Enterprise με serial number NCC-1701-E στις τρεις τελευταίες ταινίες παλαιάς κοπής.
.
Αυτό έπρεπε να το θυμηθώ. damn!
Enterprise με serial number NCC-1701-E στις τρεις τελευταίες ταινίες παλαιάς κοπής.
.
Αυτά τα manual εννοείς?
Αν θυμάμαι καλά:
Enterprise με serial number NCC1701 στο TOS και το "Enterprise". Τα ψωμιά του τέλειωσαν στο Star Trek III: The search for Mr. Spock
Enterprise με serial number NCC1701A: O διάδοχος του προηγούμενου, το καβάλησε και αυτό ο Kirk, δεν θυμάμαι να καταστράφηκε, εμφανίστηκε στις ταινίες IV - VI.
Enterprise με serial number NCC1701B: Έμφανίστηκε στο "Star Trek: Generations" και το κατέστρεψε ο αγαπημένος χαρακτήρας του Γιάννη (J.L.)
Enterprise με serial number NCC1701C: Θυμάμαι σε ένα επεισόδιοα του TNG οτι αυτό το σκάφος ενεπλάκη σε μια μάχη με Ρωμυλιανούς η οποία δημιούργησε χωροχρονική σχισμή και βρέθηκαν στον χωρόχρονο του NCC1701D. Μάλιστα η Tasha Yar πήγε μαζί με το πλήρωμα του C για να τους βοηθήσει, αλλά τελικά το σκάφος χάθηκε.
Enterprise με serial number NCC1701D: Το σκάφος του Picard, εμφανίστηκε στο TNG, δεν θυμάμαι να ήταν και στο DS9, ούτως ή άλλως αυτή η σειρά είναι ακόμα μαύρη τρύπα για μένα, θα την δω ολόκληρη κάποτε και όχι bits and pieces.
Προσθήκες:
Enterprise με serial number ΝΧ-01 στο ENT.
Enterprise με serial number NCC-1701-J επίσης στο ΕΝΤ (3ος κύκλος σε μία σκηνή από το μέλλον).
Enterprise με serial number NCC-1701, στην καινούρια ταινία.
U.S.S. Enterprise, το αεροπλανοφόρο στην 4η ταινία.
Enterprise γαλέρα στο Generations.
Enterprise με τμήμα σφαίρας αντί για δίσκο σε πίνακα στο TMP και ως μοντέλο στο γραφείο του Sisko.
Enterprise Space Shuttle ως πίνακας στο TMP.
+ το τρικινιτήριο D από το "All Good Things..." και ό,τι έχουμε δει από mirror universe...
Έχει να κάνει με το δικαστήριο κατά της ανθρωπότητας? Νομίζω ο Q δεν απάλλαξε – αθώωσε τους ανθρώπους ποτέ, παρά την υπόσχεσή του να το κάνει εφόσον ο Picard έδινε αρκετά στοιχεία υπέρ της.
Αυτή η ''νέα χρονική γραμμή'' ακόμη στο λαιμό μου κάθεται!
Ωχ … πρέπει να δώ τη νέα χρονική γραμμή πάλι ;-)
Τότε, παλιά, είχε hack-εψει το τεστ αν δεν κάνω λάθος.
Νομίζω το είχε hackέψει έτσι ώστε όταν έφτανε στο πεδίο της μάχης και έλεγε στους klingons ποιός είναι, αυτοί θα τον φοβόντουσαν και θα την κάνανε. (ή κάπως έτσι).
Στην ταινία που βγήκε πριν λίγους μήνες δεν θα αναφερθώ, διότι στο μόνο parallel universe που αξίζει, ο Spock έχει goatee...
Χμμμ, δε με βοηθά πολύ η μνήμη μου.
Tο θέμα εδώ είναι το πώς αντιδρά κανείς σε ένα no-win scenario.
Ο Κιρκ παρέκαμψε τους κανόνες. Σε άλλο επεισόδιο ο Tuvok κάνει bend the rules (voy, εκπαιδεύοντας Marquie) (αυτό το είδα πρόσφατα εξου και το ‛bend’). Στο TNG η Deana δυσκολεύετε και αυτή με το τεστ.
Στην ουσία πρόκειται για τεστ χαρακτήρων. Και για αυτό το λόγο έχει πολύ-συζητηθεί.
Το ST πάντοτε είχε τη δυνατότητα να προβληματίζει όλους μας – λ.χ. πώς θα αντιδρούσαμε εμείς σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Δεν ήταν απλά μια σειρά ΕΦ.
To all the trekkies.
The 720 release it's up and running.:grandpa::grandpa:
Παρακαλω τους mods το μηνυμα να "αυτοκαταστραφει" μετα απο λιγο...
Σε ποιά επεισόδια του TOS εμφανίζεται μαύρη γάτα;![]()
opsim said:To catspaw μου'ρχεται από μνήμης τώρα.Α! και το assignment: Earth.
Κι εγώ αυτά τα δύο θυμάμαι...
Βάλε ερώτηση opsim.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.