Star Trek the movie

Ευελπιστώ να υπάρχει κανένα καινούργιο μπουμπούκι. Ως γνωστόν ο Kirk είχε καλό γούστο στις γυναίκες, δεν γίνεται σε ολόκληρο starship να μην πήρε και καμιά καλή μαζί του. Ειδικά αν είναι της κλάσης της seven...

Το "καινούριο" μωρό είναι η Zoe Saldana που υποδύεται την Lieutenant Uhura...

875608_f520.jpg
875607_f520.jpg

875620_f520.jpg

875715_f520.jpg
875727_f520.jpg

875726_f520.jpg
875725_f520.jpg

1038467_f520.jpg

Ευελπιστώ να υπάρχει κανένα καινούργιο μπουμπούκι. Ως γνωστόν ο Kirk είχε καλό γούστο στις γυναίκες, δεν γίνεται σε ολόκληρο starship να μην πήρε και καμιά καλή μαζί του. Ειδικά αν είναι της κλάσης της seven...

αυτο μου την εσπαγε παντα....
πως κατω απο οποιεσδηποτε καταστασεις ο captain kirk
γκομενιαζε...... αλλα ειχε γουστο ο μπαγασας:grinning-smiley-043

Δεν ξέρω ένα ήταν απλως τυχαίο η απο τοτε ηταν σε συζητήσεις για την ταινια …παντως η συγκεκριμένη κυρια σε μια άλλη ταινία το The Terminal ειχε δηλώσει τα φιλοτρεκικά της αισθήματα…
Ηταν από τοτε Trekkie… ;)

http://www.youtube.com/watch?v=29Ii1UIhHyE&feature=related

Σαν τρελός 'τρεκις' να πω ότι έχω δει όλες τις ταινίες, όλα τα επεισόδια Star Trek: The Next Generation, όλα τα επεισόδια Star Trek: Deep Space Nine, έχω όλους τους κύκλους σε συλλεκτική κασετίνα της σειράς Star Trek: Voyager. Μόνο με την παλιά σειρά Star Trek δεν ασχολήθηκα διότι δε μου δώθηκε ποτέ η ευκαιρία, αλλά και με το Star Trek: Enterprise διότι ήταν μεγάλη πατάτα κρίνοντας από τα πρώτα 10 επεισόδια που είδα.

Αλλά το Star Trek Origins δε χάνεται με τίποτα, ειδικά όταν φέρει υπογραφή του JJ. Abrams.

Last edited:
Απάντηση: Re: Star Trek the movie

Σαν τρελός 'τρεκις' να πω ότι έχω δει όλες τις ταινίες, όλα τα επεισόδια Star Trek: The Next Generation, όλα τα επεισόδια Star Trek: Deep Space Nine, έχω όλους τους κύκλους σε συλλεκτική κασετίνα της σειράς Star Trek: Voyager. Μόνο με την παλιά σειρά Star Trek δεν ασχολήθηκα διότι δε μου δώθηκε ποτέ η ευκαιρία, αλλά και με το Star Trek: Enterprise διότι ήταν μεγάλη πατάτα κρίνοντας από τα πρώτα 10 επεισόδια που είδα.

Αλλά το Star Trek Origins δε χάνεται με τίποτα, ειδικά όταν φέρει υπογραφή του JJ. Abrams.

Τα original εγώ τα βαριέμαι, μόνο ο Σποκ μου άρεσε. Τα υπόλοιπα είναι απλά τέλεια. Σχεδόν πάντα βέβαια από τον 2ο κύκλο και μετά. Χειρότερο από όλα το Enterprise αλλά και αυτό φτιάχνει αρκετά μετά τον 2ο κύκλο και τελειώνει πάρα πολύ καλά. Αξίζει να το δεις.

Εγώ πάντως ελπίζω να το βάλουνε σε Gold class αίθουσα, για να το ευχαριστηθώ με την υσυχία μου. Για την ώρα δεν δείχνει κάτι για προπώληση.

Εμμμμ το είδα!!! Σε πρώτη προβολή από διαγωνισμό στο ράδιο.
Να το δείτε όλοι λέμεεεεεεεε.....
Σκίζει!

Re: Απάντηση: Star Trek the movie

Εγώ πάντως ελπίζω να το βάλουνε σε Gold class αίθουσα, για να το ευχαριστηθώ με την υσυχία μου. Για την ώρα δεν δείχνει κάτι για προπώληση.

Βαλανε στην gold class 1 αν ακομη σε ενδιαφερει