Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Κάτι πήγε να γίνει προς τη μέση και με το πέρασμα στο mirror universe, αλλά στα τελευταία 2 επεισόδια φρόντισαν να μας επαναφέρουν στην τάξη και να μας υπενθυμίσουν πως πρόκειται απλά για ένα ακόμα άρτιο, καλογυαλισμένο μεν, αλλά δυστυχώς άψυχο προϊόν προς άμεση κατανάλωση...

Τουλάχιστον, φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπάνε περισσότερο το Star Trek απ' ό,τι ο JJ και το συνάφι του, αλλά συνεχιστής του οράματος του Roddenberry ανάλογος με τον Piller, δεν έχει φανεί ακόμα στον ορίζοντα...

Άντε να δούμε ποιοί θα παίξουν τους Spock και Pike στον 2ο κύκλο... :silly:

I wanted to see if mathematically something like a warp drive could be fissible.

I wanted to see if mathematically something like a warp drive could be feasible
Ουτε ενας ... να με διορθωσει ! :rolleyes: .... απαπαπα ....

Τωρα μολις ειδα .... οτι ο αρχικος captain Pike ειναι αυτος ....

jeffrey-hunter-as-captain-christopher-pike-on-the-bridge-of-the-uss-picture-id482208154

Kαι οχι αυτος ...

bruce-greenwood-as-admiral-christopher-pike-in-the-2013-movie-star-picture-id542422002

Last edited:

ίσως να μην πρέπει να την αναλύουμε και τόσο
τελικά θα εχουμε και νέα σεζόν;

Στο WiKi γράφει ότι παραγγέλθηκε 2 σεζόν τον Οκτώβριο. Είδωμεν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Eίδα και το τελευταίο. Και κατάλαβα οτι ενώ οι Ιάπωνες και οι Γερμανοί είχαν κυριεύσει την Ευρώπη, τον υπόλοιπο κόσμο, και την μισή Αμερική προελεύνοντας για την Ν.Υόρκη, σφάζοντας τους πληθυσμούς τωνκρατών και των πόλεων απ'όπου περνούσαν, οι πιλότοι του βομβαρδιστικού που μετέφερε την ατομική βόμβα στην Χιροσίμα σαν έσχατη λύση για να σωθεί ο ελεύθερος κόσμος, αποφάσισαν να μην την ρίξουν γιατί η πόλη απο κάτω ήταν τόσο ήρεμη που τους θύμισε το χωριό τους και σκέφτηκαν οτι θα έχαναν την ανθρωπιά τους... Διδακτικότατο επεισόδιο.

Re: Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Eίδα και το τελευταίο. Και κατάλαβα οτι ενώ οι Ιάπωνες και οι Γερμανοί είχαν κυριεύσει την Ευρώπη, τον υπόλοιπο κόσμο, και την μισή Αμερική προελεύνοντας για την Ν.Υόρκη, σφάζοντας τους πληθυσμούς τωνκρατών και των πόλεων απ'όπου περνούσαν, οι πιλότοι του βομβαρδιστικού που μετέφερε την ατομική βόμβα στην Χιροσίμα σαν έσχατη λύση για να σωθεί ο ελεύθερος κόσμος, αποφάσισαν να μην την ρίξουν γιατί η πόλη απο κάτω ήταν τόσο ήρεμη που τους θύμισε το χωριό τους και σκέφτηκαν οτι θα έχαναν την ανθρωπιά τους... Διδακτικότατο επεισόδιο.
Πες τα χρυσοστομε!!

Δεν είναι έτσι.
Αποφάσισαν να μην ρίξουν την βόμβα και να την δώσουν στον αιχμάλωτο εχθρό τους με την προϋπόθεση αυτός να εκβιάσει τους αντίπαλους ηγέτες και να γίνει αυτός κυρίαρχος.
Και φυσικά ο εκβιασμός πέτυχε.
Με αυτόν τον τρόπο αποκτούν τον έλεγχο του εχθρού.
Αυτά γίνονται....

Δεν στέκει αυτή η λογική ρε συ Aνδρέα...Εκτός του οτι μπορεί να πάνε πολλά πράγματα στραβά στην τύχη της βόμβας ή του ανθρώπου που την χειρίζεται, ήταν σαν να την έδιναν πχ. οι σύμμαχοι στον Ρόμελ που δεν ήταν με την πλευρά του Χίτλερ, αλλά σαν Γερμανός έκανε ότι έπρεπε να κάνει για την πατρίδα του. Τι θα έκανε ο Ρόμελ, θα εξαφάνιζε την Γερμανία ? Στο start trek τους είχε φτάσει το σκατό στην κάλτσα και ήταν η τελευταία τους ελπίδα. Θα εμπιστεύονταν ένα αναξιόπιστο άτομο με τέτοια προιστορία ? Εχω κι εγώ την εντύπωση οτι δεν τους άφησαν να γυρίσουν δεύτερη σαιζόν με αυτή την πλοκή και το έκλεισαν όπως-όπως, για να ξεκινήσει κάποια άλλη.

