Εμενα το πρωτο μου ηταν το Insurrection...Και πού είναι το κακό;
Εγώ τί να πω, που το πρώτο μου Star Trek σε αίθουσα ήταν το Nemesis...:damnyou: :blush:
Ομολογουμένος ο Ricardo Montalban με ψεύτικο στήθος και μαλλί αλα Twisted Sister ήταν απολαυστικός στο Wrath of Khan!
Κανονιζουμε και σινεμαδακι παρεα αμα θελετε οι Αθηναιοι. Θαναι η πρωτη μου StarTrek σε αιθουσα.
(φτανει η ντοματα ..:slapface![]()
Εμενα το πρωτο μου ηταν το Insurrection...
Kosh said:Κανονιζουμε και σινεμαδακι παρεα αμα θελετε οι Αθηναιοι. Θαναι η πρωτη μου StarTrek σε αιθουσα.
(φτανει η ντοματα ..:slapface![]()
Βλέπω κι εσύ τα "καλά" πρόλλαβες...
Μια και το είδες στον κινηματογράφο, θυμάσαι καθόλου τι εντύπωση σου έκανε σαν εικόνα; Γιατί στα DVD είναι το χειρότερο και με διαφορά...
Μήπως να οργανωθούμε και οι κοντινοί στη Θεσσαλονίκη Βορειοελλαδίτες;
Ε καλα τωρα περιμένεις στο cinema εικόνα προς αξιολόγηση;;
Αυτο που θυμαμαι παντως ηταν οτι καθόμασταν 5 - 10 σκόρπιοι στην αχανές αίθουσα του συχωρεμένου Ανατόλια
Cinemusic - Ανδρέας said:Βρε βόρειος εισαι;;
Πως ειχα την εντύπωση οτι εισαι απο Αθήνα...
Να το οργανώσουμε;;
Γιατι οχι...
Κατσε να μιλήσω με μερικους σύντεκνους της ιδιας συνομοταξίας και θα ενημερώσω...
Ανδρέα, ρίχτε σύρμα άμα οργανώσετε προβολή...
Ωραία…
Για ποια μερα και σε ποιον κινηματογράφο αφήστε με λιγο να το ψαξω μπας και παίξει τίποτα καλό …
Θέλω digital cinema !:a0210:
Χαχα ξέρεις οτι είσαι με Trekies όταν μιλάς για το αν ένα στήθος είναι ψεύτικο ή όχι. Αντρικό στήθος.... χεχε!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.