Star Trek Quiz for Trekkies

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Το μαραφέτι το μωρό μου το είχε στο αριστερό μάτι!!

Άμπαλη ξανθιά!!:aetsch::aetsch:

Δεν έχεις δίκιο...

όχι και τόσο άμπαλλη...:grinning-smiley-043

Επι του θέματος, όντως τα borg επιθέματα είναι σε λάθος μάτι.

Μπράβο παλικάρια μου το βρήκατε το λάθος !!!

Συγχαρητήρια !

Δε ξέρω τι λέτε, αλλά η μικρή είναι μικρή :p
Η άλλη σίτεψε, και θα πρέπει να κάνετε και time travel στο παρελθόν που είναι lame , προτιμώ το time travel προς το μέλλον :p
Άσε που σύμφωνα με τον JJ :rifle: … τα πάντα άλλαξαν και η 7 δεν υπάρχει :bigcry: Μονό εμείς τη θυμόμαστε που ξέρουμε το προηγούμενο timeline :operator:

Lol-ontopic-lol επόμενο κουίζ ποιος βάζει ?

Σημερινά νέα, το BING πρόσθεσε και τη γλώσσα των Klingon στον (NOT Universal !?) Translator

Δοκίμασα να μεταφράσω το
I am an audio video club fanatic

Αποτέλεσμα:
tlhanatIch vIDeo auDIo jeqqIj jIH

Μετά δοκίμασα το ανάποδο , πήρα το αποπάνω αποτέλεσμα και ζήτησα μετάφραση στα Αγγλικά και μου έδωσε ως αποτέλεσμα:
I am audio video kanatich Club

AAAARGH! Δε δουλεύει ο μεταφραστής!
Είμαι Εξοργισμένος με την ανώριμη άχρηστη τεχνολογία τους και κάθε μαρκετίστα τους που το συνδέει με την επερχόμενη ταινία για τζάμπα διαφήμιση
Θα νοιώσουν την Οργή των Klingon σύντομα!
:violent-smiley-008::violent-smiley-008::violent-smiley-008:
Στείλτε τους όλους στο κελί 13στη Ρούρα Πέντε
:devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:
Ποιός θυμάται, το μέσο αναμενόμενο χρόνο ζωής ενός φυλακισμένου στη Ρούρα Πέντε ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

ένας χρόνος (το πολύ)

Νομίζω ήταν 6 μήνες το προσδόκιμο
Με τον δικηγόρο του καπτ. Άρτσερ να λέει ότι θα τα καταφέρει και ολόκληρο χρόνο :grinning-smiley-043

Έκανα λάθος και πόσταρα σε άλλο θέμα

Ποιος έχει τους πόρους για να φτιάξει σήμερα λειτουργικό command center σαν τη γέφυρα του Star Trek ?

Βοήθεια: Διαβάστε τα σημερινά νέα και μπορεί να βρείτε τη λύση !

http://www.theguardian.com/commentisfree/2013/sep/15/nsa-mind-keith-alexander-star-trek
http://www.pbs.org/newshour/rundown...led-war-room-after-star-treks-enterprise.html

Η NSA έχει τα λεφτά και έφτιαξε command center εμπνευσμένο από τη γέφυρα του enterprise
Λέγετε ότι όλοι θέλουν να κάτσουν στην καρέκλα και να φωνάξουν engage :p

dbi.png

dbi2.png

Ξέρετε μήπως από που μπορώ να βρω μινιατούρες της σειράς; (Αν ειναι λάθος τοπικ σχωράτε με, δεν ηξερα που να το βάλω)

(Που ειναι αυτοι οι trekkies οταν τους χρειαζεσαι ? .... :p)

Ως Γουκας (πλασμα ενος κατωτερου γαλαξια) δεν μπορω να σου υποδειξω τιποτα σχετικο στην Ελλαδα.
Μηπως να ριξεις μια ματια λιγο μεσα το Ebay (μεχρι να καταφθασουν και οι λεβεντες τρεκηδες) ?

http://www.ebay.com/sch/Star-Trek-/29493/i.html

Last edited:
Δύσκολο από Ελλάδα, δεν είναι και τόσο δημοφιλή στα παιδιά.

Κάνε μια επικοινωνία με το gameexplorers.gr μήπως κάτι γίνει, αλλιώς απ'έξω όπως σου είπε ο SR.

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Ξέρετε μήπως από που μπορώ να βρω μινιατούρες της σειράς; (Αν ειναι λάθος τοπικ σχωράτε με, δεν ηξερα που να το βάλω)

Αντε, παλι θα σε σωσω!

http://www.solaris.gr/catalog/index.php
http://www.jemmacomics.com/

Δες και αυτα
http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=21962#entry170489
πολλα εκ των οποιων εχουν μπολικο πραμα.

Χοχοχο, οτι θα απαντησω σε ερωτηση στο συγκεκριμενο νημα, που δεν θα την ξερουν οι Τρεκηδες δεν το περιμενα.:jester: Που ακουστηκε?
Ο Βabylonακιας να σωζει την τιμη του νηματος? :p

Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Ο Βabylonακιας να σωζει την τιμη του νηματος? :p

Τελευταία προειδοποίηση:
Το νήμα δεν θα αποτελέσει αντικείμενο φτηνής προπαγάνδας και προβολής άλλων σειρών, ευτελών ή μή.
Οι παραβάτες εφεξής θα τιμωρούνται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Τελευταία προειδοποίηση:
Το νήμα δεν θα αποτελέσει αντικείμενο φτηνής προπαγάνδας και προβολής άλλων σειρών, ευτελών ή μή.
Οι παραβάτες εφεξής θα τιμωρούνται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αχαχαααα, βλεπω χτυπησα φλεβα.
Δεν εφτανε ο ετερος Τρεκης που μου εστησε καρτερι σε ασχετο νημα για να εκδικηθει
(ονοματα δε λεμε και τον συγχωρουμε γιατι εχει τουλαχιστον καλο γουστο στον αθλητισμο),
τωρα δεχομαι και απειλες!
Χουνταααααα. :helmet::bobby:
Αρκουδεηδες! (εεεε, αυτο ειναι απο αλλη καταγγελια, πιο καλτ)
Αφου λοιπον δε με θετε, μαζευω τα μπογαλακια μου και παω σε πιο πολιτισμενα νηματα,
πιο εκλεπτυσμενων σειρων.
Αλλα να ξερετε οτι αμα σας ξαναπροκυψει αναγκη και δεν ξερετε τι να απαντησετε, εγω θα σας ξανασωσω βρε,
γιατι εκτος των αλλων ειμαστε και μεγαλοψυχοι εμεις οι οπαδοι του (προσοχη ακολουθει διαφημιση σειρας)...
Doctor Who:flipout::flipout:
Τι νομιζατε οτι θα λεγα?
Babylon 5?:aetsch:

O κουκλος (ο Νικος), αν δεν με προδωσαν τα ματακια μου, ρωτησε για μινιατουρες.
Τα λινκ που εξαπελυσες (ως exocet) ειναι για βιβλια και τευχη (απο κομικς).
Επειδη το μονο μαγαζι που τελευταιως ειδα να πουλαει μινιατουρες ειναι το Public
(οχι οτι αποκλειω να υπαρχει και αλλο) ... βοηθησε μας να βρουμε που πουλιουνται
μινιατουρες (οεο) και μαλιστα απο το ST ...

(στο τελευταιο λινκ, ολες οι παραπομπες σε μαγαζια εβγαζαν "you do not have permission to view this forum"
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice .... :SFGSFGSF:)

Φοβαμαι οτι ΑΥΤΟΣ που ξερει (αλλα δεν βιαζεται παρα μονο οταν κατακατσει ο κουρνιαχτος)
δεν ειναι ουτε babylonακιας ουτε τρεκακιας. Ειναι ο γνωστος Γουκας με θωρια Τρεκα :p
Ο διπλος πρακτωρ του φορουμ ... Ο "καπου εδω το χω αλλα βαριεμαι να ψαχνω" ... :laugh:
Oπου να ναι, θα σκασει μυτη με το γνωστο υφος .... "γιατι τοση φασαρια ?" :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

O κουκλος (ο Νικος), αν δεν με προδωσαν τα ματακια μου, ρωτησε για μινιατουρες.
Τα λινκ που εξαπελυσες (ως exocet) ειναι για βιβλια και τευχη (απο κομικς).
Επειδη το μονο μαγαζι που τελευταιως ειδα να πουλαει μινιατουρες ειναι το Public
(οχι οτι αποκλειω να υπαρχει και αλλο) ... βοηθησε μας να βρουμε που πουλιουνται
μινιατουρες (οεο) και μαλιστα απο το ST ...

(στο τελευταιο λινκ, ολες οι παραπομπες σε μαγαζια εβγαζαν "you do not have permission to view this forum"
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice .... :SFGSFGSF:)

Φοβαμαι οτι ΑΥΤΟΣ που ξερει (αλλα δεν βιαζεται παρα μονο οταν κατακατσει ο κουρνιαχτος)
δεν ειναι ουτε babylonακιας ουτε τρεκακιας. Ειναι ο γνωστος Γουκας με θωρια Τρεκα :p
Ο διπλος πρακτωρ του φορουμ ... Ο "καπου εδω το χω αλλα βαριεμαι να ψαχνω" ... :laugh:
Oπου να ναι, θα σκασει μυτη με το γνωστο υφος .... "γιατι τοση φασαρια ?" :flipout:

Ασε ρε Μανο.
Διαβαζες και κομιξ οταν ησουν μικρος υποτιθεται.
Απο που τα ψωνιζες ηθελα να ξερα? Απο το μαναβη?
Εχεις παει σε κανενα κομιξαδικο απο αυτα που ανεφερα και ειδες να μην εχουν?
Το παμπλικ ειναι το πιο φτωχο απο αυτη την αποψη.
Επειδη εγω μεγαλωσα σε καποια απο αυτα σε διαβεβαιω οτι εχουν.
Και αν τα λινκς δε δουλευουν, google is your friend.:aetsch:
Σου το εχω ξαναπει αλλα δε με ακουσες!