Star Trek Quiz for Trekkies

Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Και εγώ αυτά σκέφτηκα. θα κάνω μια άλλη ερώτηση. Από τα μέλη του Voyager που επέστρεψαν πίσω, ποιοί δεν ήταν οι ίδιοι υπό μία έννοια?

Κανένας δεν ήταν ο ίδιος, αλλά μάλλον θα εννοείς τους Janeway, B' Elanna και Tuvok που "μποργκοποιήθηκαν" και "απο-μποργκοποιήθηκαν", την Seven που επίσης "απο-μποργκοποιήθηκε" και τον Γιατρό, που τρέχει σε Hardware του 29ου αιώνα...

Α, και ο Parris με την B' Elanna έγιναν γονείς...

Ωωωπ... Και ο Harry είχε μεταλλαχτεί σε ένα επεισόδιο σε "σ-εξωγήινο"... :flipout:

:D :D :D

Eπεισόδιο 21 της 2ης σεζόν: Deadlock. Λόγω κάποιου φαινομένου υπάρχουν 2 διαστημόπλοια Voyager out of phase μεταξύ τους. Όταν το ένα πρόκειται να θυσιαστεί για να γλιτώσει το άλλο, η κυβερνήτης του 2ου στέλνει το Harry Kim και τη νεογέννητη Naomi Wildman στο πρώτο να αντικαταστήσουν τους ομόλογούς τους που είχαν σκοτωθεί ο πρώτος και πεθάνει στη γέννα η δεύτερη. Βέβαια και αυτά που είπες σωστά είναι. By the way, με έπιασε μια παρόρμηση και είδα το "Course: Oblivion" σήμερα, μου είχε αρέσει σαν επεισόδιο τότε.

By the way, με έπιασε μια παρόρμηση και είδα το "Course: Oblivion" σήμερα, μου είχε αρέσει σαν επεισόδιο τότε.

Κι εμένα μου άνοιξε η όρεξη με αυτό το quiz, αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα... Είδα το "Sacrifice of Angels" τις προάλλες. :D

Ποιά είναι η Σαρτζένκα και ποιοί οι Σέλιακ;

There......are.......four......lights!!!!!!!!!-bye--bye-

Πω-πω, ρεζίλι... :bang: Πως το ξέχασα αυτό το επεισόδιο του TNG με τον μαϊντανό David Warner στον ρόλο του Καρδασιανού βασανιστή του Πικάρντ... :SFGSFGS5: :vroam:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Πω-πω, ρεζίλι... :bang: Πως το ξέχασα αυτό το επεισόδιο του TNG με τον μαϊντανό David Warner στον ρόλο του Καρδασιανού βασανιστή του Πικάρντ... :SFGSFGS5: :vroam:

Απαράδεκτος!!!!!:damnyou:

Καταδικάζεσαι να παρακολουθήσεις τα επεισόδια με τη Ναύαρχο Νατσέγιεφ, απαντώντας στο κάτωθι ερώτημα.....

Πόσα κιλά ξινίλα βγάζει σε κάθε επεισόδιο???:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Κι εμένα μου άνοιξε η όρεξη με αυτό το quiz, αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα... Είδα το "Sacrifice of Angels" τις προάλλες. :D

Ποιά είναι η Σαρτζένκα και ποιοί οι Σέλιακ;

Ξαναγράφω την απάντηση αφού όταν την τελείωνα χθες το βράυ το site έπαθε ντουβρουτζά! Η Σαρτζένκα ήταν ένα κοριτσάκι penpal του Ντέιτα που ζούσε σε έναν πλανήτη που ετοιμαζόταν να καταστραφεί από ένα γεωλογικό φαινόμενο. Ο Ντέιτα, παραβλΈποντας την prime directive, την πήρε στο Enterprise. Tελικά έσωσαν τον πλανήτη και έριξαν ένα μικρό brainwash στο κοριτσάκι για να μην θυμάται την επαφή με το Enterprise. Οι Σέλιακ είναι από το TNG νομίζω, αλλά δεν θυμάμαι περαιτέρω πληροφορίες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

There......are.......four......lights!!!!!!!!!-bye--bye-

No!:slapface: There are five lights!!! :flipout::flipout:

Απαράδεκτος!!!!!:damnyou:

Καταδικάζεσαι να παρακολουθήσεις τα επεισόδια με τη Ναύαρχο Νατσέγιεφ, απαντώντας στο κάτωθι ερώτημα.....

