To σκάφος ήταν το discovery.... δεν βγάζει νόημα να είναι 1000 χρόνια χωρίς πλήρωμαΏστε σχεδόν 1000 χρόνια αργότερα η τρίτη σεζόν, ενδιαφέρον!
Στο Short Trek Calypso, το σκάφος με συνείδηση αυτοβαφτίστηκε Zora και αναφέρει κάποια στιγμή στον ναυαγό που περισυνέλεξε ότι έχει οδηγίες να μείνει σε αναμονή μέχρι νεωτέρας.
To σκάφος ήταν το discovery.... δεν βγάζει νόημα να είναι 1000 χρόνια χωρίς πλήρωμα
Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς? Τα τελευταία 10 λεπτά ήταν καθαρά αποχαιρετιστήριο, και πως ξεκινα το original series. Οποτε τέλος Pike,Spok & Enterprise. Τουλάχιστο εγώ έτσι κατάλαβα. Τώρα στο 3 season υποψιάζομαι ότι θα ασχοληθεί με το Discovery όπου και αν βρίσκετε με τους υπολοιπους.
Ήμουν σίγουρος ότι θα κατέληγε εκεί το πράγμα, χαμένοι στο διάστημα, χωρίς δυνατότητα επιστροφής...
Θελω να δω τι θα δειξουν.
Τι σχεδιαση θα εχουν τα πλοια εξωτερικα/εσωτερικα, τις νεες τεχνολογιες κλπ
Απο σκηνικα και εφε ειμαστε ωριμοι σημερα να δειξουμε οτι θελει η φαντασια τους.
Το θεμα ειναι...θα υπαρξει καλη φαντασια και πρωτοτυπια ή θα τους γυρισει μπουμερανγκ. ?
Δεν εχουμε ξανα δει τρεκ τοσο μπροστα, ειναι μεγαλο το εγχειρημα.
Ευχομαι να το διαχειριστουν αψογα.
To σκάφος ήταν το discovery.... δεν βγάζει νόημα να είναι 1000 χρόνια χωρίς πλήρωμα
Ήμουν σίγουρος ότι θα κατέληγε εκεί το πράγμα, χαμένοι στο διάστημα, χωρίς δυνατότητα επιστροφής..
Καλή η καθυστέρηση πάντως, αφού μας τίμησαν με την εκμοντερνισμένη εκδοχή του αρχικού Enterprise. Ομολογουμένως, έκαναν εξαιρετική δουλειά στο να αποδώσουν το αρχικό σχέδιο με τις σύγχρονες δυνατότητες στα εφφέ/design, διατηρώντας την αισθητική ταυτότητα σε απίστευτο βαθμό, χωρίς να φαίνεται τίποτα πια παλιό, αλλά ούτε και ξένο/καινούριο. Εύγε
Ναι μας έλεγαν ψέματα όμως εδώ και 50+ χρονια. Ότι το Enterprise ήταν το πιο advanced starship. Το Discovery ήταν πολύ πιο μπροστά!![]()
Ιδίως το προσωπικό!!!!!Ναι αλλα δεν πιανεται,ηταν experimental (και μυστικος ο κινητηρας σπορων). Oπως και το defiant που ειχε cloacking device (απαγορευοταν)
Αλλα καλυτερο το Voyager οπου ειχε astrometrics lab, μαζι με το καταλληλο προσωπικο για αυτο.![]()
Αλλα καλυτερο το Voyager οπου ειχε astrometrics lab, μαζι με το καταλληλο προσωπικο για αυτο.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.