Star Trek Quiz for Trekkies

Αναφέρεσαι στο διπλό εκείνο επεισόδιο όπου το Voyager βρέθηκε στη Γή του 20ού αιώνα?

Αναφέρεσαι στο διπλό εκείνο επεισόδιο όπου το Voyager βρέθηκε στη Γή του 20ού αιώνα?

Αυτή ήταν και η άποψη της ‛βοήθειας του κοινού’ – της κοπελιάς μου – αλλά δε θυμάμαι την ατάκα με το the beast… ο τρελαμένος με τις πινακίδες.

Ναι, από αυτό το επεισόδιο είναι (Future's End) και συγκεκριμένα, οι απεσταλμένοι του θηρίου, κατά τους συνωμοσιολόγους χωρικούς που τους είχαν πιάσει, ήταν ο Chakotay και η B’Elanna... :D

Ερώτηση ειδικά για τον Dalanik:

Τί ρέει στους αγωγούς των κινητήρων δίνης; :D :p :D :ernaehrung004:

Ερώτηση ειδικά για τον Dalanik:

Τί ρέει στους αγωγούς των κινητήρων δίνης; :D :p :D :ernaehrung004:

Άμα δεις το νήμα που κοιτάζει τώρα...μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να το βρει, χεχεχε.:BDGBGDB55:

Έτσι να μου βάζεται τα εύκολα (τουλάχιστον πιο εύκολα από την αγορά τηλεόρασης...:damnyou:).

Λοιπόν ευκολάκι ήταν ας το πάρει το ποτάμι.
Ένωση δευτέριου και αντιδευτέριου (ύλη και αντιύλη) με καταλύτη κρυστάλλους διλίθιου και ισχυρά ηλεκρομαγνητικά πεδία. Από την αντίδραση παράγεται πλάσμα υψηλής ενέργειας που διοχετεύεται μέσω σωληνών (το παράκανε ο Αβραάμ με το εργοστάσιο της Βud, τέλος πάντων...) στο πεδίο δίνης και τέλος στα πηνία δίνης που βρίσκονται σε ειδικούς θαλάμους.

Έτσι είναι βολικό σε κάθε δύσκολη στιγμή να πετάνε έξω τον κινητήρα... είτε για να καταστρέφουν εχθρικά σκάφη, είτε για να κλείνουν μαύρες τρύπες, είτε για να σώνονται όταν πάει να εκραγεί ο κινητήρας.

Ένα ευκολάκι και από εμένα.

Ποια η σχέση του Ferengi Brunt (διεύθυνση εμπορίου στο DS9), του Vorta Weyoun (DS9) και του Andorian Shran (από το Enterprise αυτός)?

Η απάντηση για τους ανυποψίαστους, άρα όχι τον JL:BDGBGDB55:, υπάρχει στα extras του τελευταίου DVD του τελευταίου κύκλου του DS9

:grinning-smiley-043 -bye-

Προφανώς και τους τρείς χαρακτήρες υποδύεται ο ίδιος ηθοποιός, Jeffrey Combs. (ουφ!)-bye-

Επόμενη: Πόσες/ποιές φορές έχουμε δει τον Sarek σε σειρές ή ταινίες?

Επίσης πότε πρωτοεμφανίζεται ο Mark Lenard στο franchise?

:2thumb22sup: Σωστός... Jeffrey Combs.

Εγώ έχω γενικώς αδύνατη μνήμη, οπότε σε καταλαβαίνω.
Βέβαια θα επισκεφθώ ένα γιατρό που μου συστήσανε (να δείς πως τον λέγανε, ξέχασα το όνομα γαμώτο...:blink:) για το αλτσχάιμερ (δεν μπορώ να θυμηθώ την διεύθυνση του ιατρείου του... ή ήταν σε κλινική? :shot: )

:ernaehrung004:

Εδώ είναι τα χωράφια μου. Πρώτη φορά έπαιξε στο επεισόδιο του TOS "Balance of terror" υποδυόμενος ένα Ρωμυλιανό κυβερνήτη σκάφους. Έπαιξε στη 2η σεζόν του TOS υποδυόμενος τον μπαμπά του Spock, τον γνωστό Sarek στο επεισόδιο "Journey to Babel".
Στο "Star Trek: The movie" κυβερνήτη του σκάφους των Klingon (ο τύπος έπαιξε Ρωμυλιανό, Βολκάνιο και Κλίνγκον!!!!!!).
Έπαιξε στο "Star Trek III: The search for Spock", στο IV, στο VI και στο TNG υποδυόμενος πάντα τον Sarek.

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Εδώ είναι τα χωράφια μου. Πρώτη φορά έπαιξε στο επεισόδιο του TOS "Balance of terror" υποδυόμενος ένα Ρωμυλιανό κυβερνήτη σκάφους. Έπαιξε στη 2η σεζόν του TOS υποδυόμενος τον μπαμπά του Spock, τον γνωστό Sarek στο επεισόδιο "Journey to Babel".
Στο "Star Trek: The movie" κυβερνήτη του σκάφους των Klingon (ο τύπος έπαιξε Ρωμυλιανό, Βολκάνιο και Κλίνγκον!!!!!!).
Έπαιξε στο "Star Trek III: The search for Spock", στο IV, στο VI και στο TNG υποδυόμενος πάντα τον Sarek.

Έχει παίξει και σε επεισόδιο του TNG, αλλά δεν θυμάμαι τίτλο και έκανε σκάτζα χρησιμοποιώνας την βολκάνια τεχνική με τον Πικάρντ. Ήταν το επεισόδιο που ο Σάρεκ δακρύζει βλέποντας μια θεατρική παράσταση και όλοι αναρωτιούνται πως και τι. Τελικά, μαθαίνουμε ότι λόγω ηλικίας δυσκολεύεται να ελέγξει τα συναισθήματά του γι' αυτό και ζητά από τον Ζαν Λουκ να τον βοηθήσει. Στο εν λόγω επεισόδιο παίζει και η μαμά του Σπόκ...

Φαντάζομαι εννοείς την αποικία Όμικρον-Θήτα, την οποία κατέστρεψε η κρυστάλλινη οντότητα...

edit: Να πάρει, με πρόλαβες... :p

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Φαντάζομαι εννοείς την αποικία Όμικρον-Θήτα, την οποία κατέστρεψε η κρυστάλλινη οντότητα...

edit: Να πάρει, με πρόλαβες... :p

Αυτή η κρυστάλλινη οντότητα ήταν πολύ κακιά, αλλά, η τύπισσα που ήθελε να την καταστρέψει ήταν για πολλές σφαλιάρες!!!!:D:D