Stab HH 120 επιτελους το κραταω!!!

ποια η διαφορα αναμεσα σε moteck και stab? παρατηρησα οτι το 2100a ειναι σχετικα παλιο μοντελο παντως

Παιδια will be back thanks για την λιγη χαρα που μου δινετε τελος παντων πηρα σημερα τον τεχνικο και μου ζηταει 60 και λεει οτι αν δεν δουλεψει αυτος δεν εχει καμια ευθηνη αυτος λεει θα μου κεντραρη μονο το πιατο σωστα στο τοξο απο εκει και περα δικια μου ευθηνη πηρα και στην stam τηλεφωνο και μου λενε οτι το μοτερ δουλευει σηγουρα εφοσον κινητε απο εκει και περα δεν ξερουν τιποτα "για τους δεκτες Dreambox" Εστι δα!Τελος παντων ζηταω αλλη μια εκληση βοηθειας τωρα που βλεπετε περισσοτεροι το thread αντε πητε καμια ιδεα το μονο σιγουρο ειναι οτι τελικα με motek ολα ok και δεν μπορω να καταλαυω ο "Κλονος" Τα καταφερνη καλητερα απο το original??

Αντε κανεις Τεσπα Ισως βαλω αγγελια τελικα εδω στο forum ενδιαφερεται κανεις το μοτερ ειναι ολοκαινουργειο ακομα και το κουτι εχω αν θελει κανεις ας μου στιλει pm!-bye-

@satnick: Στη δική μου απάντηση σου είπα να δοκιμάσεις αν δουλεύει σωστά σε diseqc 1.2 mode (και όχι usals). Αν δουλεύει, απλώς θα χρειαστεί να βρεις μόνος σου τις θέσεις των δορυφόρων και να τις αποθηκεύσεις.

Παιδια ολα ok με το μοτερ ηρθε τεχνικος και ουτε ασημβατοτιτες ουτε τιποτα ολα πανε ρολοι και ο δεκτης ειναι μια χαρα μαλλον βελτιοθηκε και το image που ελεγε παντος ολα ok!!!-bye-
Με newnigma κι' ολας ουτε καν με gemini!

Σημερα σκαναρα πολλους sat's και συχνοτιτες μου κατευαζει και το BBC HD απο τις 1w και καλα με 12.3db και αλλα τετοια ωραια τωρα επειτελους θα ψαχτω λιγο περισσοτερο!

Γεια σου φίλε Satnick.

Τί αλλαγή έκανε ο τεχνικός τελικα και σου δούλεψε το Stab; Ήταν θέμα image, η απλά εσύ έκανες κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις; Γιατί απο ότι άκουσα έχει πολλούς που εχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοτερ.

Λειτουργείς με USALS η με Diseq 1.2 ; Γιατί 60 ευρώ που έδωσες στον τεχνικό αγόραζες το Moteck.

Πιστοποιώ ότι το Moteck 2100a λειτουργεί άψογα και σε USALS με τον αυθεντικό DB800 HD.

Καταρχην ο τεχνικος ειναι πολυ καλος ανθρωπος η δουλεια εγεινε γρηγορα και δεν ξερω γιατι και πως αλλα ολα ρολοι και image και ολα και μαλλον βοηθησε πολυ το οτι τα τελευταια image κατι λεγανε για διορθοση στο diseqc και ολα πηγαν ευτηχος καλα και το μοτερ ειναι σκυλι πραγματικα και αρκετα γρηγορο του εκανα δοκιμες απο μακρινους δορυφ. π.χ απο turksat μεχρι hispasat πολυ καλο μεσα σε λεπτο και κατι εβλεπα!

Χαίρομαι φίλε Satnick.

Σε μένα βγήκε η πίστη μου, τη 2η φορά που μετακόμισα και έπρεπε να ξαναεγκαταστήσω το Moteck. Δεν έπιανε το τόξο σωστά και είχα απώλειες.

2 ολόκληρες μέρες προσπαθούσα, και όμως τα κατάφερα απο μόνος μου, τελικά.

Πάντως μπράβο του τεχνικού σου που κατόρθωσε να σου κάνει το Stab να δουλέψει. Αν δοκιμάσεις κανένα άλλο Image με Barry Allen κτλ, με το συγκεκριμένο μοτέρ, άσε τις εντυπώσεις σου.

Και κάτι τελευταίο. Αυτό το Γ. το Earth TV στον Telstar είναι μαύρο. Δεν δείχνει τίποτα παρόλο που πιάνει σήμα. Τι διάολο? Έχεις τίποτα υπόψη φίλε?

Ευχαριστώ,
Θανάσης
Dreambox 800HD

Μπαααα και εγω την ιδια εικονα εχω την γκαντεμια μου μεσα!:flipout:-bye-

Re: Απάντηση: Stab HH 120 επιτελους το κραταω!!!

Μπαααα και εγω την ιδια εικονα εχω την γκαντεμια μου μεσα!:flipout:-bye-

Πανάθεμα τα. Και ακουγόταν καλή περίπτωση.

Φίλε, σου συνιστώ, δοκίμασε Luxe TV στον ίδιο Eurobird 9

Συνήθως οι κατέχοντες Dreambox 800HD με μοτέρ είναι συνδρομιτές σε όλα.:grandpa:
:party: