Star Trek Beyond

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    41
Re: Star Trek Beyond (2016)

Να φανταστεις οτι εχω πολυ σκαρταδουρα απο SciFi (στον δισκο).
Buck Rogers - Flash Gordon - The red planet - Turks in space - Barb Wire -
Howard the Duck - Universal Soldier - Gor - Tremors - The swamp thing - Battleship ....

.... το Enemy Mine .... απουσιαζει εκκωφαντικα !

Καλά το Barb Wire.. :p
αλλά αυτό..

Turks in space 1.9 / 10 !!! - Πωπω!!! :cool:

Αστα να πανε.....

Αλλη ταινια θα εβλεπε αυτος. Κανα flesh gordon τιποτα τετοιο :D και μπερδεψε τους τιτλους.

Με τιτανοΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρα μου ... θα αποδομουσα μερικες πατατοκαλλιεργειες .... (το ιδιο και εσεις)
αλλα σε ενα νημα ειδικα γιαυτο τον σκοπο .... πχ. "Οι χειροτερες ταινιες SciFi, κατα την αποψη σας".

Ηδη .... το νημα θελει μπουγαδα (αρχιζοντας απο μενα). :p

Απάντηση: Re: Star Trek Beyond (2016)

Fast and the Trekious... Κόντρες, εντουράδα, σκληροί τυπάδες και τύπισσες, μέχρι και R'nB έχει ο μπαχτσές... :flipout:

Τον γελοίο τρόπο δε με τον οποίο κατατροπώνονται οι κακοί, ας μην τον σχολιάσω ακόμα (και τον σποϊλεριάσω)... :silly:

Και λίγα λες......

Για μένα ήταν ένα 85/100.
Δεν ηταν Abrams και αυτο φαινόταν σε αρκετες σκηνες και στην ροή της ταινίας. Από την άλλη είχε πολλά δικά του στοιχεία ο Justin Lin και αυτό είναι πολύ ωραίο να βλέπεις την υπογραφή και τον χαρακτήρα κάθε σκηνοθέτη τόσο έντονα στην ταινία (δες James Wan στο Furious 7). Ο Simon Pegg αν και πρωταρης στα μεγάλα σενάριο, έκανε αξιόλογη δουλεια.
Τα αρνητικά ήταν κάποιες στιγμές αδυναμίας στο να σε πείσει σαν θεατή σε ορισμένες αποφάσεις, όπως στην απόφαση της ασπρούλας στο να τους βοηθήσει, και σε ορισμένες σκηνές στις οποίες δεν κατάλαβαίνει γιατί συμβαίνουν ορισμένα πράγματα ή δεν στα έχει εξηγήσει καλά. Επιπλέον, είχε αρκετα σκοτεινά πλάνα όπως της πρώτης επίθεσης του Κραλ, τα οποία ήταν αδικαιολογητα υποφωτησμένα και δεν καταλαβαινες Χριστό. Όλη η πρώτη επίθεση του Κραλ πήγε στον κάδο με τα σκοτεινά. Επιπλέον ληθελε και λίγο καλύτερες κουνημένες κάμερες χωρίς τοσο πολλά κοντινά στις σωμα με σωμα μάχες. Από την άλλη, είχε εξειρετικά πλάνα από τον πλανήτη, την πόλη, την πτώση του Εντερπραιζ που ένιωθες ότι χάνει κάποιον δικόσου άνθρωπο, το επικό τέλος, την εκπληκτική τροπή στο σενάριο (σποιλερ) και πάρα πολυ καλό acting από τους περισσότερους. Μεγαλό ατού ήταν οι απαντήσεις που έδινε στα επιμέρους προβλήματα των ηρώων μεταξύ τους, οι οποίες πηγάζανε από το αποτέλεσμα του κεντρικού θέματος καθιστώντας τες απολύτως φυσικές και λογικές.
Σίγουρα δεν έχει την αίγλη των δύο προηγούμενων ταινιών, αλλά είναι ένας αξιος συνεχιστής του franchise.
Μπράβο, στον Justin Lin που κατάφερε να κρατήσει το Star Trek έστω και με μια μικρή πτώση, αξιολογα ψηλα.

Την είδα μόλις. Μέτρια. Πλοκή ψιλό ανύπαρκτη. Κάτι προκάτ παιδαριώδη αστειάκια εδώ και κει. Τα εφέ πολύ ωραία. Ήταν η πρώτη φορά που ειδα Star Trek και επειδή ξέρω ότι έχει φανατικους fans παγκοσμίως περίμενα πιο πολλά. Ποια είναι η καλύτερη του franchise? Έτσι για να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.

Την είδα μόλις. Μέτρια. Πλοκή ψιλό ανύπαρκτη. Κάτι προκάτ παιδαριώδη αστειάκια εδώ και κει. Τα εφέ πολύ ωραία. Ήταν η πρώτη φορά που ειδα Star Trek και επειδή ξέρω ότι έχει φανατικους fans παγκοσμίως περίμενα πιο πολλά. Ποια είναι η καλύτερη του franchise? Έτσι για να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι κινηματογραφικές μεταφορές δεν ήταν και ποτέ το δυνατό χαρτί του franchise, αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιες θα έλεγα τα The Motion Picture, The Wrath of Khan, The Undiscovered Country και First Contact...

Οι κινηματογραφικές μεταφορές δεν ήταν και ποτέ το δυνατό χαρτί του franchise, αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιες θα έλεγα τα The Motion Picture, The Wrath of Khan, The Undiscovered Country και First Contact...

Να τα γράψεις και εδώ αυτά:

http://avclub.gr/forum/showthread.php/41797-Star-Trek?p=1057703458#post1057703458

Το νεξτ τζενερατιον (τηλεοπτικό 7 σεσόν με πάνω από 20 επεισόδια ανα σεζόν).
Αν αντέξεις το πρώτο κύκλο, δεν σε φοβάμαι θα το δεις όλο μεσα στο καλοκαίρι.
Μετά αποφασίζεις μόνος που θα πας.
Άσε τις ταινίες για πιο χαλαρές στιγμές.

Μαλλον δεν ειμαι πολυ τρεκικος (αποδεδειγμενα ΔΕΝ ειμαι :p)

Γιατι το γραφω αυτο ?

Γιατι η ταινιουλα M'ΑΡΕΣΕ. Δεν δρεπει δαφνες για πλοκη, σεναριο, ανατροπες, ερμηνεια.
Ομως .... ηξερα οτι θα παω να δω ταινια JJ. Ειναι φρονιμο να προσδοκω ταινια Kubrick ??
Τα εφφε ειναι στο γνωστο υπερυψηλο επιπεδο που περιμενα. Και ΑΥΤΟ περιμενα !!!!

Ολοκληρος ο σταθμος Yorktown .... ειναι χαρμα οφθαλμων.
Θα τον κανω απειρα flyby. Εσωτερικα και εξωτερικα. ΣΕΞ θα του κανω ! :love:

Eιναι καθαρη εκσπερματωση (μεταφορικα) πως εισερχεται το Enterprise στα εσωτερα του σταθμου.

ΠΟΙΗΣΗ ....... αργαααααα και αναποδρασταααααα ..... !

Star%2BTrek%2BBeyond%2Btrailer%2B2%2BUSS%2BEnterprise%2Bentering%2BStarbase%2BYorktown.jpg

Α ναι .... βρηκα νεα μουσα :love: > απειθαρχη, ευρηματικη, αυτοδυναμη, μαχητικη >

yo.jpg

Κριμα .....

Ο κατωτατος γαλαξιας θα την αξιοποιουσε καλυτερα, αποδοτικοτερα .... οχι σε ρολο δευτεραντζας.

Aπο Τζενταϊ μεχρι Σιθ .... και παραπανω ! :crown:
Ψηφισα Καλη -bye-

(αυτο αποδεικνυει και ποσο χαμηλο IQ διαθετω .... η τερψη του ματιου υπερισχυει της νοησης).

Last edited:

Ωραια απο βδομάδα θα ξεκινήσω με 1 κύκλο next generation και στα καπάκια The Motion Picture, The Wrath of Khan, The Undiscovered Country και First Contact για να εχω ολοκληρωμενη αποψη. Ευτυχως εχω καινούργιο άδειο σκληρό. :flipout:

Ωραια απο βδομάδα θα ξεκινήσω με 1 κύκλο next generation και στα καπάκια The Motion Picture, The Wrath of Khan, The Undiscovered Country και First Contact για να εχω ολοκληρωμενη αποψη. Ευτυχως εχω καινούργιο άδειο σκληρό. :flipout:

Καλές θεάσεις, μιλάμε για πολλές ώρες τηλεθέασης.

Eγω προτεινω να ξεκινησεις με The Motion Picture :worshippy: (ΜΝΗΜΕΙΟ τρεκικης οπτικης και θεωρησης).
Οποτε καλυτερα, μην αρχισεις με αυτην .... γιατι θα εισαι στο fast forward με ολες τις επομενες (ταινιες).

Συμβουλη μου >
ξεκινα με την προϊστορια, τα 79 επεισοδια του TOS (The original series - 1966-69)
γιατι ΑΝ ξεκινησεις με οτιδηποτε επομενο ....... ποτε δεν προκειται να τα κοιταξεις.

Μιλάμε σοβαρά τώρα? The Motion Picture, The Wrath of Khan, The Undiscovered Country ????? Μόνο για να κόβεις φλέβες κάνουν πια. Ειδικά το wrath, είναι τόσο γελοίο. Εάν δεν υπήρχε ο θεός Nimoy, θα ήταν γενικά αστα να πάνε. Ταινία καλή Star Trek που να βλέπεται ακόμα, μόνο από TNG και μετά. Και μπορεί να γκρινιάζετε συνέχεια για οτν JJ, αλλά πραγματικά τις έφερε σε άλλο επίπεδο και στην σημερινή εποχή.
Αυτή την εποχή έχει το Sky UK αφιέρωμα στο Star Trek και τις έχει όλες με την σειρά μέχρι του 2009. Άντεξα και τις είδα όλες αλλά μερικές με πραγματικό πόνο στα μάτια.
Πρέπει να είσαι πολύ φαν του Original series (το οποίο συχαίνομαι) για να δεις τις αρχικές ταινίες.

Συμφωνω απολυτα. Ολοι κραζουν τον Abrams, αλλα αν το καλοσκευτουνε, ανεστησε δυο, κυριολεκτικα ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ franchise. Για αν μην πω τρια μαζι με το Mission Impossible. Κανενας αλλος δεν το εχει κανει με τοσο iconic τροπο. Τα δυο τελευταια, εννοω το Star Trek (2009) και το Into Darkness (2013), ειναι οι καλύτερες ταινιες της σειράς με διαφορα. Τωρα για τους πορωμενους μπορει να μην ειναι τα καλύτερα Star Trek αλλα αν ειναι λιγο αντικειμενικοι θα δουν οτι εχουν γινει καλυτερες ταινιες πλεον, και οτι στον περισσοτερο κοσμο αρέσανε ειτε το θελουν ειτε οχι, ακομη και το τριτο και μικρο τους αδερφακι το Beyond.

Συμβουλη μου >
ξεκινα με την προϊστορια, τα 79 επεισοδια του TOS (The original series - 1966-69)
γιατι ΑΝ ξεκινησεις με οτιδηποτε επομενο ....... ποτε δεν προκειται να τα κοιταξεις.

Εσύ δηλαδή θέλεις να τον αποτρέψεις γενικά από το να δει Star Trek... :flipout:

Αν τον κερδίσουν τα επόμενα, άνετα επιστρέφει και βλέπει το TOS. Αλλά να ξεκινήσει έρωτας με το Star Trek από TOS εν έτει 2016, κομματάκι δύσκολο...

Και μπορεί να γκρινιάζετε συνέχεια για οτν JJ, αλλά πραγματικά τις έφερε σε άλλο επίπεδο και στην σημερινή εποχή.

Και πώς είναι αυτό θετικό για μία σειρά που ήταν μπροστά από την εποχή της; :p

Και πώς είναι αυτό θετικό για μία σειρά που ήταν μπροστά από την εποχή της; :p

Δεν μετράνε αυτά στο παράλληλο σύμπαν.

Άσε τα σαμποταζ ρε Γούκι και παιξε με το κουνητό σου τώρα, όπως στο σινεμα που καθε τρεις και λίγο χασκογελούσες με καταπέλτες και εντούρο.
Ήθελες να το δεις και σε λέιζερ προβόλι... φέιζερ σε λέιζερ... τρομάρα σου...:violent-smiley-008:

Μιλάμε σοβαρά τώρα? The Motion Picture, The Wrath of Khan, The Undiscovered Country ????? Μόνο για να κόβεις φλέβες κάνουν πια. Ειδικά το wrath, είναι τόσο γελοίο. Εάν δεν υπήρχε ο θεός Nimoy, θα ήταν γενικά αστα να πάνε. Ταινία καλή Star Trek που να βλέπεται ακόμα, μόνο από TNG και μετά. Και μπορεί να γκρινιάζετε συνέχεια για οτν JJ, αλλά πραγματικά τις έφερε σε άλλο επίπεδο και στην σημερινή εποχή.
Αυτή την εποχή έχει το Sky UK αφιέρωμα στο Star Trek και τις έχει όλες με την σειρά μέχρι του 2009. Άντεξα και τις είδα όλες αλλά μερικές με πραγματικό πόνο στα μάτια.
Πρέπει να είσαι πολύ φαν του Original series (το οποίο συχαίνομαι) για να δεις τις αρχικές ταινίες.

To Star Trek ΕΙΝΑΙ το TOS.

H αγία τριάδα με θεό τον captain James T Kirk είναι τα πάντα όλα και οι πρώτες ταινίες είναι η συνέχεια αυτής με ένα αξιοπρεπές budget που δίνει ένα αισθητικά καλύτερο αποτέλεσμα.

Επιτρέψτε μου αυτή την μετριοπαθή τοποθέτηση:AFADF0:

Αν δεν ήταν όπως το λέω, ο JJ δεν θα το είχε κάνει reboot, θα είχε κάνει ένα the next next generation και θα είχε και την δυνατότητα να παίξει με χαρακτήρες και το σύμπαν της ταινίας.

Ολα τα άλλα μέρη του franchise δεν δημιούργησαν κοινό, τράφηκαν απο το cult του TOS και το brand που είχε ήδη δημιουργηθεί και έφερνε κόσμο.

Δεν μπορεί να δει ο Teddy πρώτο το TOS, και εγώ βλέπω κάθε μέρα το αφιέρωμα γιατί το έχει και ο ΟΤΕ και γελάω με τον McCoy να σηκώνει τον βράχο απο αφρολέξ που υποχωρεί γύρω απο τα δαχτυλα του και τις οθόνες View-Master στο Enterprise.

Προτείνω The Motion picture, The Wrath of Khan και μετά μια μίξη απο τις υπόλοιπες ταινίες και απόπειρες παρακολούθησης του TOS. Αν το cocktail βγει βαρύ, τότε TNG