Star Trek Into Darkness

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Star Trek Into Darkness (2013)

Ειναι λιγο προχωρημένη η ωρα και αυριο δεν ειναι Σάββατο για αυτό θα γραψω μονο δυο λογακια.
Ο τροπος που διάλεξαν να κανουν το rebbot στην πρωτη ταινια - με την νεα πλεον πραγματικότητα- στην δευτερη της νεας σειρας δείχνει πως αυτη η επιλογή ηταν τρελή έμπνευση...
Ο JJ τα καταφερε να κανει μια πολυ ενδιαφέρουσα διασκευή χρησιμοποιώντας έξυπνα αναφορές απο παλιες ταινίες αλλα διατηρώντας το πλεονέκτημα και την ελευθερία που του δινει το νεο μέλλον ωστε να κανει τα δικα του.

Μπορεί να εχω κάποιες ενστάσεις αλλα τωρα τις ξεχναω η απλα τις αφήνω στην ακρη αφου ειδικά το τελευταίο ημίωρο με ξετρέλανε...

Πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα διασκευή.

Last edited:
Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Πολύ καλύτερη από την προηγούμενη ταινία.
Ταινιάρα σε σχέση με την προηγούμενη πραγματικά!

Κάποια εφέ της σίγουρα δεν είναι διαχρονικά.
Γυαλάδες ναι πολλές είχατε δίκιο :D

Θα την ξαναδώ και Δευτέρα – δε καταφέραμε όλη η παρέα να είμαστε μαζί , οπότε θα το εκμεταλλευτώ.

Τελικά το φλερινγκ ενοχλεί;

κοίτα , αν πας υποψιασμένος, θα το ξεχωρίζεις πάντα, και έστω και λίγο να είναι θα το προσέχεις.

o υπόλοιπος κόσμος δεν το κατάλαβε καν φαντάζομαι

είμαστε κολλημένοι άλλωστε μη το ξεχνάς :D

Re: Απάντηση: Star Trek Into Darkness (2013)

Ειναι λιγο προχωρημένη η ωρα και αυριο δεν ειναι Σάββατο για αυτό θα γραψω μονο δυο λογακια.
Ο τροπος που διάλεξαν να κανουν το rebbot στην πρωτη ταινια - με την νεα πλεον πραγματικότητα- στην δευτερη της νεας σειρας δείχνει πως αυτη η επιλογή ηταν τρελή έμπνευση...
Ο JJ τα καταφερε να κανει μια πολυ ενδιαφέρουσα διασκευή χρησιμοποιώντας έξυπνα αναφορές απο παλιες ταινίες αλλα διατηρώντας το πλεονέκτημα και την ελευθερία που του δινει το νεο μέλλον ωστε να κανει τα δικα του.

Μπορεί να εχω κάποιες ενστάσεις αλλα τωρα τις ξεχναω η απλα τις αφήνω στην ακρη αφου ειδικά το τελευταίο ημίωρο με ξετρέλανε...

Πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα διασκευή.

Οπτικοακουστικά, εντάξει η αίθουσα 11; :rolleyes:

Εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου, αλλά είμαι κ φαν του flare γενικότερα. Στις φωτογραφίες μου κ στα βίντεο μου το επιδιώκω συχνά, άρα δεν είμαι κ πολύ αντικειμενικός... χεχε

Απάντηση: Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου, αλλά είμαι κ φαν του flare γενικότερα. Στις φωτογραφίες μου κ στα βίντεο μου το επιδιώκω συχνά, άρα δεν είμαι κ πολύ αντικειμενικός... χεχε

Για δώσε διεύθυνση για να ξέρω που θα στείλω τον κλητήρα!!:Banane0: