Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Ώστε σχεδόν 1000 χρόνια αργότερα η τρίτη σεζόν, ενδιαφέρον!

Στο Short Trek Calypso, το σκάφος με συνείδηση αυτοβαφτίστηκε Zora και αναφέρει κάποια στιγμή στον ναυαγό που περισυνέλεξε ότι έχει οδηγίες να μείνει σε αναμονή μέχρι νεωτέρας.

Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery [Netflix]

Ώστε σχεδόν 1000 χρόνια αργότερα η τρίτη σεζόν, ενδιαφέρον!

Στο Short Trek Calypso, το σκάφος με συνείδηση αυτοβαφτίστηκε Zora και αναφέρει κάποια στιγμή στον ναυαγό που περισυνέλεξε ότι έχει οδηγίες να μείνει σε αναμονή μέχρι νεωτέρας.
To σκάφος ήταν το discovery.... δεν βγάζει νόημα να είναι 1000 χρόνια χωρίς πλήρωμα

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery [Netflix]

To σκάφος ήταν το discovery.... δεν βγάζει νόημα να είναι 1000 χρόνια χωρίς πλήρωμα

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Yep, είναι το Discovery, το έχω αναφέρει και νωρίτερα.
Όταν πια έχει συνείδηση και όνομα, δε μου πάει να το πω Discovery, αφού αυτοονομάστηκε Zora.
("Star Trek: Zora" θα πουν, άραγε, τη σειρά; :laugh: )

Πάντως, αυτή την εξήγηση έδωσε το σκάφος Zora στον ναυαγό. Γράφω τι του είπε στους διαλόγους τους.
Βέβαια κι εκείνος δεν πολυεπέμεινε για λεπτομέρειες..

Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Τι εννοείς? Τα τελευταία 10 λεπτά ήταν καθαρά αποχαιρετιστήριο, και πως ξεκινα το original series. Οποτε τέλος Pike,Spok & Enterprise. Τουλάχιστο εγώ έτσι κατάλαβα. Τώρα στο 3 season υποψιάζομαι ότι θα ασχοληθεί με το Discovery όπου και αν βρίσκετε με τους υπολοιπους.

Μετά από μιάμιση σεζόν, κατέληξε το πράμα εκεί που όλοι αναμέναμε... :p

Ήμουν σίγουρος ότι θα κατέληγε εκεί το πράγμα, χαμένοι στο διάστημα, χωρίς δυνατότητα επιστροφής... :p

Καλή η καθυστέρηση πάντως, αφού μας τίμησαν με την εκμοντερνισμένη εκδοχή του αρχικού Enterprise. Ομολογουμένως, έκαναν εξαιρετική δουλειά στο να αποδώσουν το αρχικό σχέδιο με τις σύγχρονες δυνατότητες στα εφφέ/design, διατηρώντας την αισθητική ταυτότητα σε απίστευτο βαθμό, χωρίς να φαίνεται τίποτα πια παλιό, αλλά ούτε και ξένο/καινούριο. Εύγε !!!

Θελω να δω τι θα δειξουν.
Τι σχεδιαση θα εχουν τα πλοια εξωτερικα/εσωτερικα, τις νεες τεχνολογιες κλπ

Απο σκηνικα και εφε ειμαστε ωριμοι σημερα να δειξουμε οτι θελει η φαντασια τους.
Το θεμα ειναι...θα υπαρξει καλη φαντασια και πρωτοτυπια ή θα τους γυρισει μπουμερανγκ. ?
Δεν εχουμε ξανα δει τρεκ τοσο μπροστα, ειναι μεγαλο το εγχειρημα.
Ευχομαι να το διαχειριστουν αψογα.

Έχεις ήδη δει κάτι... Ένα escape pod...

Δεν σου έκανε εντύπωση που το οπτικοακουστικό υλικό ήταν γήινο και η οθόνη έγραφε Αγγλικά; Η λέξη V'draysh μήπως είναι παράφραση κάποιας άλλης, γνωστής...;

Federation...

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο του επεισοδίου, δεν ήταν 1000 χρόνια χωρίς πλήρωμα, χίλια χρόνια είχαν περάσει από την ημερομηνία καθέλκυσης του σκάφους (άρα το επεισόδιο Calypso διαδραματίζεται το πολύ 50 χρόνια μετά από το χρονικό σημείο που θα φτάσει το Discovery και η Zora λέει και ψέμματα :p ).

Ρητορικο ηταν το ερωτημα μου "τι θα δουμε" στο μελλον και δεν αφορα αν δω μια νεα τορπιλη ή μια νεα ακατο.
Ηθελα να εστιασω στο σκηνοθετικο μερος.
Μια ολοκληρη σεζον στο μελλον, θα επρεπε σκηνοθετικα να δειξεις πολλα. Και ειναι παρατολμο επιχειρημα.
Εκει ηθελα να σταθω.

Ναι η Zora σαφως και λεει ψεμματα αφου απο ουδετερο βαφτιστηκε θηλυκο. :D

Εγω εικαζω οτι το πληρωμα θα επιστρεψει με βοηθεια χρονοταξιδιωτων, ειτε στο παρον, ειτε καπου κοντυτερα στο μελλον ή παρελθον.
Δεν νομιζω ολη η σεζον να τραβηξει στο μελλον.
Απλα το σκαφος θα παραμεινει εκει μονο του για ασφαλεια ωστε να μην κλαπουν τα δεδομενα στο παρον.
Μπορει και στο μελλον ευκολα να τους φτιαξουν κανενα κλωνο ντισκαβερι και να γυρισουν με εκεινο πισω.

Οσο το σκεφτομαι ολοκληρη σεζον στο μελλον, δεν νομιζω να δειξουν. Μονο ψηγματα απο αυτο.

Μεχρι πριν λιγους μηνες αναρωτιομασταν αν θα κοπει ή αν θα συνεχιστει η σειρα.
Το να χτισουν με λεπτομερειες ενα συμπαν στο μελλον, δημιουργωντας τετελεσμενα για επομενες σειρες και ταινιες...χμ , δεν ξερω αν αποφασισαν να το πραξουν και να το πανε παρακατω.

Τωρα που το ξανα σκεφτομαι, αν το παιξουν εξυπνα σεναριακα-σκηνοθετικα, ναι μπορουν να βγαλουν και ολη τη σεζον στο μελλον.
Και να μην δειχνουν πολλες λεπτομερειες του μελλοντικου κοσμου.

Στα μισα πλανα θα κλαιει η Μαικλ και στα αλλα μισα, μανουβρες αποφυγης απο εναν μυστηριο εχθρο.
Αν θελουν δηλαδη το κρατανε και καπως ετσι.

Star Trek Enterprise 2151 - 2155
Star Trek Discovery 2256 – 2257
Star Trek Original 2266 - 2269
Star Trek TNG 2364 - 2370
Star Trek Discovery S3 3206
Δεν μπορούσαν να πάνε στο 2500 η στο 2800? Πρέπει στο 3206? Τόσο μπροστά? :flipout:

Ήμουν σίγουρος ότι θα κατέληγε εκεί το πράγμα, χαμένοι στο διάστημα, χωρίς δυνατότητα επιστροφής..

Δεν ειναι και το λογικο ?

Ενα σκαφος με κινητηρα που δεν ειχε κανενα αλλο ποτε στο κανονικο Universe θα επρεπε να ...εξαφανιστει κατα καποιον τροπο αλλιως γιατι να μην ειχαν και τα υπολοιπα σκαφη την τεχνολογια αυτη ?

950 χρονια μετα πιθανον να ειναι και ξεπερασμενη η σποροκινηση.

Παντως δεν μπορει να μην εξιταρει τους φανς η μελλοντικη του τοποθετηση. Ολα καινουργια και ολα απο το μηδεν. Ετσι ωστε να μην γκρινιαζουν για τιποτα πλεον (απο τα γνωστα τους μονοπατια που συγκριναν εως τωρα) και να δεχτουν μια νεα αρχη αχαρτογραφητη.

Καλή η καθυστέρηση πάντως, αφού μας τίμησαν με την εκμοντερνισμένη εκδοχή του αρχικού Enterprise. Ομολογουμένως, έκαναν εξαιρετική δουλειά στο να αποδώσουν το αρχικό σχέδιο με τις σύγχρονες δυνατότητες στα εφφέ/design, διατηρώντας την αισθητική ταυτότητα σε απίστευτο βαθμό, χωρίς να φαίνεται τίποτα πια παλιό, αλλά ούτε και ξένο/καινούριο. Εύγε

Όπως τα γράφεις, χερούλια στο turbolift όπως στο TOS, ο σταθμός εργασίας του Spock, ηχητικός συναγερμός όπως στο παλιό. Ακόμα και φαινοτυπικά οι ανώτερες αξιωματικοί του PIke μοιάζουν με τις παλιές. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά η Νο 1 όπως η Majell Barrett και ξανθιά η δεύτερη.

Ναι μας έλεγαν ψέματα όμως εδώ και 50+ χρονια. Ότι το Enterprise ήταν το πιο advanced starship in the fleet....... Το Discovery ήταν πολύ πιο μπροστά! :D

Ναι μας έλεγαν ψέματα όμως εδώ και 50+ χρονια. Ότι το Enterprise ήταν το πιο advanced starship. Το Discovery ήταν πολύ πιο μπροστά! :D

Ναι αλλα δεν πιανεται,ηταν experimental (και μυστικος ο κινητηρας σπορων). Oπως και το defiant που ειχε cloacking device (απαγορευοταν)

Αλλα καλυτερο το Voyager οπου ειχε astrometrics lab, μαζι με το καταλληλο προσωπικο για αυτο. :rolleyes:

Re: Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery [Netflix]

Ναι αλλα δεν πιανεται,ηταν experimental (και μυστικος ο κινητηρας σπορων). Oπως και το defiant που ειχε cloacking device (απαγορευοταν)

Αλλα καλυτερο το Voyager οπου ειχε astrometrics lab, μαζι με το καταλληλο προσωπικο για αυτο. :rolleyes:
Ιδίως το προσωπικό!!!!!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαιρετικό το επεισόδιο. Το Δράμα της Μιχαλιώς να έλειπε και του γιατρού με τον μηχανικό θα ήταν κορυφαίο.
Ακόμα πιο κορυφαίο θα ήταν ο επόμενος κύκλος να συνεχίσει με το enterprise και να αφήσουν το discovery στην ευχή της Παναγίας. Με το συγκεκριμένο πλήρωμα νομίζω ότι θα χάσει πολύ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι, ναι...το Voyager ήταν καλύτερο επειδή είχε το astrometrics!!! Σε πιστέψαμε τώρα!!!:flipout::flipout:

Το Voyager ήταν το καλύτερο γιατί αυτή που ήταν μέσα στο astrometrics μας έκανε και λαλάγαμε!!

m0168.gif