Star Trek the movie

Star Trek (2009)

4 NEA POSTERS

Sulu, Scotty, Chekov, McCoy !

startrekposteraltfull01bx6.jpg
startrekposteraltfull02we9.jpg

startrekposteraltfull03fv3.jpg
startrekposteraltfull04zl8.jpg

μιλαμε οτι ο νεος Σποκ ειναι καραιδιος.

ο παλιος τι θα κανει αραγε τον παππου του πουτουδωσε το ονομα του?

Φημολογείται πως θα είναι μάλλον επανεκκίνηση του μύθου, κάτι ανάλογο με το BSG, σε σχέση με τα παλιά...
Για να δούμε...
Κρίμα πάντως τόσο νωρίς, γιατί είχε να δώσει ακόμα (ως σειρά, γιατί ως ταινίες οι δύο τελευταίες ηταν βασανιστήριο...).

Lepton και Kosh, αν δεν έχετε δει Next Generation και Deep Space Nine δε ξέρετε τι χάνετε. Κλάσεις καλύτερα από την πρώτη σειρά και τις ταινίες αλά θέλει υπομονή με τους πρώτους 1-2 κύκλους.

Re: Απάντηση: Star Trek the movie

Lepton και Kosh, αν δεν έχετε δει Next Generation και Deep Space Nine δε ξέρετε τι χάνετε. Κλάσεις καλύτερα από την πρώτη σειρά και τις ταινίες αλά θέλει υπομονή με τους πρώτους 1-2 κύκλους.

το Next Generation βλεποταν αλλα το Deep Space Nine μετα απο λιγο ηθελε νασαι πολυ φαν για να το αντεξεις.....

το ειδα αλλα δεν επαθα τιποτα τρομερο...

αντιθετα για αυτην την ταινια με αυτο το καστινγκ απο τωρα τρωω τα νυχια μου.....

και δεν ειμουν ποτε τρεκυ.....

Φημολογείται πως θα είναι μάλλον επανεκκίνηση του μύθου, κάτι ανάλογο με το BSG, σε σχέση με τα παλιά...
Για να δούμε...
Κρίμα πάντως τόσο νωρίς, γιατί είχε να δώσει ακόμα (ως σειρά, γιατί ως ταινίες οι δύο τελευταίες ηταν βασανιστήριο...).

το BSG στην ουσια ηταν συνεχεια ....αλλα επανεκκινηση....ηταν περιεργο το σεναριακο ευρημα.

Ελπιζω ο J.J. να τα καταφερει.....

(δεν κανει και ενα ριμεικ του Star Wars μετα απο αυτο μπας και ο Λουκας παει για συνταξη?:flipout:)

θα το δούμε με ιδιαιτερο ενδιαφερον όπως και τα περισσοτερα
remakes...
για να δουμε ψηφιακο star trek vs analogue....:chinscratch:

Όχι μόνο βγαίνει αλλά και "ο καιρός γαρ εγγύς" 8-5-2009 πρεμιέρα και απο οτι έχω δει στα τρέϊλερ είμαι σίγουρος οτι θα είναι SUPER