εντιτ

Στο τέλος που μιλάει η Λρέλ, τα χείλη της δεν κινούνται σχεδόν καθόλου. Είχε ξεκολλήσει εσωτερικά η μάσκα ?... Λίγη προσοχή σ'αυτά, 2018 έχουμε όχι 1968... :)

Last edited:

Δεν στέκει αυτή η λογική ρε συ Aνδρέα...Εκτός του οτι μπορεί να πάνε πολλά πράγματα στραβά στην τύχη της βόμβας ή του ανθρώπου που την χειρίζεται, ήταν σαν να την έδιναν πχ. οι σύμμαχοι στον Ρόμελ που δεν ήταν με την πλευρά του Χίτλερ, αλλά σαν Γερμανός έκανε ότι έπρεπε να κάνει για την πατρίδα του. Τι θα έκανε ο Ρόμελ, θα εξαφάνιζε την Γερμανία ? Στο start trek τους είχε φτάσει το σκατό στην κάλτσα και ήταν η τελευταία τους ελπίδα. Θα εμπιστεύονταν ένα αναξιόπιστο άτομο με τέτοια προιστορία ? Εχω κι εγώ την εντύπωση οτι δεν τους άφησαν να γυρίσουν δεύτερη σαιζόν με αυτή την πλοκή και το έκλεισαν όπως-όπως, για να ξεκινήσει κάποια άλλη.

εντιτ

Στο τέλος που μιλάει η Λρέλ, τα χείλη της δεν κινούνται σχεδόν καθόλου. Είχε ξεκολλήσει εσωτερικά η μάσκα ?... Λίγη προσοχή σ'αυτά, 2018 έχουμε όχι 1968... :)
Προφανώς.
Ειρωνικά γράφω.
Το τερμάτισαν λέμε.

Και εγώ ελπίζω ότι το πρόχειρο τέλος να είναι ένδειξη ότι θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό στο δεύτερο.

Kαι γιατι θα πρεπει να υπαρχει ενα πολυ προχειρο τελος ?
Για να ειμαστε σιγουροι οτι θα ακολουθησει μιας καλυτερη σεζον ?

Η αληθεια μαλλον ειναι διαφορετικη :
κατι εγινε στο τελος και ολοι οι υπευθυνοι (της σειρας) το ριξαν στον υπνο.

Καταπληκτικη δευτερη ημισαιζον με εξαιρεση το τελος.

Κλασικη συνταγη Multiverse βεβαια αλλα καλοειπωμενη.

Θυμηστε μου ο Λορκα του "κανονικου" συμπαντος τι ειχε απογινει ? Προσωπικα μου αρεσε σαν παρουσια περισσοτερο και απο την Γεωργιου.

Νομίζω ποτέ δεν εξηγήθηκε τι είχε γίνει ο "κανονικός" Λόρκα.

Τοτε ελπιζω να τον ξαναδουμε. Μιας και δεν περιμενα με την καμια να ξαναδουμε την Γεωργιου.

Αν εξαιρέσεις το μάλλον πρόχειρο φινάλε, μια χαρα σειρούλα είναι.

Θυμηστε μου ο Λορκα του "κανονικου" συμπαντος τι ειχε απογινει ? Προσωπικα μου αρεσε σαν παρουσια περισσοτερο και απο την Γεωργιου.

Noμιζω τον καρφωσε η αυτοκρατειρα (Γεωργιου) με εκεινη την τεραστια σπαθαρα
και σαν μην εφτανε ... τον εριξε και μεσα στον αντιδραστηρα της ναυαρχιδας της.

Δεν ξερω αν ολα αυτα επιτρεπουν ... επιστροφη του Lorca.

Ο κανονικος Lorca (του δικου μας συμπαντος) ΔΕΝ νομιζω να φανηκε ουτε στιγμη
στην σειρα. Ολα ξεκινουν οταν η Μιχαλιω περιμμαζευεται απο το Discovery
με εναν Lorca να συμπεριφερεται βελουδινα ηγεμονικα (και μακιαβελικα).

Last edited:

Κι αυτό μου τη δίνει!

Είμαι ο Λόρκα Νέντ Στάρκ; Περκέ;
Ή μήπως στην επόμενη σεζόν να περιμένουμε τίποτα;
(Ή μήπως να μείνω με την όρεξη; :p )