Οι Ινδοί (οι εύποροι εννοείται) μιλάνε καλύτερα αγγλικά απ' τους ίδιους τους Άγγλους!Ο κακός της ταινίας λέγεται Χάν Νούνιεν Σίνγκ, Ινδικής καταγωγής προφανώς και τον υποδύεται ο Benedict Cumberbatch. Epic fails του κυρίου JJ. Ο χαρακτήρας μιλά με Αγγλική προφορά αντί για latin
Μου θυμίζει Μιλεροκατάσταση το όλο πράγμα...όπως τότε βγήκε κόσμος και τον έκραξε για τους Σπαρτιάτες κάνοντάς τον να πει: ''τι χτυπιέστε βρε παιδιά? Δεν είναι οι 300 του Λεωνίδα και του Ηροδότου...είναι οι δικοί μου!!''
έτσι θα βγει και ο ακατανόμαστος και θα πει ότι είναι το Σταρ Τρεκ το δικό του...
Τα τελευταια μου λογια ας ειναι...Long live JMS.
Eπειδη μαλλον συνηθισα να κανω το δικηγορο του διαβολου σ'αυτο το νημα, να πω οτι
και ο Μιλλερ ειχε κανει (για αμερικανικο κομικ) εντυπωσιακο και αναπαντεχο ψαξιμο στα ιστορικα
γεγονοτα.
Παρακαλω μην με τσιγκλησει κανεις να συνεχισω την υπερασπιστικη του γραμμη, δεν θα το κανω.
Σιχαινομαι το μιλλερ πολυ περισσοτερο απ'οτι εσεις τον JJ!
Eπειδη μαλλον συνηθισα να κανω το δικηγορο του διαβολου...
Για να καταλάβω και γω ο άσχετος , αφού έγινε reboot με την νέα σειρά γιατι πρεπει να υπάρχει continuity με τις παλιές ταινίες;
Για να καταλάβω και γω ο άσχετος , αφού έγινε reboot με την νέα σειρά γιατι πρεπει να υπάρχει continuity με τις παλιές ταινίες;
Α να χαθείς...παραδόπιστε!! Δεν άντεξες!!
Σιγά το πράμα...εγώ τον κάνω κάθε μέρα!!![]()
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κάνουμε ένα ταξιδάκι στο χρόνο και να εξολοθρεύσουμε τον JJJJJJJ πριν κάνει τις παπάτζες του!!!
Συνηθιζεται πλεον μην πω ειναι νομος ολα τα reboot να εχουν σοβαρες διαφοροποιησεις και να μην ειναι απλες ξεπατηκωτουρες.
Σα δε ντρεπεσαι Γκαιμπελς
Εγω βρε ειπα
"Αν ειναι να φαω μπαν, θα πεσω τουλαχιστον μαχομενος.
Τα τελευταια μου λογια ας ειναι...Long live JMS."
Αφου το γλιτωσα, δικαιωματικα συνεχιζω...
(αλλα τι να περιμενει κανεις απο βαζελο και μπασκετοφιλο. Ο χειροτερος συνδυασμος. Απαπααα) :jester:
Θα γλυτωναμε και το μεγαλυτερο epic fail ολων των εποχων στην τηλεοραση .
Τον φελλο !!
Οι Ινδοί (οι εύποροι εννοείται) μιλάνε καλύτερα αγγλικά απ' τους ίδιους τους Άγγλους!
Ναι, αλλά...
ο Montalban ήταν Mεξικάνος με ισπανική προφορά
Τουλάχιστον δεν βλέπω σε χάλια τηλεόραση με γραμμές!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.