Star Trek Quiz for Trekkies

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

222_homer_bart_1.gif

:flipout::flipout::flipout:

Εμ, καλά δεν λέω βρε Γιάννη??

Είναι δυνατόν να υπάρχει στο σταθμό η Τζαζία και όλοι οι @@#$^@@!#@ να ερωτεύονται το βούρλο???:bang::bang:

Και τον είχα σε εκτίμηση τον Όντο......:secruity::secruity:

Τι να πώ ρε παίδες… και εγώ τα έχω δει δυο τρείς φορές τα DS9 αλλά πολλές φορές δεν τα άντεχα ειδικά τους πρώτους κύκλους – βλέπω ότι εδώ συμφωνούμε αρκετοι. Αυτή την εποχή βλέπω πάλι κάποια επεισόδια με την κοπελιά μου οπότε κάνω και εγώ μια επανάληψη. Όσο για τον J.C., στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι ένα κρυμμένο διαμάντι η παρουσία του. Γενικότερα πολλά επεισόδια διασώζονται μόνο και μόνο από την παρουσία μεγάλων ηθοποιών.
Όσο για τις γνώσεις σας (και τη μνήμη σας) Respect! Εγώ ξεχνάω lol.

Εμ, καλά δεν λέω βρε Γιάννη??

Είναι δυνατόν να υπάρχει στο σταθμό η Τζαζία και όλοι οι @@#$^@@!#@ να ερωτεύονται το βούρλο???:bang::bang:

Και τον είχα σε εκτίμηση τον Όντο......:secruity::secruity:

Είναι μάλλον θέμα πάτου (της Kira) και (χυλο)πίτας (της Jadzia)...
hyenas.gif

Τι να πώ ρε παίδες… και εγώ τα έχω δει δυο τρείς φορές τα DS9 αλλά πολλές φορές δεν τα άντεχα ειδικά τους πρώτους κύκλους – βλέπω ότι εδώ συμφωνούμε αρκετοι. Αυτή την εποχή βλέπω πάλι κάποια επεισόδια με την κοπελιά μου οπότε κάνω και εγώ μια επανάληψη. Όσο για τον J.C., στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι ένα κρυμμένο διαμάντι η παρουσία του. Γενικότερα πολλά επεισόδια διασώζονται μόνο και μόνο από την παρουσία μεγάλων ηθοποιών.
Όσο για τις γνώσεις σας (και τη μνήμη σας) Respect! Εγώ ξεχνάω lol.

Εγώ ήμουν τυχερός... Είχα δει τον πιλότο και 2-3 αδιάφορα επεισόδια και το σκάλωμα το έφαγα όταν ξεκίνησα να το βλέπω στο SAT1 το '97 από τον τρίτο κύκλο κι έπειτα...

Τα "κενά" των 2 πρώτων κύκλων τα συμπλήρωσα πριν 3 χρόνια, όταν τους απέκτησα σε DVD και διαπίστωσα πως δεν έχανα και τίποτα...

Καλά περνάς πάντως...
grinning-smiley-043.gif
Όταν είχα αρχίσει να μαζεύω τις σειρές Star Trek το 2004, η τότε κοπέλλα μου ήταν trekkie κι αυτή και τα βλέπαμε μαζί... :D :D :D

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Σωστός !!!!!!!!! :party:

Prune-juice = χυμός δαμάσκηνου = δαμασκηνάδα

Ποιός/ά του έδωσε πρώτη φορά να δοκιμάσει, σε ποιό επεισόδιο ήταν και τι είπε ο Worf μόλις κατέβασε την πρώτη γουλιά; :D :D :D

Στην αρχή του επεισοδίου "Yesterday's Enterprise" από τον 3ο κύκλο του TNG, η Guinan δίνει στον Worf λίγη "δαμασκηνάδα" για να δοκιμάσει. Διστακτικά κατεβάζει την πρώτη γουλιά και αναφωνεί ενθουσιασμένος: "This is a warriors' drink !!!"

Ποιό είναι το εθνικό ποτό και ποιό το εθνικό φαγητό των Klingon;

Το ποτό πρέπει να είναι το Clingon Blood Wine και το φαγητό πρέπει να είναι το gagh.

