MoDis
Supreme Member
Σημερα επιασα για πρωτη φορα τα ψηφιακα του Star, στο καναλι 36, στην Πετρουπολη (χαμηλα) με δεκτη ενσωματομενο σε Sony 40W4500.
Πετρουπολη ?
Εγω Ν.Ερυθραια και ... τιποτα
Παιζει ολο το 24ωρο ή οχι ;
Σημερα επιασα για πρωτη φορα τα ψηφιακα του Star, στο καναλι 36, στην Πετρουπολη (χαμηλα) με δεκτη ενσωματομενο σε Sony 40W4500.
Το Star είναι ακόμη στον αέρα? Να κάνω ένα scan?
Σε φίλο αυτή την στιγμή,στο κανάλι 36 στην παραλία Mοσχάτου,2 κανάλια με το κανονικό πρόγραμμα του Star σε Mpeg2 με σπασίματα στην εικόνα με δέκτη εξωτερικό Daewoo (καί από ΗΥ με κάρτα τηλεόρασης ίδια κεραία).Ο ψηφιακός δέκτης δύο τηλεοράσεων (samsung,sony) δεν βρίσκει τα κανάλια (ίδια κεραία σε άλλο δωμάτιο)
"Όρος Αιγάλεω";;;!!!Επίσης πιθανόν η εκπομπή να γίνεται και από περιφερειακά βουνά όπως πχ όρος Αιγάλεω γι'αυτό και το τόσο ασθενές σήμα.
Δε λέω, σωστό μου ακούγεται κι αυτό!Δεν είμαι και τόσο σίγουρος αλλά το που κοιτά η κεραία παίζει τελικά τόσο μεγάλο ρόλο στη λήψη των επίγειων ψηφιακών εκπομπών?
Εδώ διαφημίζουν πολύ μικρότερες κεραίες για τη λήψη τους,όπως π.χ τηλεσκοπικές σαν αυτές των φορητών ραδιοCD...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.