Νασαι καλά ρε Luxilla, γιατί σε λίγο θα αρχίσω να αισθάνομαι και τύψεις που άνοιξα το θέμα.
Είσαι αρκετό καιρό μέλος στο forum για να γνωρίζεις οτι ήταν ρίσκο απο την πρώτη στιγμή αυτό το ευφλεκτο νήμα.
Ξέρεις το ίδιο απολαμβάνω μουσική απο το το "μικρό" μου σύστημα όσο και απο το μεγάλο που είναι τέτρα με πενταπλάσιας τιμής, αυτό δεν σημαίνει οτι είμαι τρελλός η κάτι άλλο που ξόδεψα τόσα λεφτά, η διαφορά είναι κάτι παραπάνω απο ακουστή, μάλλον κάνει μπάμ.
Το πόσο ουσιαστική και καθοριστική είναι η διαφορά αυτή για να απολάυσει κανείς μουσική το συζητάω, αλλα αφου μπόρεσα (στην τρίχα..) να το αποκτήσω όμως δεν δέχομαι προσωπική κριτική για αυτό αφού είναι το μεράκι μου.
Με την ίδια λογική και εγώ θα ήμουν ιδιαίτερα προκατειλημένος πρίν την ακρόαση ενός πανάκριβου dac, να πώ την αμαρτία μου και τώρα σκεύτομαι οτι αποκλείεται να διακιολογήσει την τιμή του στα αυτιά μου ακόμα και σε ένα υπέρ αποκαλυπτικό σύστημα (απαραίτητη προυπόθεση για σωστή και δίκαιη αξιολόγηση μιας τόσο "απόλυτης" συσκευής κάτι που πολοί αγνοούν)
Βεβαίως αν οι μηνιαίες καθαρές αποδοχές μου ήταν 25.000 πιθοανότατα να είχα άλλη άποψη η μικρότερη προκατάληψη

Να είστε καλά παιδιά και καλές ακροάσεις!
Last edited: