Star Trek Beyond

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    41
Re: Star Trek Beyond (2016)

Από χθες το βράδυ είδα τα πρώτα τρια The Next Generation αλλά δεν μου άρεσαν. Τα εφέ δεν με πειράζει αν είναι ξεπερασμένα γιατί τα κρίνω σύμφωνα με την εποχή που βγήκαν. Από υπόθεση δεν με τράβηξαν, στα πρώτα 3 τουλάχιστον η πλοκή είναι το πόσο ουγκα μπουγκα ήταν ο ανθρώπινος πολιτισμός και πόσο εξευγενισμένα είναι όλα στην star trek εποχή κτλ αλλά από αγωνία ψιλο μηδέν μεχρι τωρα. Θα δω μερικά ακόμη και αν συνεχίσει έτσι θα δοκιμάσω και αλλά από αυτά που είπατε όλοι. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Απάντηση: Star Trek Beyond (2016)

Ο πρώτος κύκλος είναι "δύσκολος". Αλλά εξυπηρετεί τέλεια τη "γνωριμία" σου με τα πρόσωπα και όσα θα ακολουθήσουν.
Στο τέλος της νεξτ τζενερέσιον διαδρομής σου, θα κλάψεις για κάτι άψυχο. Κράτα το αυτό.

Μην τα παρατήσεις πριν τον δεύτερο κύκλο. Σπάνια θα βρεις σε σειρά τόσο καλές πειργραφές χαρακτήρων, και είναι φουλ σταρ τρεκ.
Φυσικά αν δεν καιγεσαι για σάι φάι, διλλήματα, αναζήτηση κτλ ή σε ενοχλεί η αργή ροή και οι νερντ διάλογοι ποτέ δεν θα το συνηθίσεις.

Από χθες το βράδυ είδα τα πρώτα τρια The Next Generation αλλά δεν μου άρεσαν. Τα εφέ δεν με πειράζει αν είναι ξεπερασμένα γιατί τα κρίνω σύμφωνα με την εποχή που βγήκαν. Από υπόθεση δεν με τράβηξαν, στα πρώτα 3 τουλάχιστον η πλοκή είναι το πόσο ουγκα μπουγκα ήταν ο ανθρώπινος πολιτισμός και πόσο εξευγενισμένα είναι όλα στην star trek εποχή κτλ αλλά από αγωνία ψιλο μηδέν μεχρι τωρα. Θα δω μερικά ακόμη και αν συνεχίσει έτσι θα δοκιμάσω και αλλά από αυτά που είπατε όλοι. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Κατά τη γνώμη μου η πρώτη σεζόν του TNG είναι η χειρότερη από όλες. Δοκίμασε να δεις την 2η, είναι πολύ καλύτερη.

..προς το παρόν συνεχίζω. Μ'αρεσουν τα διλήμματα sci-fi, η αναζήτηση και είμαι nerd, απλά δεν θα την παλέψω αν 20 λεπτά απ το κάθε επεισόδιο είναι διαταγές του καπετάνιου στο πλήρωμα περί του πόσο να κάψει τον κινητήρα ο χειριστής ή για βλάβες στο σκάφος κτλ, με άλλα λόγια δεν μπορώ τους διαλόγους που θα μπορούσαν και να μην υπάρχουν και δεν θα άλλαζε τίποτα στο storyline. Αν έχει ανάλυση χαρακτήρων θα τα πάμε πολύ καλά νομίζω. Από 2-3 επεισόδια δεν κρίνεις ποτέ μια σειρά ούτως η άλλως.

Ένα κοινό που έχουν και οι τρεις σειρές της TNG εποχής, είναι ότι αρχίζουν να παίρνουν μπρος στις 2ες σεζόν και στρώνουν από τις 3ες κι έπειτα...

Ελπίζω να βλέπεις το TNG από την HD remastered εκδοχή... ;)

... απλά δεν θα την παλέψω αν 20 λεπτά απ το κάθε επεισόδιο είναι διαταγές του καπετάνιου στο πλήρωμα ...