Το ποτό πρέπει να είναι το Clingon Blood Wine και το φαγητό πρέπει να είναι το gagh.

atanz1.gif
creepband.gif
daumenup.gif

Το αγαπημένο ποτό των Cardassians και το αγαπημένο φαγητό των Ferengi;

To αγαπημένο φαγητό των Ferengi θα πρέπει να είναι οι"ψητές πλάκες από latinum"!!!!:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Των Καρντασσιανών το ποτό πρέπει να λέγεται Καναρ. Τώρα για το φαΐ του Κουάρκ, θα σε γελάσω....κάτι σε σκουληκαντέρα, πάντως!!!:flipout::flipout:

verschieden1.gif
applaus1.gif

Tube_grubs.jpg

Tube Grubs... Κάμπιες... :flipout:
h035.gif
:flipout:

Ποιοί χαρακτήρες Star Trek έχουν προσωρινά αλλάξει φύλο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Να σου πω σε ποια μέλη του φόρουμ έχεις αλλάξει τα φώτα, που είναι πιο εύκολο???:flipout::flipout::flipout:

Όποιοι έχουν απορίες πάνω στο 14ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου DS9, ας ρωτήσουν ό,τι θέλουν σε 45'!!!

ΥΓ
Γιάννη, η μεσαία φατσούλα τα λέει όλα για το φαΐ του Κουάρκ!!!:grinning-smiley-043

verschieden1.gif
applaus1.gif

Tube_grubs.jpg

Tube Grubs... Κάμπιες... :flipout:
h035.gif
:flipout:

Διευκρινιστική ερώτηση: Έχουν αλλάξει φύλο εσωτερικά ή ως εξωτερική εμφάνιση?

Διευκρινιστική ερώτηση: Έχουν αλλάξει φύλο εσωτερικά ή ως εξωτερική εμφάνιση?

Όλα... Και αλλαγή φύλου με αλλαγή σώματος μετράει. ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Όποιοι έχουν απορίες πάνω στο 14ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου DS9, ας ρωτήσουν ό,τι θέλουν σε 45'!!!

Καλούτσικο επεισόδιο, character-driven...

Ειδικά για εσένα Γιάννη, τι κοινό έχει αυτό το επεισόδιο με το Star Wars VI: Return of the Jedi; :D :D :D

edit: Ώπα, γράψε λάθος. Το μπέρδεψα με το 5ο (Indiscretion). Οπότε και η ερώτηση για αυτό πάει... :p

Last edited:

Όλα... Και αλλαγή φύλου με αλλαγή σώματος μετράει. ;)

Στο επεισόδιο του TOS "turnabout intruder" μια στρίγγλα γιατρός εκδικείται τον Kirk κάνοντας αλλαγή σώματος με αυτόν και στο προτελευταίο επεισόδιο του "Voyager", ο γιατρός για να σώσει το σκάφος αλλάζει φυσιογνωμίες υποδυόμενος μέλη του πληρώματος (βέβαια ο γιατρός είναι ολόγραμμα). Άλλα δεν θυμάμαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

τον δε Γκαλ Ντουκάτ τον πάω με τα χίλια!!!:grinning-smiley-043

:bang::bang::bang:

Μετά το σημερινό επεισόδιο, αποκηρύσσω και αποτάσσομαι τον Γκαλ Ντουκάτ. Κατόρθωσε να κάνει κάτι απίστευτο, κυριολεκτικά απονεννοημένο, to do what no man has done before!!!!!

Τι έκανε??????:eek::eek::eek:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Στο επεισόδιο του TOS "turnabout intruder" μια στρίγγλα γιατρός εκδικείται τον Kirk κάνοντας αλλαγή σώματος με αυτόν και στο προτελευταίο επεισόδιο του "Voyager", ο γιατρός για να σώσει το σκάφος αλλάζει φυσιογνωμίες υποδυόμενος μέλη του πληρώματος (βέβαια ο γιατρός είναι ολόγραμμα). Άλλα δεν θυμάμαι.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Γι' αυτό ο Κερκ είναι ''σεισμόπληκτος'' σ' όλο το επεισόδιο!!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

:bang::bang::bang:

Μετά το σημερινό επεισόδιο, αποκηρύσσω και αποτάσσομαι τον Γκαλ Ντουκάτ. Κατόρθωσε να κάνει κάτι απίστευτο, κυριολεκτικά απονεννοημένο, to do what no man has done before!!!!!

Τι έκανε??????:eek::eek::eek:

Το ότι είναι κερατάς ή ότι γουστάρει την αγαπημένη σου Κίρα και της κάνει πρόταση να τον ακολουθήσει εννοείς; :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

ότι γουστάρει την αγαπημένη σου Κίρα και της κάνει πρόταση να τον ακολουθήσει εννοείς; :flipout::flipout::flipout:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Που να τον κάνει το Dominion.........αλοιφή!!!!!!!:rifle::rifle::rifle: