Star Trek Quiz for Trekkies

Έχει παίξει στα νιάτα του σε ένα επεισόδιο της διαβόητης σειράς Voyagers! (παιζόταν και από την ΕΡΤ την δεκαετία του '80), έχει παίξει μεταγενέστερα του Star Trek σε ένα επεισόδιο του Lois & Clark και έχει δανείσει την φωνή του στην animated εκδοχή του κεφαλιού του σε βάζο, σε ένα επεισόδιο του Futurama.

Αυτά θυμάμαι τώρα...

Το χειρότερο απ'όλα που'κανε είναι ότι σκηνοθέτησε το 2004 την ταινία "Thunderbirds", ως remake της παλιάς σειράς των 60's με μαριονέτες.
Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό!

Πλάκα μου κάνεις... Είναι το καινούριο Thunderbirds σκηνοθεσίας Jonathan Frakes; :eek:

Πρέπει να το δω τότε, οπωσδήποτε... :flipout:

Πλάκα μου κάνεις... Είναι το καινούριο Thunderbirds σκηνοθεσίας Jonathan Frakes; :eek:

Πρέπει να το δω τότε, οπωσδήποτε... :flipout:

Τότε συντονίσου αύριο στις 21:00 στο ALTER.
Αυτή η νέα γενιά...δεν σέβεται τίποτε...

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

:grinning-smiley-043

Y.G. Γιάννη, δεν πιστεύω να έχασες το χρόνο σου βλέποντας τα "Thunderbirds" του Frakes....

5 λεπτά άντεξα. Αλλά γενικά, δεν μπορώ να παρακολουθήσω ταινία με σηματάρα καναλιού και κομμένο κάδρο, παρά μόνο αν δεν υπάρχει εναλλακτική... Βιάζεται που βιάζεται η αισθητική μας, μη γίνεται και ασάλιωτα... :flipout: -bye-

5 λεπτά άντεξα. Αλλά γενικά, δεν μπορώ να παρακολουθήσω ταινία με σηματάρα καναλιού και κομμένο κάδρο, παρά μόνο αν δεν υπάρχει εναλλακτική... Βιάζεται που βιάζεται η αισθητική μας, μη γίνεται και ασάλιωτα... :flipout: -bye-

Ενώ αν το κάδρο ήταν ολόκληρο η αισθητική σου θα είχε διατηρήσει την αρετή της με την συγκεκριμένη ταινία!!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Ενώ αν το κάδρο ήταν ολόκληρο η αισθητική σου θα είχε διατηρήσει την αρετή της με την συγκεκριμένη ταινία!!!!!! :flipout::flipout::flipout:

:rofl: :rofl: :rofl:

Αλήθεια, μαριονέττες είχε καθόλου η ταινία ή πρόκειται περί απλής συνωνυμίας; :D

:rofl: :rofl: :rofl:

Αλήθεια, μαριονέττες είχε καθόλου η ταινία ή πρόκειται περί απλής συνωνυμίας; :D

Η μόνη "μαριονέτα" ήταν η σκηνοθεσία του Frakes, δεν καθόταν στ'αυγά του που για να του περάσει κουλούρα το πατριωτάκι μας πέρασαν 10+ χρόνια!!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες του νήματος...

ή έπρεπε καλύτερα να πώ...

Live long and prosper! :grinning-smiley-043

Δεν τα'μαθες τα νέα Νίκο? Κατόπιν παράκλησης του J.J. θα γράφουμε με τέτοιου χρώματος γράμματα!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Εγώ στα έλεγα (και στα έδειχνα...) αλλά εσύ άπιστος Θωμάς!!!

Λούσου τα τώρα και μη μιλάς...
Το ήθελες και σε BD τρομάρα σου :BDGBGDB55:

:grinning-smiley-043 -bye-

Είναι που το είδες σε LCD Νίκο, σε Plasma δεν ενοχλεί και τόσο... :flipout: :flipout: :flipout:

Όσο για τις ευχές,
Q'pla !!!
creepband.gif

Εγώ στα έλεγα (και στα έδειχνα...) αλλά εσύ άπιστος Θωμάς!!!

Λούσου τα τώρα και μη μιλάς...
Το ήθελες και σε BD τρομάρα σου :BDGBGDB55:

:grinning-smiley-043 -bye-

Πάντως στη βραδυνή σκηνή στο μπαράκι όπως σου είπα, η νύχτα ήταν μάυρη και όχι γκρι!!!!! Μην το βασανίζεις, βάλε βενζίνη V10 Racing και φύγε!!!!:vroam:

Το ξέρω το ξέρω...

Η επόμενη συνάντηση θα έχει προβολή σε V10...

Για μέγεθος δεν γράφω γιατί δεν ξέρεις τελευταία ώρα, μπορεί και να μου τη δώσει...

-bye-