Kαι να φανταστειτε οτι, οσες φορες βρεθηκαμε με τον Θοδωρη,
μονο καλα λογια ειπα για το Star Trek. :proud:

Tι να λεμε τωρα .... το παιδι εχει αλανθαστο κριτηριο ! :worshippy:

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι φανατικοί του star trek και του star wars μεγάλωσαν βλέποντας τα και εκεί είναι που παίζει ρόλο και ο παράγοντας νοσταλγία. Εγώ τα star wars τα είδα πρώτη φορά στα 24 μου χρόνια μετά από ατελείωτο κράξιμο από φίλους. Τα είδα όμως με καθαρή και ώριμη ματιά ενήλικα και τελικά μου άρεσαν πολύ. Τώρα στα 30φευγα ξεκινάω για πρώτη φορά star trek χωρις παλι να ξερω τιποτα απο το franchise. Αν μου αρέσουν όπως τα Star Wars, κάτι μου λέει ότι θα περάσω ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι φανατικοί του star trek και του star wars μεγάλωσαν βλέποντας τα και εκεί είναι που παίζει ρόλο και ο παράγοντας νοσταλγία. Εγώ τα star wars τα είδα πρώτη φορά στα 24 μου χρόνια μετά από ατελείωτο κράξιμο από φίλους. Τα είδα όμως με καθαρή και ώριμη ματιά ενήλικα και τελικά μου άρεσαν πολύ. Τώρα στα 30φευγα ξεκινάω για πρώτη φορά star trek χωρις παλι να ξερω τιποτα απο το franchise. Αν μου αρέσουν όπως τα Star Wars, κάτι μου λέει ότι θα περάσω ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!

Don't hold your breath για το υπολοιπο του καλοκαιριού σου :)

:flipout: νομίζω ότι επιβάλλεται η δήλωση σου να μην έχει και πολύ βαρύτητα καθαρά και μόνο λόγο username και avatar :ernaehrung004:

:flipout: νομίζω ότι επιβάλλεται η δήλωση σου να μην έχει και πολύ βαρύτητα καθαρά και μόνο λόγο username και avatar :ernaehrung004:

So typical :p

Αν ξεκινήσεις από ταινίες ,κλαφτα Χαραλαμπε .
Αν ξεκινήσεις από σειρές , αν και ή κλασσική είναι reference μάλλον θα χαλαστεις εν έτη 2016.

Καλές βουτιες !

Κορυφαιο , βεβαια ψηφισα πολυ καλη , η σκηνοθετικη ματια μου αρεσε αρκετα , το τωρινο συμπαν του Star Trek μου θυμισε τις παλιες καλες εποχες , εξυπνο χιουμορ , μονη παραφωνια και ΑΚΥΡΟ εντελως η ομοφυλικη σχεση του Sulu , ελεος πια με την προπαγανδα τους , στα τεχνικα αψεγαδιαστη εικονα και ηχος ATMOS.

To εχει παρα@αμησει η gay κοινοτητα του hollywood , με το ζορι να μας περασουν το ανωμαλο φισιολογικο , ε δεν ειναι ρε φιλε , πως να το κανουμε!

Συμφωνω με τον Che. Στην προσπαθεια τους να δειξουν ποσο ακομπλεξαριστος λαος ειναι, τους αλλαζουν ολους. Ο ταδε στα ξαφνικα ειναι γκει, ο μαυρος ηρωας εγινε ασπρος, ο ασπρος εγινε μαυρος και παει τρενο. Δεν λειτουργει ετσι η αντιμετωπιση του ρατσισμου. Το να μιλανε τωρα για μαυρο james bond δεν τους κανει ακομπλεξαριστους απλα κακους στην ενσαρκωση ενος χαρακτηρα οπου ηδη εχει γραφτει εδω και χρονια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακομη και ο ηθοποιος για τον οποιον κανανε προς τιμην τον Σουλου γκει, δεν νομιζω να ηθελε ποτε στο συμπαν του Σταρ Τρεκ να ηταν ο χαρακτηρας του ομοφυλοφυλος, παρολο που ηταν αυτος στην κανονικη του ζωη.

Μετα απο μισο αιωνα Star Trek ... ηταν μαλλον νομοτελειακο οτι θα φταναμε και σε τετοιες παραφωνιες.

Σορρυ ... εγραψα "θα φταναμε" ? .... :hmmmm2:

Καντε το "θα φτανατε" .... :laugh:

Μετα απο μισο αιωνα Star Trek ... ηταν μαλλον νομοτελειακο οτι θα φταναμε και σε τετοιες παραφωνιες.

Σορρυ ... εγραψα "θα φταναμε" ? .... :hmmmm2:

Καντε το "θα φτανατε" .... :laugh:

Καλά τώρα, αυτά τα κάναμε 20 χρόνια πριν στο Star Trek, δεν περιμέναμε φελλούς και το συνάφι τους να τα σκεφτούν... :silly:

kiss.jpeg