Star Trek Quiz for Trekkies

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Πρέπει να εμφανίστηκε στις αρχές του 2ου κύκλου του DS9, όταν ο Grand Nagus προσπάθησε να βάλει χέρι στο Gamma Quadrant με πρόφαση την αγορά του μπλέ κρασιού από κάποιους παλαβιάριδες, οξύθημους, κόκκινους τύπους (αδύνατον να θυμηθώ όνομα).

Πολύ σημαντικό επεισόδιο! Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που μάθαμε για Dominion...

Το κλού του επεισοδίου ήταν η θηλυκιά φερένγκι που συνεργάστηκε με τον Κουόρκ μεταμφιεσμένη ώς άνδρας Φερένγκι. Ως γνωστόν οι Φερένγκι δεν επιτρέπουν στις γυναίκες τους να κάνουν εμπόριο.

:aktion033: :grinning-smiley-043 :aktion033: :grinning-smiley-043 :aktion033:

Tην απάντηση στην ερώτησή σου, την αφήνω για κάποιον άλλο, Νίκο... ;)

Σωστός ο Dalanik! Πώς μου ήρθε ο Mudd...

Οι δε Φερένγκιες (...) προτιμούν εξαιρετικά ανάλαφρες ενδυμασίες, ήτοι μόνο σκουλαρίκια!

Και μία δική μου, αν δεν έχει ξαναμπεί: Ποιά είναι η ονομασία του φαγητού των tribbles από το αντίστοιχο επεισόδιο? (Αναρωτιέμαι αν το θυμάται κανείς απ'έξω...)

Σωστός ο Dalanik! Πώς μου ήρθε ο Mudd...

Οι δε Φερένγκιες (...) προτιμούν εξαιρετικά ανάλαφρες ενδυμασίες, ήτοι μόνο σκουλαρίκια!

Και μία δική μου, αν δεν έχει ξαναμπεί: Ποιά είναι η ονομασία του φαγητού των tribbles από το αντίστοιχο επεισόδιο? (Αναρωτιέμαι αν το θυμάται κανείς απ'έξω...)

Ε κρασάκι διάβασες σε λαθρέμπορους πήγε το μυαλό σου.
Σωστότατος για τις Φερένγκι :grinning-smiley-043

Το άλλο που έβαλες είναι ταμάμ για εμένα που έχω καλό θυμητικό...:flipout:

-bye-

Aυτό μόνο o ειδικός ΤΟSολόγος μας μπορεί να το θυμάται, ο opsim... :D :D :D

Kάτι σπόροι για καλλιέργειες για έναν πλανήτη που τσακώνονταν Ομοσπονδία-Κλίνγκον ήταν, αλλά για όνομα θα περιμένεις τον ειδικό...

Aυτό μόνο o ειδικός ΤΟSολόγος μας μπορεί να το θυμάται, ο opsim... :D :D :D

Kάτι σπόροι για καλλιέργειες για έναν πλανήτη που τσακώνονταν Ομοσπονδία-Κλίνγκον ήταν, αλλά για όνομα θα περιμένεις τον ειδικό...

Με φώναξε κανείς? Το σιτάρι που τρώγανε τα tribbles λεγόταν κουιντοτριτικάλι (quintotriticale)!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Άλλη μία για τους TOSολόγους...

Ποιας πόλης οι κάτοικοι, αν ζούσαν στη γη, θ' αγόραζαν μόνο αυτοκίνητα Lancia?????

Οι κάτοικοι της πόλης "Stratos", επεισόδιο "Τhe cloud minders".
Kανονικά όλο το σύμπαν θα έπρεπε να οδηγεί Lancia, ανάλογα με το τεταρτημόριο (Lancia Alpha, Beta, Gamma και Delta). :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Οι κάτοικοι της πόλης "Stratos", επεισόδιο "Τhe cloud minders".
Kανονικά όλο το σύμπαν θα έπρεπε να οδηγεί Lancia, ανάλογα με το τεταρτημόριο (Lancia Alpha, Beta, Gamma και Delta). :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

offtopic.gif
Star Trek
Home Theater

http://www.electronichouse.com/article/next_generation_star_trek_home_theater/

startrek-home-theater-3_flU43_48.jpg
startrek-home-theater-2_hqbQ8_48.jpg

startrek-home-theater-1_GZ39Z_48.jpg
StarTrek_Bridge_Rear.jpg

[geek_mode_on] Mr. Chatzigeorgiou, screen down...

Mr. Dalanik, initialize 7.1 reactor...

Mr. opsim, set BluRay coordinates...

Engage !!!
space28.gif
[/geek_mode_off]

Στο μπαράκι θα σερβίρεται Ρωμυλιανή μπύρα και κουιντοτριτικάλι αντί για ξηρούς καρπούς!!!!!!!

Για να βάλουμε μία δυσκολούτσικη τώρα:

Ποιοί ήταν "απεσταλμένοι του θηρίου";

ST: VOY

Προσπαθώ να το θυμηθώ, ανάμεσα σε βιβλία και Woody Allen, δεν θέλω βοήθειες, θα μου'ρθει.....eventually!:BDGBGDB55: