μονο ενα απ'τα πολλα ηταν και η photo που χες βαλει προσπαθωντας να δειξεις οτι η vt20 εχει χειροτερο μαυρο
κλασικη απαντηση petasis...ξερεις τι εννοω αλλα οπως παντα κανεις τον κινεζο για να εκνευριζεις τους αλλους...
εξαλλου σε διεψευσαν ολοι οσοι βρεθηκαν εκει
εισαι γιατι ακομα και τωρα δεν παραδεχεσαι οτι η φωτο που ειχες βαλει δεν ειχε καμια σχεση με την πραγματικοτητα της vt20
ακομα και το γεγονος οτι ολοι μα ολοι σου ελεγαν οτι αυτη η φωτο δεν εχει σχεση με την αληθεια εσυ το παιζες κινεζος και ελεγες τα δικα σου
α και κατι αλλο.....επειδη τωρα τελευταια βλεπω οτι εχεις φαει μεγαλο κολλημα με την περιφημη σκακιερα εγω σου προτεινω ν'αφησεις τις σκακιερες και τα ταβλι......ακομα και η σκακιερα δεν εχει καμια σχεση με πραγματικο υλικο εκει οπου φαινεται το πραγματικο μαυρο και η πραγματικη αντιθεση μιας τηλεορασης
κουβεντα για αυτα που λεω....
τελος παντων με σενα κανεις μπορει να εχει ενα infinite loop και να μην τελειωνει ποτε...
sorry αλλα εχω τρομερο πονοκεφαλο και πρεπει να ξαπλωσω...τα λεμε αυριο
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν ξέρουν να ερμηνεύουν τις φωτογραφίες, οπότε αποκομίζουν λάθος πράγματα από αυτές, όπως νομίζω ότι κάνεις και εσύ. Όμως εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, πέρα από το να τους πω τι δείχνει κάθε φωτογραφία.
Παρατήρησες για παράδειγμα ότι δεν είχαν όλες οι τηλεοράσεις 1:1 pixel mapping;
Ότι το μαύρο της κούρο ήταν μωβ;
η φωτογραφια αυτη παρουσιαζει τη philips να εχει το καλυτερο μαυρο και απ'την kuro και απ'τη panasonic το οποιο ειναι μεγαλο ψεμα
τα ματια ολων αυτων που ξερουν βλεπουν και γνωριζουν πολυ καλα οτι και η kuro και η panasonic εχουν καλυτερο πραγματικο μαυρο και πραγματικη αντιθεση απ'τη philips
κατι που δεν εννοεις να το παραδεχτεις με τιποτα και προσπαθεις με μια φωτογραφια που τραβηξες ο ιδιος να δειξεις σε οσους δεν ειναι τοσο σχετικοι και δεν ξερουν και πολλα οτι κοιταξτε ποσο χαλια ειναι η panasonic και η kuro μπροστα στην αψογη philips! αυτο ειναι πραγματικα απαραδεκτο για μενα
Η φωτογραφία αυτή δείχνει απλά δυο πράγματα:
1) Η Κuro έχει καλύτερο απόλυτο μαύρο από την Panny (καμία έκπληξη..)
2) Η Philips κλείνει τελείως τα LED της για να δείξει το απόλυτο μαύρο (επίσης καμία έκπληξη..)
Κατά τα άλλα δεν προσφέρει κανένα χρήσιμο συμπέρασμα για το πως δείχνουν οι τηλεοράσεις, για παράδειγμα δεν επιδεικνύει το ότι η Philips εξαφανίζει το μεγαλύτερο μέρος της πληροφορίας στα πολύ χαμηλά IRE, πράγμα IMO απαράδεκτο.
Για πες μας και τι συμπεράσματα βγαίνουν από αυτές τις φωτογραφίες.....
Μην μου πεις πάλι ότι η kuro δεν έχει 1:1 pixel mapping......
Tι; Πως; Που;![]()
Εγω παντως βλέπω καλυτερη εικονα να εχει η μεσαια, και μετα η αριστερη.
Η δεξια είναι χαλια, σε όλες τις φωτό μου φαίνεται "καμμένη", κρασάρει τα μαύρα, χάνει λεπτομέρειες και φωτεινά σημεια, γενικά είναι για μπάτσες.
ΑΝ έδειχναν έτσι κι από κοντά, μου αρέσει πιο πολυ η μεσαια και μετά η αριστερη.
Υ.Γ. Θα ήταν το ίδιο το αποτέλεσμα του εν λόγω συγκριτικού αν ψηφίζαμε μόνο με βάση τις φωτογραφίες;
Τι εννοείς; Οτι οι συνθήκες ευνοούσαν συγκεκριμένες τηλεοράσεις; :chinscratch:
Υ.Γ. Μην μου πεις ότι έπρεπε να κάνουμε το συγκριτικό με αναμμένα τα φώτα ή στο φως του ήλιου.....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.