μοτέρ με τον 800ρη πάει πάντα west. δανείσου αν μπορείς έναν 500ρη να κάνεις την δουλειά σου, να αποθηκεύσεις τις θέσεις και μετά βάλε πάλι επάνω τον 800τη στις θέσεις αυτές ή προσπάθησε να δουλέψεις με το usals.

Με usals δε δουλεύει σωστά στις οριζόντιες συχνότητες. Για diseqc 1.2 δε γνωρίζω.

Λοιπον παιδια επειδη μαλλον εχετε δικιο και εχω φαγοθει τσαμπα τοσες μερες τι λετε να κανω να προχορισω στη αγορα κατι τετοιου γιατι δεν βγαζω ακρη αλλα θελω την βοηθεια σας θα δουλεψει ή οχι με το μοτερ μου?
http://stamelectronics.com/product.php?productid=32&cat=36&page=1

Re: Απάντηση: Stab HH 120 επιτελους το κραταω!!!

Λοιπον παιδια επειδη μαλλον εχετε δικιο και εχω φαγοθει τσαμπα τοσες μερες τι λετε να κανω να προχορισω στη αγορα κατι τετοιου γιατι δεν βγαζω ακρη αλλα θελω την βοηθεια σας θα δουλεψει ή οχι με το μοτερ μου?
http://stamelectronics.com/product.php?productid=32&cat=36&page=1

Μην παιδεύεσαι άδικα. Πάρε ένα άλλο μοτέρ να κάνεις τη δουλειά σου.
Για συμβατά μοτέρ δες το παρακάτω νήμα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=47367

Eχεις Dreambox και σαν να μην σου φτανει αυτο πας και αγοραζεις και τα πιο προβληματικα αξεσουαρ.Αυτα που μας δειχνεις στα λινκ δεν κανουν.
Παρε καλα και συγκεκριμενα πραγματα.Αυτα που παιρνεις πιο ακριβα ειναι και δεν κανουν.
Συγγνωμη κιολας.

Ναι ρε john ok αλλα αμα ηταν δικα σου τα 150 δεν θα ελεγες ετσι και θα πρωσπαθουσες να τα μπαλοσεις οπως μπορουσες για να δουλεψει καλα το μηχανημα!Και ok πες το πουλαω θα παρω τιποτα ή απο 150 θα μου δωσουν καμια 100αρα και θα τραβαω τα μαλια μου ισα ισα για να παρω το καινουργειο μοτερ??
Και Γενικοτερα μπορει καποιος να μου πρωτεινη μια λυση εκτος απο το "παρε ενα καινουργειο-πουλα το" Εγω γιαυτο εκανα την ερωτηση για το positioner ή κατι παρομοιο που να κανει το μηχανημα να δουλευει σωστα!

Last edited:
To positioner που αναφέρεις Νίκο κάνει για actuator (μοτέρ για μεγάλα κάτοπτρα, με βάση τύπου polar mount) ή μοτέρ τύπου H-H όπως το SMR 1224, βαρέως τύπου. Και στις δύο περιπτώσεις η τροφοδοσία τους γίνεται απευθείας με ηλεκτρικό ρεύμα (36V), χωρίς εντολές diseqc. Άρα δεν κάνει για οδήγηση μοτέρ όπως το Stab ή τα Moteck 2100 ή άλλα παρόμοια. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση με το αναφερόμενο πρόβλημα του Stab σε συνδυασμό με το DM800, εναλλακτικά θα σκεφτόμουν τη χρήση ενός δεύτερου δέκτη, αν υπάρχει διαθέσιμος βέβαια...

Aυτο φιλε μου συνεβει γιατι δεν εδωσες βαση σε καποια θεματα που εχουν ανοιχτει.Για το stab εχουν γινει αρκετες ανφορες οτι δεν τα παει καλα.
Βλεπεις οτι ολοι εχουν moteck 2100 και ειναι δοκιμασμενο χρονια.
Εγω θα κατεφευγα στη σιγουρη λυση.
Και αν ηθελες κατι πιο δυνατο ας προτιμουσες το Darkmotor.
Εγω δεν εχω καποιο μαγαζι και εχω stock τα συγκεκριμενα μοτερ και θελω να τα πουλησω.Ουτε εχω καποιο κερδος.
Αυτα που γραφω και παρουσιαζω ειναι για την αποφυγη τετοιων προβληματων.

εγώ πάντως παιδία δεν νομίζω να φταίνε τα moter οι δέκτες φταίνε γενικά η επιλογή δέκτη είναι δύσκολο θέμα στην συνεργασία με το Moter
το έχω πει και το ξανά λέω άλλη μια φορά όσοι έχουν dreamboχ actuator για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο

εγώ πάντως παιδία δεν νομίζω να φταίνε τα moter οι δέκτες φταίνε γενικά η επιλογή δέκτη είναι δύσκολο θέμα στην συνεργασία με το Moter
το έχω πει και το ξανά λέω άλλη μια φορά όσοι έχουν dreamboχ actuator για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο

Δεν διαφωνει καποιος σε αυτο.
Ομως το κοστος ειναι μεγαλυτερο απ οτι με ενα απλο μοτερ και η εγκατασταση πολυ πιο δυσκολη.
Και οι επαγγελματιες την αποφευγουν.

τοτε john επιλεγεις ενα δεκτη με ποιο φτινο κοστος ωστε να κινει τα μικρα Moter ειναι πολυ απλο νομιζω:operator:

για την εγκατασταση λες χμμ δεν ξερω ποσο κοστιζει μια τετοια εγκατασταση
και δεν ξερω και κατα ποσο σωστη γινετε απο οσους τελος παντον τολμουν