Πόσα κιλά ξινίλα βγάζει σε κάθε επεισόδιο???:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μη τη βλέπεις έτσι. Off duty είναι τρελή milfαρα!!!:flipout::flipout:

Πόσοι χαρακτήρες από το TOS έχουν παίξει σε επόμενες σειρές, και πού? (χμ, λίγο μεγάλη αυτή)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Ξαναγράφω την απάντηση αφού όταν την τελείωνα χθες το βράυ το site έπαθε ντουβρουτζά! Η Σαρτζένκα ήταν ένα κοριτσάκι penpal του Ντέιτα που ζούσε σε έναν πλανήτη που ετοιμαζόταν να καταστραφεί από ένα γεωλογικό φαινόμενο. Ο Ντέιτα, παραβλΈποντας την prime directive, την πήρε στο Enterprise. Tελικά έσωσαν τον πλανήτη και έριξαν ένα μικρό brainwash στο κοριτσάκι για να μην θυμάται την επαφή με το Enterprise. Οι Σέλιακ είναι από το TNG νομίζω, αλλά δεν θυμάμαι περαιτέρω πληροφορίες.

Σωστός !!! Οι Sheliak εμφανίστηκαν σε ένα μόνο επεισόδιο TNG ("The Ensigns of Command"), όπου διεκδικούσαν έναν πλανήτη μέσω μιας συνθήκης, όπου το Enterprise προσπαθούσε να τους καθυστερήσει, ενώ ο Data την ίδια στιγμή προσπαθούσε να πείσει τους ανθρώπους-αποίκους να μετακομίσουν...

Πόσοι χαρακτήρες από το TOS έχουν παίξει σε επόμενες σειρές, και πού? (χμ, λίγο μεγάλη αυτή)

Λοιπόν, αφού στούμπωσα τη Νατσέγιεφ με τσάι και κουλουράκια :flipout:, για να δούμε...

Ο πατέρας του Spock, Sarek, έχει εμφανιστεί σε δυό ταινίες (3 & 4) και στο TNG.

Οι Κor, Koloth και Κang, έχουν εμφανιστεί στο DS9.

Oι Spock, McCoy και Scott έχουν εμφανιστεί στο TNG.

Ο Sulu και η Rand έχουν εμφανιστεί στο VOY.

Σύσσωμο το καστ του TOS έχει εμφανιστεί στην "αυθεντική του μορφή" στο επεισόδιο DS9 "Trials and Tribble-ations".

Στο ίδιο επεισόδιο εμφανίζεται και ο Darvin.

Ο Zephram Cochrane έχει εμφανιστεί (από άλλο ηθοποιό βέβαια) στο First Contact και στο ENT.

O Kahless έχει εμφανιστεί (από άλλο ηθοποιό επίσης) στο TNG.

Ο Surak, τρόπον τινά, έχει εμφανιστεί στο ENT.

O Khan και ο Joachim έχουν εμφανιστεί στην δεύτερη ταινία.

O Kirk έχει εμφανιστεί στο Generations.

H T' Pau έχει εμφανιστεί (από άλλη ηθοποιό) στο ENT.

Αυτά θυμάμαι, αν παρέλειψα κάτι, συμπληρώστε...

Τι συνδέει τους λαθρέμπορους, τους Sheliak και τουε Cardassians;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Λοιπόν, αφού στούμπωσα τη Νατσέγιεφ με τσάι και κουλουράκια :flipout:, για να δούμε...
Χαράς το κουράγιο σου!!!

Οι Κor, Koloth και Κang, έχουν εμφανιστεί στο DS9.

Στο DS9 έχει εμφανιστεί και ο Ράικερ που δεν είναι, όμως, ο Ράικερ, αλλά ο άλλος του εαυτός, αν θυμάσαι από ένα επεισόδιο στο TNG που λόγω διαφοράς φάσης διακτινίστηκε ο κανονικός στο Enterprise και ο άλλος έμεινε κάτω. Κλέβει το Defiant γιατί είναι με τους Νεοδημοκράτες μαθητές (ΜΑΚΙ), αλλά στο τέλος νικάει η Πασοκτζίδικη υπεροπλία της Ομοσπονδίας με τη συνδρομή των Συνασπισμένων Καρντασιανών που έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη, και παραδίδεται.......:flipout::flipout:

Ποιοί έπεσαν στο Roswell το 1947;

Ερώτηση για προχωρημένους Niners:

Ποιός είναι ο χαρακτήρας, τον οποίο όλοι οι υπόλοιποι σχολιάζουν αρνητικά ως αφάνταστα πολυλογά, ενώ οι θεατές δεν τον έχουμε δει ποτέ να λεεί ούτε μια λέξή;

1. Οι τρεις Φερένγκι, και αν ο Όντο δεν έσωζε την κατάσταση, ο Κουάρκ θα είχε πουλήσει τον πλανήτη στον πρώτο τυχερό πλειοδότη!!!:flipout::flipout:

2. Μήπως αυτός??

attachment.php

Attachments

• 180px-Morn.jpg
    180px-Morn.jpg
    4.1 KB · Views: 31
Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

1. Οι τρεις Φερένγκι, και αν ο Όντο δεν έσωζε την κατάσταση, ο Κουάρκ θα είχε πουλήσει τον πλανήτη στον πρώτο τυχερό πλειοδότη!!!

2. Μήπως αυτός??

attachment.php

quark.gif
rom.gif
nog.gif
worf3.gif
Σωστός !!!

Έφτασες κιόλας στον 4ο κύκλο;!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Πωρωθήκαμε, πωρωθήκαμε; Προβλέπω να αποκτούμε καινούριο Niner σε λίγο... :D :D :flipout:

Επειδή δε βλέπω να το απαντάει κανείς:

Τι συνδέει τους λαθρέμπορους, τους Sheliak και τους Cardassians;

Μα, φυσικά, ψωνίζουν από τον ίδιο αντιπρόσωπο αστρόπλοιων... :flipout: :flipout:

Λαθρέμποροι...

cap009.jpg

Cardassians...

cap005-1.jpg

Sheliak...

cap002-1.jpg

Μπα, δεν νομίζω....

Έχω χάσει τη μπάλα. Μπατζοριανοί, Καρντασιανοί, Ντομινιονανοί, Τζεμ Χανταριανοί, Κλίνγκονς, Θολιανοί, Ρωμουλάνοι, Φερένγκι, Μακίτες, Βολκάνιοι......

Ουφ, έσκασα, ξέχασα και τη Τζαζία που είναι η αγάπη μου...:love::love:

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, αλλά μέχρι τότε θα έχω μάθει όλες τις φυλές του Γαλαξία!!!!!!-bye--bye-

Κι ακόμα δεν έχεις δει τίποτα... Κάτσε να δεις 5ο και 6ο κύκλο, με κάτι cliffhangers, να τρως τα νύχια σου... Α, επίσης, το τελευταίο επεισόδιο στον 7ο κύκλο είναι 10πλό... :blink:

Στο θέμα μας τώρα...

Ποιό είναι το αγαπημένο ποτό του Worf;

Δαμασκηνάδα???:hmmmm2::hmmmm2:

Σωστός !!!!!!!!! :party:

Prune-juice = χυμός δαμάσκηνου = δαμασκηνάδα

Ποιός/ά του έδωσε πρώτη φορά να δοκιμάσει, σε ποιό επεισόδιο ήταν και τι είπε ο Worf μόλις κατέβασε την πρώτη γουλιά; :D :D :D