Star Trek the movie

Ομολογουμένος ο Ricardo Montalban με ψεύτικο στήθος και μαλλί αλα Twisted Sister ήταν απολαυστικός στο Wrath of Khan!

η ταινια ειναι σκετη απολαυση.... απο το πρωτο εως το τελευταιο καρε....
:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Star Trek the movie

Κανονιζουμε και σινεμαδακι παρεα αμα θελετε οι Αθηναιοι. Θαναι η πρωτη μου StarTrek σε αιθουσα.

(φτανει η ντοματα ..:slapface:)

Εγώ μέσα πάντως!

Re: Απάντηση: Re: Star Trek the movie

Εμενα το πρωτο μου ηταν το Insurrection...

Βλέπω κι εσύ τα "καλά" πρόλλαβες... :flipout:

Μια και το είδες στον κινηματογράφο, θυμάσαι καθόλου τι εντύπωση σου έκανε σαν εικόνα; Γιατί στα DVD είναι το χειρότερο και με διαφορά...

Kosh said:
Κανονιζουμε και σινεμαδακι παρεα αμα θελετε οι Αθηναιοι. Θαναι η πρωτη μου StarTrek σε αιθουσα.

(φτανει η ντοματα ..:slapface:)

Μήπως να οργανωθούμε και οι κοντινοί στη Θεσσαλονίκη Βορειοελλαδίτες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek the movie

Βλέπω κι εσύ τα "καλά" πρόλλαβες... :flipout:

Μια και το είδες στον κινηματογράφο, θυμάσαι καθόλου τι εντύπωση σου έκανε σαν εικόνα; Γιατί στα DVD είναι το χειρότερο και με διαφορά...

Ε καλα τωρα περιμένεις στο cinema εικόνα προς αξιολόγηση;;
Αυτο που θυμαμαι παντως ηταν οτι καθόμασταν 5 - 10 σκόρπιοι στην αχανές αίθουσα του συχωρεμένου Ανατόλια

Μήπως να οργανωθούμε και οι κοντινοί στη Θεσσαλονίκη Βορειοελλαδίτες;

Βρε βόρειος εισαι;;
Πως ειχα την εντύπωση οτι εισαι απο Αθήνα...
Να το οργανώσουμε;;
Γιατι οχι...
Κατσε να μιλήσω με μερικους σύντεκνους της ιδιας συνομοταξίας και θα ενημερώσω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek the movie

Ε καλα τωρα περιμένεις στο cinema εικόνα προς αξιολόγηση;;
Αυτο που θυμαμαι παντως ηταν οτι καθόμασταν 5 - 10 σκόρπιοι στην αχανές αίθουσα του συχωρεμένου Ανατόλια

Κι έχεις παράπονο;! Εγώ το Nemesis το είχα δει στα τότε Europlex, νυν Ster, της Λάρισας, στη μεγάλη αίθουσα (τρομάρα τους), με μια ηθοποιό του Θεσσαλικού και έναν άγνωστο 3 σειρές μπροστά (πριβέ καταστάσεις). :flipout::flipout::flipout:

Cinemusic - Ανδρέας said:
Βρε βόρειος εισαι;;
Πως ειχα την εντύπωση οτι εισαι απο Αθήνα...
Να το οργανώσουμε;;
Γιατι οχι...
Κατσε να μιλήσω με μερικους σύντεκνους της ιδιας συνομοταξίας και θα ενημερώσω...

Προς το παρόν βρίσκομαι στα Σέρρας... Κάνε τα κουμάντα με τους σύντεκνους Ανδρέα και αναμένω ενημέρωση... :operator:

Χαχα ξέρεις οτι είσαι με Trekies όταν μιλάς για το αν ένα στήθος είναι ψεύτικο ή όχι. Αντρικό στήθος.... χεχε!!!

Πέραν απο το Wrath, η επόμενη καλύτερη ταινία ήταν για μένα το First Contact. Απλό σενάριο χωρίς ακρότητες, πολύ δράση. Ήταν η καλύτερη στιγμή της συγκεκριμένης γενοιάς νομίζω!

Αυτό την άλλη βδομάδα δεν βγαίνει? Άντε επιτέλους φτάνει, έχω πολύ πίστη στον J.J.

Φιλτατοι, στην Αθήνα ποιες είναι οι καλύτερες αίθουσες τεχνολογικά για μια αντίστοιχη ταινία? (συγνώμη για το γενικό της ερώτησης προφανώς για το ST ενδιαφέρομαι).

Ωραία…
Το σύρμα επεσε και αρχίζουμε να μαζευόμαστε…
Ως τωρα για μάζωξη στην Θεσσαλονικιώτικη προβολή εχουμε και λεμε…
JL
Guybrush
Χατζησάββας Λευτέρης
Τσιριγώτης Μάριος
..και η αφεντιά μου…

Παίζει να ερθει και ένα άλλος φιλος εκτος φορουμ ..
Και φυσικά οποιος άλλος θελει ειναι ευπρόσδεκτος φτανει να το δηλώσει…
Για ποια μερα και σε ποιον κινηματογράφο αφήστε με λιγο να το ψαξω μπας και παίξει τίποτα καλό …

Άμα οργανώσουμε και μεις καμιά οργανωμένη προβολή εδώ στην Αθήνα, count me in!!!

Χαχα ξέρεις οτι είσαι με Trekies όταν μιλάς για το αν ένα στήθος είναι ψεύτικο ή όχι. Αντρικό στήθος.... χεχε!!!

Τί τα θες... Τα κινηματογραφικά Star Trek δεν είχαν και κανένα γυναικείο στήθος της προκοπής...

H Leeta (Chase Masterson)...
leeta01_jpg.jpg
bashir_leeta.jpg
Chase1.jpg

...η Seven of Nine (Jeri Ryan)...

mpa_trek9.jpg
seven-of-nine.jpg
Jeri+Ryan+Picture-17.jpg

...και η T' Pol (Jolene Blalock)...

tpolpromo1.jpg
Tpol%20standing%20web%20size.jpg
1.jpg

...περιορίστηκαν σε τηλεοπτικές εμφανίσεις... :D

Ευελπιστώ να υπάρχει κανένα καινούργιο μπουμπούκι. Ως γνωστόν ο Kirk είχε καλό γούστο στις γυναίκες, δεν γίνεται σε ολόκληρο starship να μην πήρε και καμιά καλή μαζί του. Ειδικά αν είναι της κλάσης της seven...