Re: Απάντηση: Star Trek the movie
Οχι καθε αλλο.
Θα ξετρελλαθεις αντε να το δεις......μεχρι κι εγω ανατριχιασα οταν ακουσα το μοτο της σειρας να αναφωνειται.....
(η ουχουρου πως την λενε εχει σουπερ ποδια)
Ειδες, τι εζησα κι εγω στα γεραματα ?
Σωστος αλλα δεν μπορεις να μην τα αναφερεις....
Το μονο που μου αρεσε ηταν το Star Trek VIII – First Contact. Ολα τα αλλα τα θεωρησα b-movies.
Επίσης όλοι σας ασχολείστε με την ποιότητα εικόνα και ήχου, ερμηνείες ηθοποιών κλπ. Αυτά είναι για κανένα Γκοτζίλα, James Bond κλπ. Τίποτα για την ουσία? Άρα μάπα το καρπούζι (...?).
Οχι καθε αλλο.
Κάποιος λοιπόν από εσάς που το είδε πρέπει να μου πει (πριν πάω να το δω, να είμαι προετοιμασμένος ρε παιδί μου ...), ποια είναι η αναλογία διαλόγων με εφέ, πόσες φορές ο Κέρκ λέει "engage", πόσες φορές γίνεται σεισμός μετά σπινθήρων και καπνού στη γέφυρα του Enterprise, πόσοι από τούς κομπάρσους-πλήρωμα σκοτώνονται κατά τις εκρήξεις, πόσο κοντό είναι το φόρεμα-στολή της μαυρούλας και άλλα σχετικά με Star Trek …
Θα ξετρελλαθεις αντε να το δεις......μεχρι κι εγω ανατριχιασα οταν ακουσα το μοτο της σειρας να αναφωνειται.....
(η ουχουρου πως την λενε εχει σουπερ ποδια)
PS1. Τι δουλειά έχει ένας wookie στο νήμα των trekkie? και πολύ περισσότερο να λέει και καλά λόγια? Κύριε συντονιστά εύγε! Ποτέ δεν είναι αργά …
Ειδες, τι εζησα κι εγω στα γεραματα ?
PS2. Ρε παιδιά για την ποιότητα εικόνας και ήχου πάμε στο Star Trek?
Οι σαραντάρηδες είδαμε τα πρώτα επεισόδια στην ΥΕΝΕΔ σε telefunken 25", ασπρόμαυρη και μονοφωνική, έτσι δεν είναι?
Σωστος αλλα δεν μπορεις να μην τα αναφερεις....
PS3. Παραθέτω μία λίστα με Srar Trek movies, έτσι για να γίνω και λίγο χρηστικός:
1) Star Trek I – The motion picture
2) Star Trek II – The Wrath of Khan
3) Star Trek III – The search of Spock
4) Star Trek IV – The voyage home
5) Star Trek V – The final Frontier
6) Star Trek VI – The undiscovered country
7) Star Trek VII – Generations
8) Star Trek VIII – First Contact
9) Star Trek IX – Insurection
10) Star Trek X – Nemesis
Η τιμή τους σε DVD δεν ξεπερνάει τα 80 Ε (6-10 Euro η μία) και μπορείτε να τις βρείτε στο e-shop, στο Saturn και αλλού.
Το μονο που μου αρεσε ηταν το Star Trek VIII – First Contact. Ολα τα αλλα τα θεωρησα b-movies.